[Zamítnuto] Žiadosť o akademika.

Příspěvekod Sweaxir » 16 dub 2016, 18:46

Nick ve hře: .:[S]weaXir:. (na hlstats som tam videl vselijake mena co som mal najviac pouzivam .:[S]weaXir:. , Arctica , .:[S]weaxir:.

Nick na fóru: Sweaxir

Odkaz na profil: sweaxir-u48031.html (neviem ci to mam dobre ,ale asi hej)

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:1:121018109

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=139602

Proč chci akademika: Preco by som chcel akademika? Akademika by som chcel uspesne dokoncit a poziadat o prava. Preco práva? Pretoze ma uz nebavi pisat v kuse adminom nech pridu na server lebo sa tam deje to a to... a je tam taky a taky hacker... Urcite je to otravne pre nich tiez ako pre mna. A pretoze na servery travim dost casu tak stretavam rozne pripady ktore by mal riesit admin ,ktory by mal byt pritomny na servery. Ale ako je to na JB3, adminov nikdy nieje dost. Ked idem na JB1 sa pozriet popripade sa nieco priucit,nejake atrakcie atd. tak tam su niekedy aj 3-4 admini naraz. To sa stane na JB3 tak raz za 2 tyzdne ze ich je tam tolko. Taktiez nemam rad ked su dospelejsi hraci u CT a je tam u CT aj nejaky "kid" ,sice ovlada pravidla ale daju mu free vote alebo proste niekto kto nieje ich kamos...

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ake bany som dostal?Kolko? dostal som asi 5-6 banov. 1 ked som este zacinal s JB moc som nepoznal pravidla ale chcel som si skusit byt CT. Dalsi ban som dostal od nejakej adminky za to ze som sa s nou hadal ze to nebol camp atd. mozem to popisat: posledny T si vybral somnou duel DEAGLE ked som bol CT. Pocul som ze vychadza cez dvere tak som sa skryl za roh a cakal kym vyjde (asi 3 sekundy),vysiel dal som mu hlavu a potom mi dala ta adminka ban v tvare "A este sa so mnou budes hadat" nieco take. Potom som dostal par moovov za nejake 2MFK (samozrejme nie naschval),dnes som dostal ban od Focusa... bolo to take nedorozumenie. Graboval tam CT a nevedel som ze to bol on. Simon dal prikaz ze maju ist do boxu ,nesiel dal som kill. Aj on uznal ze to bola z casti jeho chyba. Potom som dostal ban od VaDyho ze ma kickol od CT a isiel som tam spat (neviem preco ma to potom dalo k CT,nejaky bug alebo cosi a dost ma to nastvalo pretoze som vlastne dostal ban iba tak,nebolo to mojou chybou,no nevadi.) Ostatne si nepamatam.
Pokial chces s niecim pomoct napis :).
Sweaxir
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žiadosť o akademika.

od Rumcajz » 16 dub 2016, 18:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o akademika.