• Stránka 1 z 1
Fr€oNyx_!?™/Pekloo
ID: Z9sBr70cuY+YVR/nrhfEa8OkOao=
Výpis: <20:00:27> You were banned for 1 day from the server by "Pekloo" (Provokace, nadavky, provokace DJ)
Popis: Takže dne 10.4.2016 kolem 20:00 jsem dostal ban od SA admina a také HL.DJ Ano Byl Pekloo tak jsem zvědaví jestli má důkazy když mi dá takovýhle ban. To bude asi všechno a doufám že se Pekloo zde vyjádří ke svému banu + chci důkaz že sem nadával a provokoval.A byl jenom 1 v roomce pro karaoke a byl tam asi 3min.A pak na to asi 30 min sem dostal BAN!!!
Výpis: <20:00:27> You were banned for 1 day from the server by "Pekloo" (Provokace, nadavky, provokace DJ)
Popis: Takže dne 10.4.2016 kolem 20:00 jsem dostal ban od SA admina a také HL.DJ Ano Byl Pekloo tak jsem zvědaví jestli má důkazy když mi dá takovýhle ban. To bude asi všechno a doufám že se Pekloo zde vyjádří ke svému banu + chci důkaz že sem nadával a provokoval.A byl jenom 1 v roomce pro karaoke a byl tam asi 3min.A pak na to asi 30 min sem dostal BAN!!!
- Freonyx
- Kolemjdoucí
Fr€oNyx_!?™/Pekloo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fr€oNyx_!?™/Pekloo
Nadaval si do voice o tom jaky sem, prostě nebudu to tu vypisovat byl to rasismus
)))))

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
A jak to můžeš vědět byl jsi v jiné room. Důkaz chci !!+ nevím proč si mi tam nehodil do Banu taky rasismus.
- Freonyx
- Kolemjdoucí
Běžně mám zaplý fraps, nebo hypercam a chodím s tím celý den po TS a nahravám ubožáky jako si ty , tos fakt uhodl 

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
No já nejsem ubožák ty si mi dal ban za nic. zkus přemýšlet pomáhá to.a jestli si chceš zvyšovat ego tak že dáš někomu ban za nic tak si velký kluk.Doufám že za to dostaneš např čokoládu.
- Freonyx
- Kolemjdoucí
A chci vědět co jsem říkal do Voicu když si tam byl jen 3 min v té room. Jak rasistické to bylo.
A nwm Cikán je bílá rasa takže i kdybych něco říkal tak by to nebylo rasistický.
A nwm Cikán je bílá rasa takže i kdybych něco říkal tak by to nebylo rasistický.
- Freonyx
- Kolemjdoucí
z tvých odpovědí je poznat, že rád provokuješ a jsi nevyrovnaný člověk, příště se vyvaruj takových řečí a nemusíš být banován
Stížnost a žádost o unban zamítnut
Stížnost a žádost o unban zamítnut
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku