I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JaBko.O! / Dust2 Only #1

Příspěvekod Shox » 18 dub 2016, 19:23 VIP

1. Dobrý den, tuto stížnost podávám z důvodu neplnění práv a povinností tohoto admina.

2. a) http://leteckaposta.cz/851918529
b) http://leteckaposta.cz/328919776

Ještě bych se rád, k tomu trochu vyjádřil, na screenech sice píše že hraje, ALE hrál za CT Team a moc dobře věděl že určití hráči prokempí celé kolo na spawnu za T Team. A napsat mi věci typu, že hraje a že o tom nevěděl, jen lži.
Obrázek

VIP: Web, DeathMatch Dust2, GunGame #1, Fun #1, Knife #1
EVIP: TeamSpeak, JailBreak #1, Dust2 Only #1, Furien #1
Shox
Zkušený
Zkušený

JaBko.O! / Dust2 Only #1

od Rumcajz » 18 dub 2016, 19:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JaBko.O! / Dust2 Only #1

Příspěvekod thejabko » 18 dub 2016, 20:57

Dobrý večer,

napíšu to tak, jako to píšu vlastně pořád dokola všem.

Já na server chodím. Hraju na něm. Kontroluji plnění povinností mapy. Kontroluji chat. Podezřelé hráče sleduji aktivně. Kickuju afk hráče. A mnoho dalšího. Ano, spadá do toho i camp, který je na serveru od jak živa a vždy tam také bude.

Vypsal jsem Ti tu zhruba pár věciček co admin dělá když na server příjde.

Ty si tu na mě stěžuješ za neplnění mých povinností. Tak si teď pořádně čti co Ti napíšu.

Na serveru je denně xxx lidí. Admini byli, jsou a vždy budou ti nejhorší, kteří mohou za to, že umíráte. Ty si spamoval chat s prominutím úplnýma hovadinama o nějakém wallhacku některých hráčů, potom se ti zase nelíbilo támhle to a potom zase tohle. Připadalo mi, že sis na server ani nepřišel zahrát jako spíše kritizovat naši práci a hru ostatních. :-)

Ano byl jsem CT a ano občas někdo na tom spwnu kempí. Upozorňuji na to každých pár minut a také poté konám. A to je rozdíl mezi námi dvěma. Já místo toho, abych něco kritizoval, jednám. Ty máš také tu možnost. Kraťoučké demo, hned mi ho pošli nebo dej na forum a ejhle (!) hráč zabanován a ty o malý krůček k tomu, aby si mi ukázal, jak si lepší admin než já! Jak jednoduché.

Ani si neuvědomuješ kolik hráčů mi píše jak jsem špatným adminem. Ale Tvé neustále spamování chatu s "útokem" na mou neskutečně spackanou práci mě naštval. Reakce je na screenu, avšak jsem si 100% jist, že jsem nepochybil.

Doplnění pro HLSA - Hráč zabanován krátkým 10 minutovým banem z výše uvedených důvodů a tj. "Nestarej se mi do práce". Obyčejná provokace.

Věřte mi, že jsem opravdu naštvaný, proto tak obsáhlé, přeji příjemné čtení, já u toho jím večeři (pro inspiraci). :-)

Hezký večer,

Jabko.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: JaBko.O! / Dust2 Only #1

Příspěvekod Jadberg » 18 dub 2016, 21:22

Ahoj,

Mám k tomu asi 3 body.

1 bod je pro admina, který nebude na serveru tak arogantně odpovídat.
2 bod. Admin nemůže vidět všechno co se na serveru děje, on se může snažit jak chce, ale stejně neuhlídá 30 lidí na serveru.
3 bod. Když se snažíš provokovat, tak je zbytečný si zakládat stížnosti.

Zamítám, lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy