Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Public Old School/ asd (Kosso)/ Cata^ a KolaC

Příspěvekod Roxyna » 13 dub 2016, 15:18

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem asd.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Cata^
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0:0:1822061680'

a

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem asd.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : KolaC
[AMXBans] Duvod : ' Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0:0:948185032'

Zdravím... v prvom rade chcem povedať že píšem za seba (Cata^) aj za KolaC(a) keďže sa to týka nás oboch.
Prosim citajte cele :roll: dakujem vopred.

Dostali sme ban lebo sme hrali na tej istej IP (KolaCovej), sedeli sme vedla seba a radili sme si lebo asi bol výpadok serveru tak tam na mape predtým boli iba boti a mozno tak 2 kemperi na assaulte. Potom sa sice zmenila mapa no aj tak tam moc hracov nebolo taze ze by sme nejak brutalne kazili hracom hru by som nepovedala, poznam aj horsie pripady... (ano viem aj tak nas to neopravnovalo "podvadzat"). Skor to bolo take napadnejsie unho lebo on uz normalne hra lepsie ako ja (vid rank) a ked mu poviem ze tak pozor teraz tam dakto bude tak priznavam ze to moze vypadat ako wh..
Anyway... nevedeli sme ze sa to tresta tak isto ako wh (ano zase viem ze nevedomost neospravedlnuje....), lebo poznam hracov ktori si tiez radia a ban za to este v zivote nemali, tak nás to jednoducho nenapadlo. OSPRAVEDLNUJEME SA, je nam to naozaj luto a slubujeme, ze uz si nikdy radit nebudeme, kedze uz vieme, ze sa to tresta tak isto ako keby sme cheatovali. Nikomu sme nechceli zneprijemnovat hru, jednoducho sme si to naozaj neuvedomili, ze sa to tresta tak isto ako WH. Este raz pardon. (Ban dostal iba KolaC lebo unho to bolo take okate, ale kedze sme boli na jednej IP mam ho aj ja.)

Dolezity fakt (teda aspon pre nas): na serveri nas najprv upozornil admin na to, ze kedze "mame wh" dostaneme ban, na co som reagovala ze wh nemame ale sedime pri sebe a radime si. Admin teda povedal ze ale aj tak dostaneme ban, ale kedze si "len" radime tak nie perma ale na tyzden, no ze sa mu to neda dat na serveri na tyzden, preto aby sme neboli prekvapeni, ze na webe bude napisane perma. Takze tyzden presiel ako voda, unban sme nedostali. Dalsi problem, samozrejme, ze ziadost o unban sa ma podavat do 7 dni co sme presvihli, kedze som myslela ze po 7 dnoch nam admin ako slubil ban zrusi a neriesila som to. Presiel mesiac a ban mame stale.. Preto kedze nam uz nic neostava, aspon zufaly pokus vysvetlit vam to takto.. Prosime vas, aby ste sa nad tym aspon trosicku zamysleli a nezamietli to hned s tym, ze sa to tresta rovnako ako perma, vzhladom na skutocnost, ze sme vobec perma mat nemali. Budeme vam za to velmi vdacni a naozaj slubujeme ze uz sa to nebude opakovat. (Naozaj poznam hracov ktori sa spravaju este viac hulvacky a naozaj zneprijemnuju ostatnym hru horsie ako je to ze si my chvilu radime.., a doposial potrestani neboli lebo na to nie su dostatocne dokazy...)

Vopred ďakujem... Cata a KolaC :|
Favourite: Public Old, FY, AWP
Roxyna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Public Old School/ asd (Kosso)/ Cata^ a KolaC

od Rumcajz » 13 dub 2016, 15:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public Old School/ asd (Kosso)/ Cata^ a KolaC

Příspěvekod jysi » 13 dub 2016, 16:04 VIP

Ahoj.
Ban je starší jak 7 dní takže vaše možnosti.
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Budiž toto pro vás ponaučení pro příště.
UB se zamítá.
LOCK.
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost