I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku

Příspěvekod Stane1994Super » 10 dub 2016, 19:27

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] [b]Byl jsi zabanovan
na tomto serveru adminem hrac jailbreaku.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 59 minutes and 27 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Stane1994 Super Bomba 2016
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 72046267 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.111.119.50 '
[AMXBans] =======================================[/b]

nadávky od admina se akceptují? :) prosím o vyjádření a zároveň zbavení práv admina.
po zabanování hráče "Stane1994" zdůraznil tento admin hrac jailbreaku, tuto nadávku : děcko hnusné krpaté .

tento admin neoprávněně grabnul mě, jako hráče stane1994, po té mě přemístil k T hráčům,
tento konflikt znikl po té,co zabanoval hráče Tinso, který řekl že vd hráči kterého zabil nedá, tato konverzace proběhla v chatu kde tento hráč, Tinso byl mrtev.
Admin mu nedal ani možnost nahlásit vd a zabanoval ho hned, než aby počkal na další kolo a dal mu možnost nahlásit vd.
Tento admin zabanoval hráče Tinso na 2hodiny, po tomto provedeném banu , jsem se zeptal, proč ho zabanoval a proč mu nedal možnost mu nahlasit vd,
admin mě grabl a jak už jsem psal, přemístil mě k T, po tomto jednání jsem se neudržel a začal jsem nadávat, na co si tu tento hráč hraje, to tedy nechápu.

Tento admin se choval vůlgarně a agresivně již co přišel na server.
Prosím o celkové demo s tohoto serveru : Jailbreak 9. kde uvidíme že tento admin nadával hráčům , po mém zabanování pronesl nadávku na mě : děcko hnusné krpaté.
Tudiž, když se neumí udržet na uzdě, zádám o zrušení jeho práv. děkuji.

Děkuji Stane1994
Stane1994Super
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku

od Rumcajz » 10 dub 2016, 19:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 dub 2016, 19:34

2016-04-10 20:09:50 HOCHU, ZNEUŽIVAT PRAVA TI JDE :) přijdeš sem a děláš zle :D :) do teď tu bol klid.. to vd by mu d.
2016-04-10 20:10:11 a ty jsi admin a zneužíváš práva ty mrdko.

Ban oprávněný.
Důkazy pro ostatní tvrzení tady nejsou.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku

Příspěvekod JayoX » 10 dub 2016, 19:40 VIP

Zdravím,

Tinso dostal ban, protože dal fk a po konverzaci v chatu, kdy jsem se mu to snažil vysvětlit odmítl hráči nahlásit VD. Nevím co si vymýšlíš za kraviny, že by mu VD dal.

Po tom co jsem mu dal ban jsi se hned ozval do voice, za co jsem mu dal ban, pokud vím důvod jsi měl na skle.

Když jsi byl simon nezvládal jsi základní pravidla, přesto jsem tě ještě nechal u CT. Zabil jsem nějaké hráče, stále jsi se povýšeně ptal za o dostali kill. Pokud jsi nebyl simon skákal jsi simonům do řeči. Tudíž po tvém vyjetí po mě, za co jsem mu vlastně dal ban a lžích o tom, že by mu dal VD jsem tě přemístil. Na to jsi začal mlít kraviny o tom, že zneužívám práva a začal jsi mi nadávat.

Zde hlstats: (mám samozřejmě screeny, ale tohle je jednodušší)

2016-04-10 20:10:15 podělaná :)ú. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_andaman
2016-04-10 20:10:11 a ty jsi admin a zneužíváš práva ty mrdko. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_andaman
2016-04-10 20:10:02 to vd by dostal :). Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_andaman
2016-04-10 20:09:50 HOCHU, ZNEUŽIVAT PRAVA TI JDE :) přijdeš sem a děláš zle :D :) do teď tu bol klid.. to vd by mu dal

Ano po tom co jsem ti dal ban, jsem do voice řekl něco o tom že jsi hnusný děcko nebo něco podobného, protože tak jako ty se opravdu jen hnusné děcko chová. Pokud tě to nějak pohoršilo omlouvám se ti, ale jak se do lesa volá tak.. Dál to znáš.

Tvé chování na serveru pozoruji už dlouho. Jsi agresivní a nepoučitelný.

P.S. rád bych viděl nějaký důkaz o tom jak jsem agresivní a nadávám všem hráčům, to jsou jen sprosté lži.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy