• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]CSGO LOUNGE
1. Vaša mašinka - Sem treba napísať či máte počítač alebo notebook a čo sa v ňom nachádza (grafika, procesor, ramky, operačný systém) !Pokial pri vašom probléme nehrajú rolu tieto informácie tak ich zadávať nemusíte
2. O aký problém ide - Treba stručne popísať váš problém, aby hráč ktorý vám ide poradiť pochopil o čo ide.
3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Sem napíšte či máte svoj config alebo zmenené nejak extra nastavenia hry alebo poprípadne (ak máte) nejaké vylepšenie do hry (napríklad SweetFX.)
4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - Sem napíšte ako dlho váš problém pretrváva alebo kedy sa vyskytol.
5. Screen / video.. - Treba vždy ak sa dá pridať prílohu k problému aby hráči vedeli presne o čo ide.
6. Dodatočné info - Sem môžete napísať nejaké dodatočné informácie alebo riešenia, ktoré ste už použili.
1. netřeba
2. CSGO Lounge - https://ctrlv.cz/5F20
3. netřeba
4. asi dva týdny
5. máte...
6. použil jsem to podle návodu uvedeného výše ... nic nepomohlo -,-,-,-,-,-,-,-
2. O aký problém ide - Treba stručne popísať váš problém, aby hráč ktorý vám ide poradiť pochopil o čo ide.
3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Sem napíšte či máte svoj config alebo zmenené nejak extra nastavenia hry alebo poprípadne (ak máte) nejaké vylepšenie do hry (napríklad SweetFX.)
4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - Sem napíšte ako dlho váš problém pretrváva alebo kedy sa vyskytol.
5. Screen / video.. - Treba vždy ak sa dá pridať prílohu k problému aby hráči vedeli presne o čo ide.
6. Dodatočné info - Sem môžete napísať nejaké dodatočné informácie alebo riešenia, ktoré ste už použili.
1. netřeba
2. CSGO Lounge - https://ctrlv.cz/5F20
3. netřeba
4. asi dva týdny
5. máte...
6. použil jsem to podle návodu uvedeného výše ... nic nepomohlo -,-,-,-,-,-,-,-

-
KuK0 - Profesionál
[Vyriešené]CSGO LOUNGE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CSGO LOUNGE
Jsou full boti. Opravdu si myslíš, že při DreamHacku by to šlo?
Však jsou plní boti... 

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
a to mi to píše ze mám soukromy profil nebo nemam itemy? 
V CSGO lounge jsem chtěl začít sázet před těma cca 2týdny a nešlo to myslel jsem že když tak týden počkám půjde to a stále nic ....

V CSGO lounge jsem chtěl začít sázet před těma cca 2týdny a nešlo to myslel jsem že když tak týden počkám půjde to a stále nic ....

-
KuK0 - Profesionál
Nazdar klikaj na to public api jak píše worphyy a raz sa ti to refreshne dobre a pojde to
Najlepší može byť iba jeden
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
Máš nejakú otázku? Neboj sa a napíš
https://steamcommunity.com/profiles/76561198019000671
Support Mesiaca pre CSGO sekciu za mesiac Máj 2016
-
ToXiCwOw - Drbna
Tak ako píšu kolegovci tu hore. Proste pokial máš spravené všetko čo máš mať na to aby si stávkoval tak treba iba klikať ako o život a ono ti to nabehne.
Tu nieje čo riešiť takže beriem to za vyriešené a zamykám.
Tu nieje čo riešiť takže beriem to za vyriešené a zamykám.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1