• Stránka 1 z 1
SH / prišiel som o LVLy
Dobrý deň.
Som viac menej pravidelný hráč SH serveru.
Posledné 2-3 týždne som bol neaktívny, nakoľko som finišoval svoju diplomovú prácu. Dnes som sa vrátil na server a zistil som, že som lvl 0, hoci neprebehol reset serveru.
Pred samovoľným resetom som bol LVL 15.
Mám dlhoročné STEAM acc (STEAM_0:0:14595194), eVIP, a pravidelní hráči ma isto poznajú. S istotou ma poznajú aj admini daav3 a ADIS.
Viem že sa vyžaduje screenshot, ktorý bohužiaľ nemám, nakoľko som vôbec nerátal že by som na steamovom acc mohol prísť o lvly. Nemám jediný dôvod si v tejto veci vymýšľať, nakoľko myslím, že patrím ku "známejším" hráčom na servery.
Ďakujem za všetky odpovede.
S pozdravom
1337
Som viac menej pravidelný hráč SH serveru.
Posledné 2-3 týždne som bol neaktívny, nakoľko som finišoval svoju diplomovú prácu. Dnes som sa vrátil na server a zistil som, že som lvl 0, hoci neprebehol reset serveru.
Pred samovoľným resetom som bol LVL 15.
Mám dlhoročné STEAM acc (STEAM_0:0:14595194), eVIP, a pravidelní hráči ma isto poznajú. S istotou ma poznajú aj admini daav3 a ADIS.
Viem že sa vyžaduje screenshot, ktorý bohužiaľ nemám, nakoľko som vôbec nerátal že by som na steamovom acc mohol prísť o lvly. Nemám jediný dôvod si v tejto veci vymýšľať, nakoľko myslím, že patrím ku "známejším" hráčom na servery.
Ďakujem za všetky odpovede.
S pozdravom
1337
- 1337
- Kolemjdoucí
SH / prišiel som o LVLy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SH / prišiel som o LVLy
Chaloša poznám, bol lvl 15 ak nie aj viac. Mohol by sa skontrolovať ten AMX setup na aku dlzku neaktivity je nadstaveny reset XPov. Ale ja by som mu aspoň lvl 13 dal, ak to teda nevie zvládnuť aj bez toho 

DM 
-
daav3 - Amatér
SuperHero je celej nějakej "rozjašenej".. Chtěl jsem po Dw at mi nahodí mod na test server ale zapomíná na mě a každý den ho spamovat nechci. Máme pro vás s davem nachystaný update a snad zjistím co maže xp. Nejsi jediný kdo přišel o lvl, i mě to odebralo level. Klidně Ti level vrátím pokud máš screen. Když tak mě kontaktuj přes soukromou zprávu.
-
FragONE - Sponzor
Ďakujem za odpovede.
Ako som písal v prvom poste, bohužiaľ screen nemám
Myslel som že "dobré slovo" od niekoho, kto dôveryhodný ako daav3 bude postačovať. Ako som písal, nemám dôvod si v tom vymýšľať alebo zavádzať.
Navyše daav3 nie je jediný kto mi moje slová môže potvrdiť. Verím že aj ADIS /ktorý pokiaľ viem by mal tiež admin/ si má istotne pamätá. Takisto verím že hoci kto z momentálnej /top15 servera to môže spokojne dosvedčiť.
Ako som písal v prvom poste, bohužiaľ screen nemám

Navyše daav3 nie je jediný kto mi moje slová môže potvrdiť. Verím že aj ADIS /ktorý pokiaľ viem by mal tiež admin/ si má istotne pamätá. Takisto verím že hoci kto z momentálnej /top15 servera to môže spokojne dosvedčiť.
- 1337
- Kolemjdoucí
Hej no, ono to vacsinou nestaci. Ja ako admin som tiez musel predlozit screen, a aj tak mi tuto frag nedal setky lvly naspet!
Ale neboj, myslim ze s tvojimi schopnostami mas lvl 15 za dva veceri. Si vravel, ze mas po diplomke tak sup sup expit!

DM 
-
daav3 - Amatér
Nestačí tento screenshot z dneška?
http://i.imgur.com/Bztysdn.jpg
Ako je na ňom vidieť, /rank si pamätá moje killy od posledného resetu, akurát LVLy mi zmizli. Myslím že by to ako dôkaz mohlo stačiť..
http://i.imgur.com/Bztysdn.jpg
Ako je na ňom vidieť, /rank si pamätá moje killy od posledného resetu, akurát LVLy mi zmizli. Myslím že by to ako dôkaz mohlo stačiť..
- 1337
- Kolemjdoucí
Vyřešeno přes PM, lock.
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1