• Stránka 1 z 1
Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem hrac jailbreaku.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 59 minutes and 27 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Stane1994 Super Bomba 2016
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 72046267 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.111.119.50 '
[AMXBans] =======================================
Já se ptám na to, proč jsi mi nadával?
ty nadávat můžeš?
chtěl bych vidět to demo, kde jsi mě zabanoval a 5sekund na to jsi pronesl nadávku, děcko jedno blbé
děcko tu jsi ty..
základní pravidla neovládám?
to že při reakcích zabíjí simon tě nikdo neučil? to že já mu dám nějaký příkaz a má prodlevu necelou sekundu a ty mu dáš kill? neměl by toto dělat simon?
Ty pravidla neovládáš, už vůbec neovládáš sebeovládání . Nadávky které jsi na serveru používal by bylo vidět na demu, prosím o něj.
další věc, já neovládám pravidla, ale pokud já vím, tak ty co jsi přišel na server jsi kickoval neoprávněně lidi, kteří ti napsali ať se tam nepovišuješ.
nic víc, nárok na toto mají, nic vulgárního to není, nechápu, na co si tu hraješ?
to se boužel netýká jen tebe a kvůli tomu tyto servery strácí hráče, přijdete na server, neumíte udělat zábavu, hned banujete a kickujete. Beru to třeba u MFK, nebo u cheatu, u nadávek, ale jinak? za to že vám hráč napíše ku příkladu nepovišujte se? a dostane ban na 2hodiny?
kde to jsme?
dřív na serveru bylo plno, skorem nonstop, teď kvůli vašemu chování se server zaplní málo kdy a začíná se na něm hrát až kolem 4/5.. do té doby tam jsou 3až6 lidí.
nadávky od admina se akceptují?
prosím o vyjádření a zároveň zbavení práv admina.
po zabanování hráče "Stane1994" zdůraznil tento admin hrac jailbreaku, tuto nadávku : děcko hnusné krpaté .
tento admin neoprávněně grabnul mě, jako hráče stane1994, po té mě přemístil k T hráčům,
tento konflikt znikl po té,co zabanoval hráče Tinso, který řekl že vd hráči kterého zabil nedá, tato konverzace proběhla v chatu kde tento hráč, Tinso byl mrtev.
Admin mu nedal ani možnost nahlásit vd a zabanoval ho hned, než aby počkal na další kolo a dal mu možnost nahlásit vd.
Tento admin zabanoval hráče Tinso na 2hodiny, po tomto provedeném banu , jsem se zeptal, proč ho zabanoval a proč mu nedal možnost mu nahlasit vd,
admin mě grabl a jak už jsem psal, přemístil mě k T, po tomto jednání jsem se neudržel a začal jsem nadávat, na co si tu tento hráč hraje, to tedy nechápu.
Tento admin se choval vůlgarně a agresivně již co přišel na server.
Prosím o celkové demo s tohoto serveru : Jailbreak 9. kde uvidíme že tento admin nadával hráčům , po mém zabanování pronesl nadávku na mě : děcko hnusné krpaté.
Tudiž, když se neumí udržet na uzdě, zádám o zrušení jeho práv. děkuji.
Děkuji Stane1994
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem hrac jailbreaku.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 59 minutes and 27 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Stane1994 Super Bomba 2016
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 72046267 '
[AMXBans] Tva IP : ' 89.111.119.50 '
[AMXBans] =======================================
Já se ptám na to, proč jsi mi nadával?
ty nadávat můžeš?
chtěl bych vidět to demo, kde jsi mě zabanoval a 5sekund na to jsi pronesl nadávku, děcko jedno blbé

děcko tu jsi ty..

to že při reakcích zabíjí simon tě nikdo neučil? to že já mu dám nějaký příkaz a má prodlevu necelou sekundu a ty mu dáš kill? neměl by toto dělat simon?
Ty pravidla neovládáš, už vůbec neovládáš sebeovládání . Nadávky které jsi na serveru používal by bylo vidět na demu, prosím o něj.
další věc, já neovládám pravidla, ale pokud já vím, tak ty co jsi přišel na server jsi kickoval neoprávněně lidi, kteří ti napsali ať se tam nepovišuješ.
nic víc, nárok na toto mají, nic vulgárního to není, nechápu, na co si tu hraješ?
to se boužel netýká jen tebe a kvůli tomu tyto servery strácí hráče, přijdete na server, neumíte udělat zábavu, hned banujete a kickujete. Beru to třeba u MFK, nebo u cheatu, u nadávek, ale jinak? za to že vám hráč napíše ku příkladu nepovišujte se? a dostane ban na 2hodiny?

dřív na serveru bylo plno, skorem nonstop, teď kvůli vašemu chování se server zaplní málo kdy a začíná se na něm hrát až kolem 4/5.. do té doby tam jsou 3až6 lidí.
nadávky od admina se akceptují?

po zabanování hráče "Stane1994" zdůraznil tento admin hrac jailbreaku, tuto nadávku : děcko hnusné krpaté .
tento admin neoprávněně grabnul mě, jako hráče stane1994, po té mě přemístil k T hráčům,
tento konflikt znikl po té,co zabanoval hráče Tinso, který řekl že vd hráči kterého zabil nedá, tato konverzace proběhla v chatu kde tento hráč, Tinso byl mrtev.
Admin mu nedal ani možnost nahlásit vd a zabanoval ho hned, než aby počkal na další kolo a dal mu možnost nahlásit vd.
Tento admin zabanoval hráče Tinso na 2hodiny, po tomto provedeném banu , jsem se zeptal, proč ho zabanoval a proč mu nedal možnost mu nahlasit vd,
admin mě grabl a jak už jsem psal, přemístil mě k T, po tomto jednání jsem se neudržel a začal jsem nadávat, na co si tu tento hráč hraje, to tedy nechápu.
Tento admin se choval vůlgarně a agresivně již co přišel na server.
Prosím o celkové demo s tohoto serveru : Jailbreak 9. kde uvidíme že tento admin nadával hráčům , po mém zabanování pronesl nadávku na mě : děcko hnusné krpaté.
Tudiž, když se neumí udržet na uzdě, zádám o zrušení jeho práv. děkuji.
Děkuji Stane1994
- Stane1994Super
- Kolemjdoucí
Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Byl jsi zabanovan: hrac jailbreaku
A prosím, nezavírej tuto stížnost
zajímalo by mě, proč tuto nadávku co jsem psal, použil po té, co jsem byl zabanován,
zda admin může nadávat hráčům.
myslím si, že pokud nadává hráčům do malích blbých děcek, neměl by mít práva

zajímalo by mě, proč tuto nadávku co jsem psal, použil po té, co jsem byl zabanován,
zda admin může nadávat hráčům.
myslím si, že pokud nadává hráčům do malích blbých děcek, neměl by mít práva

- Stane1994Super
- Kolemjdoucí
nic víc tu neřeším, ban který jsem dostal akceptuji, spíš mě zajímá, proč tento admin, neoprávněně kickoval , a po té pronášel nadávky.
nic víc, na tuto otázku ani neodpověděl v předešlé stížnosti a raději ste to uzavřeli.
ptám se, proč tento admin má vůbec práva, když se chová vulgárně.
Edit Jayo: Ty nejsi normální.. Zabíjel jsem při reakci? Lžeš. Hráč si měl čupnout a neudělal to.
Kickoval jsem hráče bezdůvodu a psali aby jsem se nepovyšoval. Další lež.
K tomu co jsem řekl do voice jsem se ti vyjádřil v minulým topiku. Radím přestaň aspoň lhát, to opravdu nemám rád..
nic víc, na tuto otázku ani neodpověděl v předešlé stížnosti a raději ste to uzavřeli.
ptám se, proč tento admin má vůbec práva, když se chová vulgárně.
Edit Jayo: Ty nejsi normální.. Zabíjel jsem při reakci? Lžeš. Hráč si měl čupnout a neudělal to.
Kickoval jsem hráče bezdůvodu a psali aby jsem se nepovyšoval. Další lež.
K tomu co jsem řekl do voice jsem se ti vyjádřil v minulým topiku. Radím přestaň aspoň lhát, to opravdu nemám rád..
- Stane1994Super
- Kolemjdoucí
Šla Nanynka do zelí, do zelí
Natrhala lupení, lupeníčka
Přišel za ní Pepíček
Rozdupal jí košíček
Ty, ty, ty! Ty, ty, ty!
Ty to budeš platiti
Stížnost se zamítá.
lock
Natrhala lupení, lupeníčka
Přišel za ní Pepíček
Rozdupal jí košíček
Ty, ty, ty! Ty, ty, ty!
Ty to budeš platiti
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1