• Stránka 1 z 1
cs 1.6/ slow zoom?
Zdravím, mám tu opět další problém.
- Vaša mašina:Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nainstalování cska (29.3. 2016)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže jsem zde zase s tím, že když zoomnu při jakékoliv zbrani s puškohledem,tak se mi zmenší citlivost v tom zoomu a skoro vůbec nejde hýbat. Už mě to štve, zatím jsem to trpěl, ale v mixech nebo gatherech je awp potřeba v týmu.
- Vaša mašina:Notebook
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po nainstalování cska (29.3. 2016)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže jsem zde zase s tím, že když zoomnu při jakékoliv zbrani s puškohledem,tak se mi zmenší citlivost v tom zoomu a skoro vůbec nejde hýbat. Už mě to štve, zatím jsem to trpěl, ale v mixech nebo gatherech je awp potřeba v týmu.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
cs 1.6/ slow zoom?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: cs 1.6/ slow zoom?
Ahoj, citlivost když zoomuješ si jde nastavit tímto příkazem:
Za # si dej jaké číslo chceš, když tam dáš 1, budeš mít stejnou citlivost jako máš normálně. Určuje to tedy, jak moc se ti při zoomování změní citlivost (tedy když tam bude 1.5, tak budeš mít citlivost 1.5x větší apod.).
Výchozí hodnota je 1.2
- Kód: Vybrat vše
zoom_sensitivity_ratio #
Za # si dej jaké číslo chceš, když tam dáš 1, budeš mít stejnou citlivost jako máš normálně. Určuje to tedy, jak moc se ti při zoomování změní citlivost (tedy když tam bude 1.5, tak budeš mít citlivost 1.5x větší apod.).
Výchozí hodnota je 1.2

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
tohle vím, ale jak zvětším citlivost u toho druhého zoomu?
Když kliknu 1x tak mám 1,5 zoom ratio, a když kliknu po druhé (2. zoom) tak mám citlivost snad jen 0,1 ... nejde vůbec hýbat. 

- Lachty
- CS 1.6 Admin
To je divné 
Zkus si vypnout akceleraci myši a zapnout raw input. Možná bude potřeba si potom upravit citlovost myši jako takovou, ale to by neměl být problém:

Zkus si vypnout akceleraci myši a zapnout raw input. Možná bude potřeba si potom upravit citlovost myši jako takovou, ale to by neměl být problém:
- Kód: Vybrat vše
m_rawinput 1; m_customaccel 0

-
A nešlo by to zkombinovat dohromady? Že bych měl normální citlivost v tom zoomu a ještě bych měl tu akceleraci myši? Hraje se mi s ní lépe. 

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Tak nechej ten raw input a pohraj si s nastavením té akcelerace. Říkat ti tu nějaké konkrétní hodnoty totiž nemá moc smysl, nezvýbá ti tedy nic moc jiného.
Příkazy pro její nastavení jsou celkem 4:
Příkazy pro její nastavení jsou celkem 4:
- m_customaccel 0/1 - Určuje, zda je akcelerace vypnutá (0) nebo zapnutá (1)
m_customaccel_exponent # - Tady je to složité na vysvětlení, nejlepší je tam dát 1, můžeš si s tím ale vyhrát jak chceš.
m_customaccel_scale # - Tohle je nejdůležitější část. Hlavně toto určuje míru té akcelerace myši.
m_customacclel_max 0 - Tohle určuje limit akcelerace. Moc nevím jaká hodnota by sedla, ale když tam dáš 0, znamená to žádný limit, tedy bez omezení.
- m_yaw a m_pitch - Jejich výchozí hodnota by měla být 0.022. Pokud ji tam nemáš, zkus ji tam u obou nastavit. Pokud ji tam naopak máš, zkus si s ní taky trošku vyhrát.
m_yaw ovlivňuje rychlost myši při pohybu do strany, m_pitch při pohybu nahoru nebo dolů.

-
Nemáš nějaký herní program kde se dá nastavit každá sensitivita zoomu ? jestli ano tak to může být v něm
-
maxdep - Pokročilý
maxdep píše:Nemáš nějaký herní program kde se dá nastavit každá sensitivita zoomu ? jestli ano tak to může být v něm
Nepoužívám nic.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Zkus reinstal + smazáni registru
-
maxdep - Pokročilý
Nic nic
, podle mě je to tou akcelerací myši.. Už to nějak přežiju no, budu muset střílet s awpčkem jen s prvním zoomem, můžete lock, díky za odpovědi.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1