• Stránka 1 z 1
JB1/Ban za nadržování/Admin milford
Nickname |***>worky22:*
SteamID STEAM_0:0:156704626
SteamCommunity ID 76561198273674980
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani]
Zabanován dne 20.04.2016 - 09:37:22
Délka banu 2 Hodin (120 Minut)
Vyprší dne 20.04.2016 - 11:37:22 (1 Hodina 58 Minut zbývá)
Zabanovaný od milford
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_brazilian_v2)
Ahoj zdravím všechny rád bych podal stížnost na admina milford za neoprávněný BAN.
Jako simon jsem se zeptal hráče honzika jestli si chce teda dát to karaoke když minulé kolo byla vzpoura a ke karaoke nedošlo,
tak jsem honzíkovi řek jestli teda chce ať jde na červený stůl nasledně tam naběhli další dva na stůl tak jsem řekl že jim dám nevýhodu a admin milford mi za to dal Ban na 2 h za nadržování nechápu jako proč když jsem je chtěl za to potrestat.
s pozdravem: worky22
SteamID STEAM_0:0:156704626
SteamCommunity ID 76561198273674980
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla - Kazeni hry[nadrzovani]
Zabanován dne 20.04.2016 - 09:37:22
Délka banu 2 Hodin (120 Minut)
Vyprší dne 20.04.2016 - 11:37:22 (1 Hodina 58 Minut zbývá)
Zabanovaný od milford
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1 (jail_brazilian_v2)
Ahoj zdravím všechny rád bych podal stížnost na admina milford za neoprávněný BAN.
Jako simon jsem se zeptal hráče honzika jestli si chce teda dát to karaoke když minulé kolo byla vzpoura a ke karaoke nedošlo,
tak jsem honzíkovi řek jestli teda chce ať jde na červený stůl nasledně tam naběhli další dva na stůl tak jsem řekl že jim dám nevýhodu a admin milford mi za to dal Ban na 2 h za nadržování nechápu jako proč když jsem je chtěl za to potrestat.
s pozdravem: worky22
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
-
worky22 - Pokročilý
JB1/Ban za nadržování/Admin milford
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/Ban za nadržování/Admin milford
Za lhaní ti ban prodlužuji. Máš možnost se omluvit a napsat pravdu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee však píšu pravdu říkal jsem že ti dva dostanou nevýhodu.
a jestli jsem se někde zmýlil tak se omlouvám ale nejsem si chyby vědom.
a jestli jsem se někde zmýlil tak se omlouvám ale nejsem si chyby vědom.
NIKDO nerozdává tak tvrdé rány jako život. Ale NEJDE O TO, jak inkasuješ. Tady JDE O TO, kolik ran uneseš a přesto se znovu ZVEDNEŠ. Kolik ran dokážeš PŘIJMOUT a nezastaví tě. JENOM TAK SE VÍTĚZÍ! (Sylvester Stallone)
-
worky22 - Pokročilý
worky22 píše:Awee však píšu pravdu říkal jsem že ti dva dostanou nevýhodu.
Za lhaní ti ban prodlužuji. Máš možnost se omluvit a napsat pravdu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Za svou pravdou si stále stojím... Nijak jsem nelhal.
Ale nechci si tebe Awee znepřátelit tak se ti hluboce omlouvám.
Ale nechci si tebe Awee znepřátelit tak se ti hluboce omlouvám.
-
worky22 - Pokročilý
worky22 píše:Za svou pravdou si stále stojím... Nijak jsem nelhal.
Za lhaní ti ban prodlužuji.
Vidím, že by jsme tady byli dlouho..
Vzal sis Simona a poslal nás do klece na zadní stěnu. Poté si řekl "Tak Honziku, jestli chceš ten to karaoke, tak běž na červený stůl". On tam šel. S ním opustil zadní stěnu ještě admin GS Ctibi. Já tě upozornil, že má mít kill. Na to šel na červený stůl i hráč MessWithTheBest,DieLikeTheRest! Já tě znova upozornil, že mají mít kill oba dva.
Ty si potom řekl "Tak fájn, vy dva budete zpívat pak taky. Ctibi a Messwith budete zpívat taky, ale až po Honzíkovi, já chci slyšet Honzíka single". Já se tě ptal, proč si je nezabil a psal jsem, že je to nadržování.
Na to si pravil ty "Tak bude zpívat jenom Honzík, nikdo nezmáčkne voice kromě Honzíka". Jak si to dořekl, jedno schopné CT zabilo ty dva hráče kterým si ty nadržoval. Tvoje reakce na to byla "Proč si je zabil?" Hráč ti to vysvětlil, že oni opustili místo určené Simonem, protože si tam poslal jenom Honzíka.
Tvoje poslední věta byla "Ale já jim dal nevýhodu".
A dostal si ban.
Já vážně nevím, zda tady záměrně lžeš, nebo máš krátkou paměť a nepamatuješ si své příkazy jakmile je vypustíš z pusy..
Teď máš možnost se omluvit.
-
Já už to nebudu řešit je to zbytečné se dohadovat omluvu jsem ti napsal ahoj.
-
worky22 - Pokročilý
Ono je niekedy lepšie pokorne si uznať chybu, bolo ti to umožnené. Verím, že ti táto situácia bude do budúcna ponaučenim.
Sťažnosť zamietnutá,
lock
Sťažnosť zamietnutá,
lock
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1