I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina Garlin/Zesh/Kofola

Příspěvekod zeDko12 » 12 dub 2016, 18:29

Garlin a Zesh

Přijdou na server a každý se z nich má posrat? Dělají bordel grabují jeden druhého, spammují mikrofony. Garlin jako T řekl několikrát skočte nacož jednou padli 3 FK, grabují se aby dostali zbraň(asi, neviděl jsem ale jeslti ano, bude na demu).
Pak se stal incident kdy garlin zas někoho grabnul, jak grabuje kamarády kteří pak umřou tak OK ale teď prý omylem grabl nějakou zebru a hodil ji na opačný stůl jak sem dal příkaz aby šli na opačný stůl i když neměli. Zebru sem zabil stím že mi zesh řekl že to byl FK, druhé kolo jsem jí dal VD. Zesh mě konfrontoval že bych se měl omluvit tak sem se omluvil za FK a garlin mi dal ban. Reason : "Namyšlený kokot" nebo arogantný tak něco už nevím protože to ihned změnil na (viz níže), po banu sem nenadával takže nevím odkud zas cucal.

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Abecede.
[AMXBans] Zbyva jeste 19 godzin , 47 minut i 51 sekund z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Mr. kulisak
[AMXBans] Duvod : ' Sabladuuuu : D + nadavky po udeleni banu '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 39154965 '
[AMXBans] Tva IP : ' 78.80.38.111 '
[AMXBans] ===============================================

Kofola

MVD, admin kofola přikázal CT aby byli ve zbrojce. Otevřu dveře od zbrojky jako CT s tím že půjdu ven, nacož mě grabne a hodí o zem stím že sem nabíhával do 4 T. Pro upřesnění k nikomu sem se nepřiblížil, nikdo mě nenapadl. Sám říkal že to klidně vyřeší jak podám stížnost na jeho zneužívání admin postu.
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Stížnost na admina Garlin/Zesh/Kofola

od Rumcajz » 12 dub 2016, 18:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Garlin/Zesh/Kofola

Příspěvekod Garlin » 12 dub 2016, 18:30

Nudna staznost naviac v nej klames ban ti predlzujem 10x cau

PS za kazdy dalsi prispevok tvoj ktory nebdue obsahovat omluvu zeshovi mne a kofolovi ti ban predlzim 10x, za kazdu dalsiu pouzitu nadavku ti ban predlzim 10x
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 dub 2016, 18:37

l0wShine píše:Jak má vypadat stížnost?
2. Důkazy - screenshot / demo

Pokud máš vyčasované demo kde Zesh s Kofolou kazí hráčům hru, budu rád když mi jej dodáš a pořešíme to.
Pokud jde o stížnost na Garlina, sám Garlin na serveru říká, že pokud máte relevantní důkazy, máte si stěžovat Dwandymu.
Zbytečně si přiděláváš problémy, když by to šlo vyřešit raz dva..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 12 dub 2016, 18:41

Awe omlyom som tam grabol hraca ani som si to nevsimol. Ban tento hrac dostal za to ze sa sprava jak hulvat a je drzy + nadava po banoch :D

Takze cakam jeho omluvu ja. Plus povodny popis banu Vraj si arogantny a namysleny dement. To som upravil lebo som sa dozvedel ze to je nielen pravda ale i nadaval adminovi po udeleni banu.

A to ze grabujem obcas adminov to sa tu uz riesilo X - krat. A nebudeme to zas rozoberat....
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod KOFOLA » 13 dub 2016, 00:31

Byli jsme během VD v pohodě ve zbrojnici, načež řeknu, že je to super, že jsme ve zbrojce, ať nikdo neotvírá dveře a vzpouru nemůžou udělat. (mapa greytown - nemůžou prodírovat nic). Načež se ty rozhodneš mi udělat naschvál, tak jak to máš ve zvyku otevřít dveře a rozběhnout se bez speedu, nebo čehokoliv, co by ti teoreticky mohlo zchránit prdel přímo mezi vězně, kteří čekali na frag ven aby mohli udělat vzpouru. Hodil jsme tě o zem za přibližování se k vězňům a myslím, že mi můžeš poděkovat, protože, kdyby jsi mezi ně naběhnul a já nezareagoval tak rychle jak jsem zareagoval a ti vězni tě zabili, přičemž vím, že jsi to udělal schválně, dostal by jsi ban za kažení hry na 2 hodiny. Ty se k vězňům nemáš vůbec co přibližovat!

Takže místo stížnosti očekávám od hráče, kvůli kterého mě věčně někdo na server volá, protože dělá bordel, prostě děkuji, že jsi mi umožnil nedostat ban.

edit: Ještě upřesním ty FK, které padly, jak tady píše kolega "kvůli garlina" ... Ty FK nebyli kvůli Garlina, ale proto, že CT nevnímají hru a střílí po vězních, protože skáčou, i když nemají zákazy. Navíc myslím, že se pobavili všichni, dokonce se tomu nakonec smáli i hráči, kteří dostali FK.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod zeDko12 » 13 dub 2016, 05:24

garlin1.dem
http://leteckaposta.cz/608173155
20:40 - dejte si kameru na zeshe

garlin2.dem
http://leteckaposta.cz/952145587
17:27-17:50
18:13
18:40
20:55
21:15
21:57-22:16
23:50
31:15 - situace za kterou sem dostal ban

posledni minuta ban - nic jsem neřekl jen napsal do chatu NICE = nadávky

Na HLTV ani na mém demu nebyl incident s kofolou jak mě neoprávněně grabnul a zabil, škoda.

KOFOLA píše:Takže místo stížnosti očekávám od hráče, kvůli kterého mě věčně někdo na server volá, protože dělá bordel, prostě děkuji, že jsi mi umožnil nedostat ban.

Když tu tak píšeš tak mi řekni, kdy přesně tě někdo kvůli mě volal na server, prosím.
俺は白魔だよ。
zeDko12
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOFOLA » 13 dub 2016, 11:25

přehoz od CT byl za jeden prohřešek, protože admin nevěděl co se dělo před tím, buď rád, že jsi vyvázl zakhle.

Garlin píše:Nudna staznost naviac v nej klames ban ti predlzujem 10x cau

PS za kazdy dalsi prispevok tvoj ktory nebdue obsahovat omluvu zeshovi mne a kofolovi ti ban predlzim 10x, za kazdu dalsiu pouzitu nadavku ti ban predlzim 10x

Pro tvé vlastní dobro ti doporučuji splnit toto :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 13 dub 2016, 14:02

Spam promazán.
Stížnosti na hráče se posílají do jiné části fóra.

Pořád čekám na vyčasované dema ke stížnosti na Zeshe a Kofolu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 15 dub 2016, 14:27

Co si nepochopil na tom ze na mna sem zbytocne davas dema ? Jako ked budem chciet zabery z hry do nejakeho videa natocim si ich sam :)
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy