• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] barva AMX MODMENU
Ahoj chci se jen zeptat jestli se da zmenit barva tabulky na amx modmenu
Dekuji KACENKA
Dekuji KACENKA
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
[vyřešeno] barva AMX MODMENU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: barva AMX MODMENU
Ahoj, obávám se, že to nejde. Je to nejspíš napevno nastaveno v tom AMX a ty tedy jako klient s tím nic nezměníš.
Ještě se podívám, jestli by náhodou nešlo udělat, aby to vytvářelo stín, ale to jen v případě, že tam chceš něco jiného jak bílou kvůli tomu, že to jde zle vidět
Ještě se podívám, jestli by náhodou nešlo udělat, aby to vytvářelo stín, ale to jen v případě, že tam chceš něco jiného jak bílou kvůli tomu, že to jde zle vidět

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
ano mam stim problem a velkej je teda fakt ze mam prava chvilku a kluci rikaj ze to pak budu delat poslepu
ale ted,
se mi stalo ze jsem se prehlidla (prehmatla) a ban dostal nevinej hrac a nechci aby se to opakovalo ja nato proste nevidim,
no jestli to nepuje holt se stim nejak poperu, zatim dekuju KACENKA

se mi stalo ze jsem se prehlidla (prehmatla) a ban dostal nevinej hrac a nechci aby se to opakovalo ja nato proste nevidim,
no jestli to nepuje holt se stim nejak poperu, zatim dekuju KACENKA
-
UnderKACENKA - Zkušený
Tak jsem zkoušel snad všechno a povedlo se mi dát stín skoro všude kromě toho AMX menu (a tak celkově těch herních menu).
Asi je to nějak zakleté nebo já nevim
Takže jediné co můžeš udělat aby to šlo lépe vidět, je si pohrát v nastavení s úrovní Jasu a Gammy.
Asi je to nějak zakleté nebo já nevim

Takže jediné co můžeš udělat aby to šlo lépe vidět, je si pohrát v nastavení s úrovní Jasu a Gammy.
- Otevřeš si Hru > klikneš na Options > Video
- Tam máš dole takové 2 posuvníky s názvy Brightness a Gamma.
- Ty si libovolně přenastav. Aby se ti to změnilo, musíš kliknout na Apply, to ti ale restratuje hru.
- Viditelnost toho menu si taky můžeš ověřit pomocí rádiových zpráv (ty menu s nimi zapneš klávesami X, C nebo Y) aniž by jsi musela hned zapníat AMX menu.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ahoj vse jsem delala jak si psal nakonec jsem to nastavyla v grafarne snizila jsem jas a je to mnohem lepsi dekuji.
za tvuj cas a zaradu KACENKA
prosim LOCK
za tvuj cas a zaradu KACENKA
prosim LOCK
-
UnderKACENKA - Zkušený
• Stránka 1 z 1