• Stránka 1 z 1
Lagy, málo FPS a velký ping
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Ihned po instalaci
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No na 1.6ce mám prostě max 4 FPS a minimálně 200 ping ale třeba LOL nebo GO mi jede na full detaily na 150-300 FPS a neseká se a ping na go a lol mám v pohodě - 20-40, nevím v čem je problém, resetovat a reinstalovat hru jsem už zkoušel a grafiku mám nastavenou na OpenGL, snad nic kromě rozlišení jsem v natavení neměnil.. Problém mi dělá jak v hře s boty tak na serveru nebo i když si prohlížím demo, PS: Před tím než jsem reinstaloval csko mi ani nešel server spustit, vždy mi to crashlo hru případně celý ntb hodilo blackscreen a musel jsem znovu zapnout ntb, teď spustím server na pohodu a mám tam 4 FPS a 200 ping cca.
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Ihned po instalaci
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: No na 1.6ce mám prostě max 4 FPS a minimálně 200 ping ale třeba LOL nebo GO mi jede na full detaily na 150-300 FPS a neseká se a ping na go a lol mám v pohodě - 20-40, nevím v čem je problém, resetovat a reinstalovat hru jsem už zkoušel a grafiku mám nastavenou na OpenGL, snad nic kromě rozlišení jsem v natavení neměnil.. Problém mi dělá jak v hře s boty tak na serveru nebo i když si prohlížím demo, PS: Před tím než jsem reinstaloval csko mi ani nešel server spustit, vždy mi to crashlo hru případně celý ntb hodilo blackscreen a musel jsem znovu zapnout ntb, teď spustím server na pohodu a mám tam 4 FPS a 200 ping cca.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tak jsem zkoušel jestli nemám jen nastavené low fps_max takže jsem dal fps_override 1 fps_max 101 a pojil to na server, při poslední čárce mi to vypnulo pc a hodilo toto: http://www.prnt.sc/ascciv dělá mi to jen 1.6ka

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Tak jdi do složky C:/Windows/minidump a tam si najdi soubor Minidump.dmp (ten nejnovější, pokud jich je tam vícero).
Ten někam nahraj a pošli sem na něj odkaz.
Ten někam nahraj a pošli sem na něj odkaz.
- Pokud tam není, zmáčkni Start, napiš do vyhledávacího pole SYSDM.CPL a zmáčkni Enter.
- Nahoře vyber Upřesnit a klikni na Nastavení… u Spouštění a zotavení systému.
- Tam zaškrtni Zapsat událost do systémového protokolu a ujisti se, že se ten soubor ukládá do složky %SystemRoot%\Minidump.
- Jakmile nastane další BSOD, už by tam měl být.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Lagy, málo FPS a velký ping
Nějakým záhadným způsobem to vyřešilo následující řešení:

E.Desto: Zatím vše jede jak má, useless je pánko

- Otevřete si Ovládací panel NVIDIA > vlevo klikněte na Spravovat 3D nastavení
- Tam vyberte Nastavení programu > vyberte Half-Life (hl.exe) v seznamu programů
- Tam u položky Preferovaný grafický procesor vyberte možnost Vysokovýkonný procesor NVIDIA
- U kolonky Režim řízení napájení vyberte možnost Preferovat maximální výkon
- Dejte Použít a váš problém by měl být vyřešen

E.Desto: Zatím vše jede jak má, useless je pánko

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1