• Stránka 1 z 1
[Vyriešné]Nepripoji ma na server/vypinanie cs go.
64 bit.
Problém mám od dnes.
Nie.
Len zmeneny crosshair.
Na inom pc to nehravam nakolko mi to notebook nezvlada.
Popis problemu:
Dnes po spusteni cska som si dal warmup ako zvycajne, po tomto kroku som s kamaratom siel hrat mm. Tu nastal prvy problem, ked sa mi samo vyplo csko. Po spusteni som bez technickych problemov zahral zapas. Potom som si siel zahrat casual, pri pripajani mi vyplo csko, nasledne som si zahral, ale vyplo server koli udrzbe. Po tomto som sa pripojil na dalsi, kde som hral a vyplo mi csko. Po zapnuti hry mi pri 3 pokusoch vypisalo nieco ako unable to connect to server. Ak by to bol len nejaky dnesny problem valve tak mi to sem napiste a dajte lock.
Problém mám od dnes.
Nie.
Len zmeneny crosshair.
Popis problemu:
Dnes po spusteni cska som si dal warmup ako zvycajne, po tomto kroku som s kamaratom siel hrat mm. Tu nastal prvy problem, ked sa mi samo vyplo csko. Po spusteni som bez technickych problemov zahral zapas. Potom som si siel zahrat casual, pri pripajani mi vyplo csko, nasledne som si zahral, ale vyplo server koli udrzbe. Po tomto som sa pripojil na dalsi, kde som hral a vyplo mi csko. Po zapnuti hry mi pri 3 pokusoch vypisalo nieco ako unable to connect to server. Ak by to bol len nejaky dnesny problem valve tak mi to sem napiste a dajte lock.

-
Leviatan - Zkušený
[Vyriešné]Nepripoji ma na server/vypinanie cs go.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nepripoji ma na server/vypinanie cs go.
Vidim, ze vela pozonosti sa tu tomu nevenovalo, locknite to nakolko sa mi to uz nechce chodit kazdy den kontrolovat a aj po odpovedi by bol neaktivny.

-
Leviatan - Zkušený
Napíš tak max na support,s ničím takýmto som sa ešte nestretol a chyba bude asi u Valve
rokkazSedated - s1xty_nine - SinatraVII

https://www.youtube.com/rokkazmvm
Former CSGO Admin,CSGO Support & GTA Admin

https://www.youtube.com/rokkazmvm
Former CSGO Admin,CSGO Support & GTA Admin
-
sedated - Zkušený
Smaž soubor csgo.exe ve složce csgo.
Pak ověř integritu, potom jdi zpátky do složky csgo, kde budeš zase mít csgo.exe a podívej se aby v liště kompatibilita bylo všechno prázdné, potom dej OK a do možnosti spuštění dej cl_disablehtmlmotd 1
Potom zapni hru a ve video nastavení vypni multicore rendering.
Pak ověř integritu, potom jdi zpátky do složky csgo, kde budeš zase mít csgo.exe a podívej se aby v liště kompatibilita bylo všechno prázdné, potom dej OK a do možnosti spuštění dej cl_disablehtmlmotd 1
Potom zapni hru a ve video nastavení vypni multicore rendering.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Leviatan píše:64 bit.
Problém mám od dnes.
Nie.
Len zmeneny crosshair.
Popis problemu:
Když ti crashne CS:GO, nemusí být problém jen u Valve, ale taky u tebe. Kolik máš RAM?
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Postup na opravu tohto problému bol napísaný človek ktorý žiadal o pomoc ktorú sme mu poskytli ale odpovedal nato že topic sa ma loknúť takže
Lockujem na žiadosť podávateľa.
Lockujem na žiadosť podávateľa.
Najlepší može byť iba jeden
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
-
ToXiCwOw - Drbna
• Stránka 1 z 1