• Stránka 1 z 1
Návrh - vylepšení za spirity
Už se to tu řešilo tuším.. U vylepšení za spirity máte v menu + hp, + speed, + armor, + damage
Je možné, že jsem to přehlídl, ale ptám se k čemu je mi hp navíc? Když od nakažení mě chrání pouze armor a když jsem last, tak mi automaticky naskočí 1000hp a z toho se ubírá, když mě hitujou.
Osobně jsem si nikdy za spirity nepřidával hp ( zcela zbytečné).
Co takhle místo toho hp tam dát např zrychlení načítání adrenalinu, snížení gravitace ( pouze do takové míry, aby to neovlivňovalo hru, proto jste taky odebrali gravity human.. vím), nebo výskok, tak jak jste měli u vyvolených (podle počtu sp a jen 1x/kolo) a nebo mě napadá nastavit vlastnosti hp jako stity, aby to mělo význam, ale to by jste museli i upravit dmg u zm.
Prostě mi tato dosavadní možnost vylepšení připadá bezvýznamná, díky za odpověď
Je možné, že jsem to přehlídl, ale ptám se k čemu je mi hp navíc? Když od nakažení mě chrání pouze armor a když jsem last, tak mi automaticky naskočí 1000hp a z toho se ubírá, když mě hitujou.
Osobně jsem si nikdy za spirity nepřidával hp ( zcela zbytečné).
Co takhle místo toho hp tam dát např zrychlení načítání adrenalinu, snížení gravitace ( pouze do takové míry, aby to neovlivňovalo hru, proto jste taky odebrali gravity human.. vím), nebo výskok, tak jak jste měli u vyvolených (podle počtu sp a jen 1x/kolo) a nebo mě napadá nastavit vlastnosti hp jako stity, aby to mělo význam, ale to by jste museli i upravit dmg u zm.
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Návrh - vylepšení za spirity
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh - vylepšení za spirity
Souhlasím, podle mě dobrý nápad. Gravity nebo adrenalin by byl úplně příhodný.
-
dav989 - Amatér
Taky jsem nikdy nepoužil ten ugprade hp tedy souhlasím, že by tam mohlo být něco jiného.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Flash12CZ píše:Nějak se tohle téma přehlédlo, ne ?
Nic sa neprehliadlo. Ono to funguje asi takto... Pride zodpovedny k pocitacu, poskrabe si hlavu, pomysli si.. co idem robit? Ale idem do chladnicky, dam si pivo a cipsy. Po piatich glgoch piva mu prijde na um, booooze.. ved ja mam aj nejaky server a tam existuje pohyb. Sice.. ten pohyb, to su moje blchy (my hraci) a vlastnim ich, hodim im obhryzenu kosticku a to im staci. Idem si radsej dat dalsie pivo. Sice, pozriem si nejake baby na nete. Ouu, ta ma ale pekny zadok a tak sa znova rozptylim a zahram sa teraz ja. Prisla noc. Treba si prdnut, umyt zuby a ist spat. Ved zajtra je znova den.
S laskavym pozdravom blcha.
-
keron - Zkušený
Mac22 píše:Co takhle místo toho hp tam dát např zrychlení načítání adrenalinu, snížení gravitace ( pouze do takové míry, aby to neovlivňovalo hru, proto jste taky odebrali gravity human.. vím), nebo výskok, tak jak jste měli u vyvolených (podle počtu sp a jen 1x/kolo) a nebo mě napadá nastavit vlastnosti hp jako stity, aby to mělo význam, ale to by jste museli i upravit dmg u zm.
Zase by ste zvýhodňovali humany. Co třeba Regenerace Hp u zombie?
Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
-
PhenomCZ - Pokročilý
PhenomCZ píše:Mac22 píše:Co takhle místo toho hp tam dát např zrychlení načítání adrenalinu, snížení gravitace ( pouze do takové míry, aby to neovlivňovalo hru, proto jste taky odebrali gravity human.. vím), nebo výskok, tak jak jste měli u vyvolených (podle počtu sp a jen 1x/kolo) a nebo mě napadá nastavit vlastnosti hp jako stity, aby to mělo význam, ale to by jste museli i upravit dmg u zm.
Zase by ste zvýhodňovali humany. Co třeba Regenerace Hp u zombie?
To zase maji zombie vetší výhodu, nevim chtělo by to něco ,aby to vylepšení mělo effect pro obě strany

-
bajgar - Mistr
Ved humani su uz teraz OP, na ZM Chronic1 su vkuse aspon traja termovia s laser/spear/janus v kempe, a aby sa toto prebilo je potrebne aspon 5 hracov a 2 minuty casu(aj to som vacsinou sam). Co tak pridat aspon 2 infy na kolo(ked uz ozivovacich granatov moze byt hocikolko), alebo viac bodov za inf humana, alebo znizit pocet bodov za kill ZM, alebo ako bolo spomenute regeneracia HP, alebo aspon boze viac SG granatov za zivot pre ZM- napr po vyhodeni dostanes o 20sek dalsi
Ved ked VIP/EVIP killne jedneho ZM, tak ma vystarane...naopak ked ZM killne HUMANA ma z toho ako ZM tak akurat hovno..takisto ZM nema ziadnu priamu vyhodu z toho, ze je VIP a EVIP ani nehovoriac...kedze ani viac bodov za INF nema, ani viac SPIRITOV..
Takisto nechapem, kto vymyslel, ze si moze HUMAN dat HOCIKOLKO krat za kolo TERMA/HANIBALA ale nesmrtiek je dokopy asi 5 za cele kolo pre vsetkych...proste totalne zvyhodnovanie HUMANOV a to nehovorim o OP zbraniach ako LASER alebo JANUS
Podla mna by sa mala hra cim viac vyrovnat, medzi ZM a HUMANMI (a takisto aj medzi nonVIP / VIP / EVIP...ved je nemyslitelne aby mal nonvip 2 body za kill, s tym nespravi nic) a nie este viac naklanat na stranu HUMANOV..
Ja radsej hram za ZM ako za HUMANA, preto davam tieto navrhy., mna nebavi sediet 4 minuty v kempe ani sa nepohnut, podla mna je ovela vacsia sranda vymyslat taktiku ako daneho humana infnem, ci uz so smokerom, frostom alebo inak..
Keby sa hociktory z tychto navrhov ujal bol by som fakt rad, pritom vacsina rychto zmien je banalnych, robota tak na polhodinu ale hram tu uz nejaku tu chvilu a viem, ze tu sa nic nezmeni
Ved ked VIP/EVIP killne jedneho ZM, tak ma vystarane...naopak ked ZM killne HUMANA ma z toho ako ZM tak akurat hovno..takisto ZM nema ziadnu priamu vyhodu z toho, ze je VIP a EVIP ani nehovoriac...kedze ani viac bodov za INF nema, ani viac SPIRITOV..
Takisto nechapem, kto vymyslel, ze si moze HUMAN dat HOCIKOLKO krat za kolo TERMA/HANIBALA ale nesmrtiek je dokopy asi 5 za cele kolo pre vsetkych...proste totalne zvyhodnovanie HUMANOV a to nehovorim o OP zbraniach ako LASER alebo JANUS
Podla mna by sa mala hra cim viac vyrovnat, medzi ZM a HUMANMI (a takisto aj medzi nonVIP / VIP / EVIP...ved je nemyslitelne aby mal nonvip 2 body za kill, s tym nespravi nic) a nie este viac naklanat na stranu HUMANOV..
Ja radsej hram za ZM ako za HUMANA, preto davam tieto navrhy., mna nebavi sediet 4 minuty v kempe ani sa nepohnut, podla mna je ovela vacsia sranda vymyslat taktiku ako daneho humana infnem, ci uz so smokerom, frostom alebo inak..
Keby sa hociktory z tychto navrhov ujal bol by som fakt rad, pritom vacsina rychto zmien je banalnych, robota tak na polhodinu ale hram tu uz nejaku tu chvilu a viem, ze tu sa nic nezmeni
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Ehm nebo třeba dynamické hp u zombie, ne podle toho jak to bylo dřív
ale podle lidí co má např na chroniku už vzatý klíč tak by zase zombie měli více hp. Třeba 250 hp na 5 spiritů v jákemkoli vylepšní. Zombie by měli větší šanci na průchod minou bez nesmrtelnosti.
Dynamické HP Zombie podle počtu živých Humanů (hodně lidí = silné zombie, málo lidí = slabší zombie)
ale podle lidí co má např na chroniku už vzatý klíč tak by zase zombie měli více hp. Třeba 250 hp na 5 spiritů v jákemkoli vylepšní. Zombie by měli větší šanci na průchod minou bez nesmrtelnosti.
Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
-
PhenomCZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1