• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 / 2 problémy - (config, animace)
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po změně cfg a druhý problém trvá už dlouho
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
takže první pro mě asi nejtěžší řešitelný problém, mám problém s velkými fps dropy na mapách (např jump) kde je mapa s nějakým efektem (blikající světlo, svítiví nápis) prostě jakmile se kouknu na to problematické místo spadnou mi fps na 5, ale když se kouknu jinam tak mám pro mě klasických 40-50 fps .. nevím čím to je jestli nějaký špatný ovladače nebo špatně nastavený csko (reinstalaci už jsem zkoušel) i různé příkazy ale nic nepomáhá.. takže pro mě by bylo řešením nějak vypnout tyto efekty .. občas se mi to stane i když někdo hodí granát (efekt výbuchu - ale to mě tolik nevadí)
a druhý problém takový primitivní a je to asi configem
problém je že se mi neustále na zbrani ukazuje animace přebíjení i když mám normálně plné náboje, hlavně na začátku kola když koupím gun.. stačí sice 1 vystřelit a zmizí to ale neudělá to žádný zvuk (toho výstřelu) a deprimuje mě to hlavně když mám awp.. když mám jiný config nedělá mi to ale já mám pro mě celkem super config a nechci se v něm šťourat nebo ho měnit tak se chci jen zeptat jestli někdo neví co by mohlo být špatně nastavené .. předem děkuju za pomoc pokud budete vědět, když bude potřeba nahraju nějaký demo pokud to na něm půjde vidět..
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po změně cfg a druhý problém trvá už dlouho
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
takže první pro mě asi nejtěžší řešitelný problém, mám problém s velkými fps dropy na mapách (např jump) kde je mapa s nějakým efektem (blikající světlo, svítiví nápis) prostě jakmile se kouknu na to problematické místo spadnou mi fps na 5, ale když se kouknu jinam tak mám pro mě klasických 40-50 fps .. nevím čím to je jestli nějaký špatný ovladače nebo špatně nastavený csko (reinstalaci už jsem zkoušel) i různé příkazy ale nic nepomáhá.. takže pro mě by bylo řešením nějak vypnout tyto efekty .. občas se mi to stane i když někdo hodí granát (efekt výbuchu - ale to mě tolik nevadí)
a druhý problém takový primitivní a je to asi configem
problém je že se mi neustále na zbrani ukazuje animace přebíjení i když mám normálně plné náboje, hlavně na začátku kola když koupím gun.. stačí sice 1 vystřelit a zmizí to ale neudělá to žádný zvuk (toho výstřelu) a deprimuje mě to hlavně když mám awp.. když mám jiný config nedělá mi to ale já mám pro mě celkem super config a nechci se v něm šťourat nebo ho měnit tak se chci jen zeptat jestli někdo neví co by mohlo být špatně nastavené .. předem děkuju za pomoc pokud budete vědět, když bude potřeba nahraju nějaký demo pokud to na něm půjde vidět..
-
Prxtivv - Amatér
[vyřešeno] CS 1.6 / 2 problémy - (config, animace)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 / 2 problémy - (config, animace)
demo přebíjení - http://leteckaposta.cz/838608331
-
Prxtivv - Amatér
Ahoj, můžeš zkusit napsat tohle do konzole (napiš to tam když nejsi na serveru):
Co se týče té animace, stává se mi to taky. Nejspíš to ale bude způsobeno jedním příkazem, zkus tedy dát do konzole:
Ještě by se také hodilo znát, jaký notebook máš. Pokud si to,nepamatuješ přesně, udělej tohle:
- Kód: Vybrat vše
gl_ansio 0; gl_vsync 0; fastsprites 0
Co se týče té animace, stává se mi to taky. Nejspíš to ale bude způsobeno jedním příkazem, zkus tedy dát do konzole:
- Kód: Vybrat vše
_cl_autowepswitch 1
Ještě by se také hodilo znát, jaký notebook máš. Pokud si to,nepamatuješ přesně, udělej tohle:
- Zmáčkni Start + R > napiš tam dxdiag a zmáčkni klávesu Enter.
- Vyskočí ti okno, v něm dole klikni na Uložit všechny informace... a ulož si ten soubor třeba na Plochu.
- Jdi na http://leteckaposta.cz > nahraj tam ten soubor a pošli sem na něj odkaz

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
posílám přes SZ
příkaz na problém s přebíjením pomohl ale problém první stále trvá
příkaz na problém s přebíjením pomohl ale problém první stále trvá
-
Prxtivv - Amatér
Takže se jedná o problém spojený s tím, že hra jede přes OpenGL. Jelikož máš ale Steam, nic jiného si zvolit nemůžeš 
Jediná věc, kterou tedy můžeš zkusit je nainstalovat si nejnovější dostupný ovladač pro tvoji grafickou kartu, která si s tím poté snad lépe poradí

Jediná věc, kterou tedy můžeš zkusit je nainstalovat si nejnovější dostupný ovladač pro tvoji grafickou kartu, která si s tím poté snad lépe poradí

- Stáhni si tohle.
- Vytvoř si na Ploše Novou složku.
- Najdi si jej ve složce, do které jsi ho stáhnul > klikni na něj pravým a vyber Extrahovat soubory… (Extract Files…) > extrahuj to do té nové složky.
- Pokud tam nemáš možnost Extrahovat, jednoduše to otevři, vše označ a přesuň to do té nové složky.
- Potom si to otevři v té nové složce a spusť Setup.exe (to „.exe“ tam nemusíš vidět).
- Pozn. Před instalací zavři VŠECHNY ostatní programy, pokud nechceš riskovat, že se při instalaci nějaké soubory poškodí.
- Řiď se pokyny na obrazovce.
- Po dokončení instalace restartuj PC.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1