• Stránka 1 z 1
Nápad na update- Zombie
Ahoj, mám nápad. Odstraňte ZM Darkness, nikdo tam nehraje protože tam je tma jak v pr****
.Místo toho bych dal za ZM Chronic/Blood/Night 32 slotů. Dále bych dopsal k vip výhodám že mužou Mít hannibala. A teďka k itemům.
Přidal bych PyroMana - 200 AP , když do někoho střelí, tak ho zapálí. Dal bych to pro vipka za 160
(Hodila by se k němu oranžová aura)
Granátomet - u evip výhod je napsanej ale přitom neexistuje. Přidal bych ho.
Dal bych zpátky Epic Věci - hlavně DC.
Ve vylepšení je život - na nic když se jede na armor, místo toho bych tam dal rychlejší adrenalin/gravitaci.
Více Humanu - Gravity Human by byl dobrej, přidal bych Anti-Freeze Humana
Motorova Pila - je k ničemu když bere cca 700 HP, vrátil bych to tak jak to bylo předtím.
Bazooka - Prakticky nevyužitelne když máte za kill 20 bodů, stejně jako že nejde z motorovou pilou. Předtím to bylo lepší.
Dejte to tak jak to bylo předtím.
Animace:
Dal bych tam Stare zvuky to bylo top
když zombík boxuje tak to nevydává žádný zvuky, něco bych tam dal.
Mapy:
Zda se mi to, nebo už není mapa zm_cpl_Mill camp oblíbena? Byla to top mapa . Jestli tam není tak přidat! ! :F
Zombíky sem hrál před 2 rokama, a zdá se mi že ty nové mapy jsou méně propracovane.
Zombici:
Stalo se mi že mě oslepil speed, střilím do něj a hup. ..
Vampire Zombie - Dal bych mu jinačí vzhled.
Někdy mi nejde t-virus, přitom jsem se ještě neoživil.
Když nakazím dva zombíky tak si mužů dat protilatku, ale když mě někdo pak zabije tak ta tabulka zmizí.
.
Teďka ještě takový blbe návrhy:
Robot - 150 AP Rychlost lvl 40 (vylepšení) , Anti infect bomb. 160 Bodů Pro vipka
Heavy Gun - vylepšeny minigun pro evipka

Přidal bych PyroMana - 200 AP , když do někoho střelí, tak ho zapálí. Dal bych to pro vipka za 160
Ve vylepšení je život - na nic když se jede na armor, místo toho bych tam dal rychlejší adrenalin/gravitaci.
Motorova Pila - je k ničemu když bere cca 700 HP, vrátil bych to tak jak to bylo předtím.
Bazooka - Prakticky nevyužitelne když máte za kill 20 bodů, stejně jako že nejde z motorovou pilou. Předtím to bylo lepší.
Dejte to tak jak to bylo předtím.
Animace:
Dal bych tam Stare zvuky to bylo top

když zombík boxuje tak to nevydává žádný zvuky, něco bych tam dal.
Mapy:
Zda se mi to, nebo už není mapa zm_cpl_Mill camp oblíbena? Byla to top mapa . Jestli tam není tak přidat! ! :F
Zombíky sem hrál před 2 rokama, a zdá se mi že ty nové mapy jsou méně propracovane.
Zombici:
Stalo se mi že mě oslepil speed, střilím do něj a hup. ..

Vampire Zombie - Dal bych mu jinačí vzhled.
Někdy mi nejde t-virus, přitom jsem se ještě neoživil.
Když nakazím dva zombíky tak si mužů dat protilatku, ale když mě někdo pak zabije tak ta tabulka zmizí.
.
Teďka ještě takový blbe návrhy:
Robot - 150 AP Rychlost lvl 40 (vylepšení) , Anti infect bomb. 160 Bodů Pro vipka
Heavy Gun - vylepšeny minigun pro evipka
- MiniLighting
- Amatér
Nápad na update- Zombie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nápad na update- Zombie
"Někdy mi nejde t-virus, přitom jsem se ještě neoživil." Málo zombie.. treba aspoň 6.
"Stalo se mi že mě oslepil speed, střilím do něj a hup. ..
" Oslepí na 2/3 sekundy.. mi hovor, že to je nejaký problém..-_-
"Když nakazím dva zombíky tak si mužů dat protilatku, ale když mě někdo pak zabije tak ta tabulka zmizí." Hold smola. Keď máš možnosť máš ju využiť.
"Zda se mi to, nebo už není mapa zm_cpl_Mill camp oblíbena? Byla to top mapa . Jestli tam není tak přidat! ! :F
Zombíky sem hrál před 2 rokama, a zdá se mi že ty nové mapy jsou méně propracovane." Je tam.
"Přidal bych PyroMana - 200 AP , když do někoho střelí, tak ho zapálí. Dal bych to pro vipka za 160
Dejte to tak jak to bylo předtím." Všetko zbytečne zvýhodnuje človekov. Ja sa snáď nedočkám tady nejakého človeka čo konečne vymyslí niečo pre zombie..-_-
"Stalo se mi že mě oslepil speed, střilím do něj a hup. ..

"Když nakazím dva zombíky tak si mužů dat protilatku, ale když mě někdo pak zabije tak ta tabulka zmizí." Hold smola. Keď máš možnosť máš ju využiť.
"Zda se mi to, nebo už není mapa zm_cpl_Mill camp oblíbena? Byla to top mapa . Jestli tam není tak přidat! ! :F
Zombíky sem hrál před 2 rokama, a zdá se mi že ty nové mapy jsou méně propracovane." Je tam.
"Přidal bych PyroMana - 200 AP , když do někoho střelí, tak ho zapálí. Dal bych to pro vipka za 160
Dejte to tak jak to bylo předtím." Všetko zbytečne zvýhodnuje človekov. Ja sa snáď nedočkám tady nejakého človeka čo konečne vymyslí niečo pre zombie..-_-
-
N3mO - Mistr
tak si precitaj moj navrh, ktory obsahuje aj vylepsenia pre zombie a je tu uz viac nez mesiac... navrh-na-zombie-night-1-t117304.html
k tomu navrhu co tu chlapec dal...niektore su fakt hluposti ale nieco nie. Napriklad Pyroman...bolo by lepsie pustit sa cestou zbrani...cize miesto pyromana ktory zapaluje zombie by bola zbran ktora ich zapaluje...napriklad spear gun-->to by mohla byt pecka. A dalsim bodom je DC...uz davnejsie som nad tym rozmyslal no nenapisal som to tu, ale pridanie DC by bolo fasa. Napriklad ako Secret Weapon. Ten co je teraz je super a bolo by mozno fajn prihodit k nemu aj DC...Nahodou by sa vyberalo, ktory SW vypadne...
Add-->Chcelo by to nejake osviezenie, nejaky refresh...mozno pridat nejake fakt epic veci...napriklad vysavac ktory odfukne zombie
.
and back to reality: pre hannibala pridat katanu, sekeru alebo macetu, priapdne vytvorit typ humana, ktory bude behat s katanou alebo podobnym mecom. co sa tyka zombie-->pridat novy typ, ktoreho schopnostou je krik a po stlaceni R uberie humanom naokolo(pripadne tomu, na ktoreho namieri) HP/AP.
k tomu navrhu co tu chlapec dal...niektore su fakt hluposti ale nieco nie. Napriklad Pyroman...bolo by lepsie pustit sa cestou zbrani...cize miesto pyromana ktory zapaluje zombie by bola zbran ktora ich zapaluje...napriklad spear gun-->to by mohla byt pecka. A dalsim bodom je DC...uz davnejsie som nad tym rozmyslal no nenapisal som to tu, ale pridanie DC by bolo fasa. Napriklad ako Secret Weapon. Ten co je teraz je super a bolo by mozno fajn prihodit k nemu aj DC...Nahodou by sa vyberalo, ktory SW vypadne...
Add-->Chcelo by to nejake osviezenie, nejaky refresh...mozno pridat nejake fakt epic veci...napriklad vysavac ktory odfukne zombie

and back to reality: pre hannibala pridat katanu, sekeru alebo macetu, priapdne vytvorit typ humana, ktory bude behat s katanou alebo podobnym mecom. co sa tyka zombie-->pridat novy typ, ktoreho schopnostou je krik a po stlaceni R uberie humanom naokolo(pripadne tomu, na ktoreho namieri) HP/AP.
-
HawkOriginal - Amatér
Ty by jsi vylepšoval jen humany. Pokud by se todle zrealizovalo, hra by byla nevyrovnaná. Navíc, polovina z toho co jsi tu napsal, byla v minulém patchi, zajdi si zahrát na CPL Only.
Nejde ti T-Virus? Jen doplním N3ma, že musí být 6 živých ZM, pokud jich bude 6, ale 1 z nich bude *DEAD*, T-Virus ti nepůjde.
Nejde ti T-Virus? Jen doplním N3ma, že musí být 6 živých ZM, pokud jich bude 6, ale 1 z nich bude *DEAD*, T-Virus ti nepůjde.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
Uz teraz je to nevyrovnane a ludia maju vyhodu.
Pred updatom mal hanibal moznost rezat za 1400hp, resp. zozadu viac.
Teraz si ludia mozu zvysit rychlost, damage, znova je pridany hanibal. Mapy, v ktorych sa kempi. Je to este viac overpower, ako to bolo pred celkovym updatom.
Rozumiem, ze vacsi pocet uzivatelov=uspesny server, viac penazi, vacsi usmev majitelov.
Moj subjektivny nazor= huntenie za fragom a predbiehanie sa s nahonenym hanibalom na starte, kto da 5 kilov alebo 6 je o nicom.
Niekolko rokov dvandi prezentuje nutnost posilnit zombie a znova si to mily dvandi dostal tam, kde to bolo pred par rokmi.
Teraz si ludia mozu zvysit rychlost, damage, znova je pridany hanibal. Mapy, v ktorych sa kempi. Je to este viac overpower, ako to bolo pred celkovym updatom.
Rozumiem, ze vacsi pocet uzivatelov=uspesny server, viac penazi, vacsi usmev majitelov.
Moj subjektivny nazor= huntenie za fragom a predbiehanie sa s nahonenym hanibalom na starte, kto da 5 kilov alebo 6 je o nicom.
Niekolko rokov dvandi prezentuje nutnost posilnit zombie a znova si to mily dvandi dostal tam, kde to bolo pred par rokmi.
-
keron - Zkušený
keron píše:Uz teraz je to nevyrovnane a ludia maju vyhodu.
ve tvém světě máš rozhodně praudu
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Zlepsenie zombie:
pracovny nazov
"Telepat" zombie- zamieris na humana, strelis a ked trafis, teleportnes sa rovno k nemu do kempu. Tento typ zombie nebude moct pouzivat nesmrtelnost, kedze sa teleportne rovno k cloveku. Bude mat adekvatny pocet hp, aby mal clovek sancu prezit.
"hypnotic" zombie- strelis, cloveku sa na par sekund zamiesaju sipky a bude chodit opito. Alebo tuto abilitku pridat k vampirovi..
Spirity za zombie: Ked uz ludia kempia a neda sa k nim dostat, tak takisto nech maju zlepseny beh, damage alebo zivot aj zombie. Potom je hanibal na mieste a nech je silny, ale za 300 bodov.
Menu zombie: (vymyslam picoviny, nerozmyslam nad tym)
300 bodov "Humicide": raz za kolo mozes kupit humicide. Fungovat to bude tak, ze ak sa mi podari dostat do nejakeho kempu, kupim humicide a zombiekov to teleportne ku mne do kempu z celej mapy. ?
Znicime ludi. Ako inf jedno kupenie.
200 bodov INF: 100 bodov je velmi malo
100 bodov siet: bude to moct kupit kazdy zombie, hodis na zem siet. Siet bude rozprestreta na rozlohe 5x5 policok. Rychly human spomaly na rezim "slimak" a kym sa odital vymota, dostane par hitov. A hanibal moze byt kludne posilneny, ako bol pred updatom.
Ludia mozu byt silni a zaroven mozu kempit. Zombieci budu silni a moct aj behat. Asi by trebalo nejakeho analytika, aby to cele prepocital, ci je to hratelne. Nemo chcel napad pre zombie, tak som toto zo seba vypotil za 15 minut.
pracovny nazov

"Telepat" zombie- zamieris na humana, strelis a ked trafis, teleportnes sa rovno k nemu do kempu. Tento typ zombie nebude moct pouzivat nesmrtelnost, kedze sa teleportne rovno k cloveku. Bude mat adekvatny pocet hp, aby mal clovek sancu prezit.
"hypnotic" zombie- strelis, cloveku sa na par sekund zamiesaju sipky a bude chodit opito. Alebo tuto abilitku pridat k vampirovi..
Spirity za zombie: Ked uz ludia kempia a neda sa k nim dostat, tak takisto nech maju zlepseny beh, damage alebo zivot aj zombie. Potom je hanibal na mieste a nech je silny, ale za 300 bodov.
Menu zombie: (vymyslam picoviny, nerozmyslam nad tym)
300 bodov "Humicide": raz za kolo mozes kupit humicide. Fungovat to bude tak, ze ak sa mi podari dostat do nejakeho kempu, kupim humicide a zombiekov to teleportne ku mne do kempu z celej mapy. ?

200 bodov INF: 100 bodov je velmi malo
100 bodov siet: bude to moct kupit kazdy zombie, hodis na zem siet. Siet bude rozprestreta na rozlohe 5x5 policok. Rychly human spomaly na rezim "slimak" a kym sa odital vymota, dostane par hitov. A hanibal moze byt kludne posilneny, ako bol pred updatom.
Ludia mozu byt silni a zaroven mozu kempit. Zombieci budu silni a moct aj behat. Asi by trebalo nejakeho analytika, aby to cele prepocital, ci je to hratelne. Nemo chcel napad pre zombie, tak som toto zo seba vypotil za 15 minut.
-
keron - Zkušený
kazdy ma vo svojom svete pravdu. Aj ty.
-
keron - Zkušený
Mohu se zeptat proč za kill z Bazooky dostanu jen 20 bodů? Je to hodně málo a teďka je tu další Novina. ... Bazooka nejde z motorovou pilou , to je taky blbé teďka mi přijde bz skoro k ničemu, už se dá využít jen na Last Humana kdy po tobě jde hromada zombie. .. myslím že byste mohli jednu věc vrátit tak jak byla předtím.A myslím že by nebyl špatný nápad zrušit některy ze zm serverů, např: ZM Mini #03, je tam málo hráčů, kdyby se evipka, vipka převedla na ZM Mini #01 tak si myslím , že by to bylo lepší jak Mít tolik zm serverů kam chodí málo lidi.
- MiniLighting
- Amatér
MiniLighting píše:Mohu se zeptat proč za kill z Bazooky dostanu jen 20 bodů? Je to hodně málo a teďka je tu další Novina. ... Bazooka nejde z motorovou pilou , to je taky blbé teďka mi přijde bz skoro k ničemu, už se dá využít jen na Last Humana kdy po tobě jde hromada zombie. .. myslím že byste mohli jednu věc vrátit tak jak byla předtím.A myslím že by nebyl špatný nápad zrušit některy ze zm serverů, např: ZM Mini #03, je tam málo hráčů, kdyby se evipka, vipka převedla na ZM Mini #01 tak si myslím , že by to bylo lepší jak Mít tolik zm serverů kam chodí málo lidi.
Takže, hezky popořadě

50 bodů za kill s BZ bylo hrozně moc... Těch 20 je tak akorát, kdyby to bylo 25, líp by se to počítalo(alespoň mě

Bazooka s motorovkou se bugovala jak prase... A je užitečná dost, když ji umíš správně použít...
A ZM Mini nevím, mám ve favourites Chronic 2, a jak je to na ostatních serverech nevím. Rušení serverů bych nechal jen a pouze na Dwandym

A ten návrh na Humicide od kerona mi přišel na nic, stejně by ho použil každý jako troll/záchranu přátelského humana...
-
Jachymovec - Pokročilý
• Stránka 1 z 1