• Stránka 1 z 1
Windows 10
Zdravím prosím poraďte mi.
Mám windows 10,csko mám nainstalováno a jede ale při spuštění mě vyskočí tabulka VIDEO MODE CHANGE FAILURE a je tam napsáno The specified video mode is not supported a ještě The game will now run in software mode když kliknu na ok tak se mi spustí csko problém je že nemůžu změnit rozlišení hry tudíž mi blbnou i barvy, na server se připojím uplně v pohodě akorád nemůžu přehodit ničím zbraň do pravý ruky.Zkoušela jsem už tolik csek že už fakt nevím prostě nikde to rozlišení nezměním.
Prosím poraďte Děkuji
Mám windows 10,csko mám nainstalováno a jede ale při spuštění mě vyskočí tabulka VIDEO MODE CHANGE FAILURE a je tam napsáno The specified video mode is not supported a ještě The game will now run in software mode když kliknu na ok tak se mi spustí csko problém je že nemůžu změnit rozlišení hry tudíž mi blbnou i barvy, na server se připojím uplně v pohodě akorád nemůžu přehodit ničím zbraň do pravý ruky.Zkoušela jsem už tolik csek že už fakt nevím prostě nikde to rozlišení nezměním.
Prosím poraďte Děkuji

-
bloodgirl - Kolemjdoucí
Windows 10
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows 10
Ahoj,
to vypadá na problém s ovladači grafiky. Já měl obdobný problém a pomohlo mi stáhnout a nainstalovat nové ovladače. Případně ještě ověř, jestli máš nainstalovaný nový DirectX.
to vypadá na problém s ovladači grafiky. Já měl obdobný problém a pomohlo mi stáhnout a nainstalovat nové ovladače. Případně ještě ověř, jestli máš nainstalovaný nový DirectX.
-
Bluetooth - Zkušený
Oki zkusím to,ještě jsem zkusila stahnout znova csko tady z gamesites tak to pozkouším a napíšu jak sem dopadla 

-
bloodgirl - Kolemjdoucí
Tak jsem pozkoušela co se dalo,DirectX mám nejnovější verzi i ovladač na grafiku mám nejnovější verzi,ještě jsem zkoušela problemy s kompatibilitou a nic,když chci přehodit rozlišení atd...v csku tak se to nezmění a ani nejde dat ze softwaru na openGL tak nevím co s tím je,jestly to ty win 10 nějak ruší tu změnu nebo já nevím. 

-
bloodgirl - Kolemjdoucí
Reinstaluj DirectX, csko, smaž registry od cska.. zkus to spustit jako zprávce
-
maxdep - Pokročilý
Ještě mi zkus napsat typ grafické karty.
-
Bluetooth - Zkušený
Jméno Grafické karty? Máš nainstalované nejnovější drivery? Jestli máš AMD tak s tím jsou problémy hodně jsem o tom četl že ostatním taky nejde OpenGL, na mém minulém ntb jsem měl AMD a řešil jsem tento problém asi 3 měsíce poté jsem přeinstaloval win kupil novú grafiku a potom to šlo jenže jsem koupil špatnou grafiku a spálila se mi
D Tak teď mám NVIDIA GeForce A vše jde tak jak má takže soudím že jestli máš AMD tak to je nejspíš tím

-
maxdep - Pokročilý
No podařilo se mi přehodit rozlišení ale na openGL bohužel ne a zbraň taky nejde přehodit,jinak directX sem přeinstalovala i csko a pořád nic
jak dám ze software na openGL tak mi vyskočí ta tabulka jak sem psala,drivery mám nejnovější jinak hraju na ntb takže tady grafiku nevyměním
jinak mám tohle Intel(R) Core(TM)2 CPU T5600 @ 1.83GHz

-
bloodgirl - Kolemjdoucí
Máš v nastavení Software, OpenGL a D3D ? jestli máš máš aji D3D jde ti to nastavit na něj ?
-
maxdep - Pokročilý
Jo na to mi to jde jen to openGL nejde
-
bloodgirl - Kolemjdoucí
Tak když to jede v čem je problém?
Pokud ti to jede na nějaké rozumné FPS, ničemu nevadí že tam máš D3D
Pokud ti to jede na nějaké rozumné FPS, ničemu nevadí že tam máš D3D

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
To ne no,zkoušela jsem to ale moc se mi to sekalo no zkusím s tím ještě něco podělat xD jinak díky moc za rady asi už je to vše 

-
bloodgirl - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1