• Stránka 1 z 1
Furien #1 / Storno
1) Stížnost na admina storno z furienu 1
Adminovi jsem psal do chatu at spectne jednoho hráče, ze začátku mě ignoroval a poté napsal jen tak od oka že nic nemá, docela tuším proč. Buď je to jeho kamarád nebo jen kvůli tomu že má steam a evip tak by si cheaty nestáhl. Chtěl bych vidět aspoň vyjádření admina zde na forum, a ne jen lock od někoho. Přijde mi to docela nefér vůči ostatním, admina jsem slušně prosil do chatu aby spectl daného hráče Marika.
2) Důkaz zde: http://leteckaposta.cz/845009404 - prosil bych kouknout celé demo, je tam vidět celá konverzace
3) Jelikož tuším že tahle stížnost bude k ničemu, ale i tak ji zakládám z důvodu aby hlsa Groos a Zesh věděli jaké tam mají adminy- Pokud bych viděl že ho spectl a napsal tenhle hráč nic nemá tak bych to nechal být, ale on to napsal od oka a proto ta stížnost je.
--> přejí pěkný zbytek dne.

2) Důkaz zde: http://leteckaposta.cz/845009404 - prosil bych kouknout celé demo, je tam vidět celá konverzace
3) Jelikož tuším že tahle stížnost bude k ničemu, ale i tak ji zakládám z důvodu aby hlsa Groos a Zesh věděli jaké tam mají adminy- Pokud bych viděl že ho spectl a napsal tenhle hráč nic nemá tak bych to nechal být, ale on to napsal od oka a proto ta stížnost je.
--> přejí pěkný zbytek dne.
- Pepik102
- Kolemjdoucí
Furien #1 / Storno
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien #1 / Storno
Zdravím, velice In podat si stížnost za 1) hráč nic neměl protože hraje denně takže ten nick znám za 2) že každej vidíte hned po killu Ab,wh a začnete půlka z vás mi psát do pošty specni toho,tam toho každej něco má podle vás . Jo a já AB nepřehlížim a nikdy bych žádnému hráči nenadržoval a může to být i můj kamarád to mě nezajmá. Za 3) tohle je na mě první stížnost ze všech banů co jsem rozdal si nikdo nestěžoval všechny jsem dal právem. Ps: tohle je hráč kterého jsem měl specnout http://steamcommunity.com/profiles/76561198198964135/
-
MrStornO - Zkušený
Ten hráč, ktorého mal spectnuť som ja. Podla mna celkom nezmysel, stahovať si cheaty na steam + ešte mám aj EVIP. Takže tak
-.Moskari.
-.Moskari.
-
dablokin - Pokročilý
Záleží na adminovi jak danou situací vyřeší , Admin hráče spectoval a nezjístil nic zvláštního z jeho strany.
Pokud si myslíš opak tak hráče mužeš natočit a dát do porušení pravidel kde muže být běhěm chvilky zabanován.
Stížnost neoprávněná , lock
Pokud si myslíš opak tak hráče mužeš natočit a dát do porušení pravidel kde muže být běhěm chvilky zabanován.
Stížnost neoprávněná , lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Pokiaľ mieniš útočiť takýmito sťažnosťami na našich adminov, nedopadne to s tebou dobre.
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1