• Stránka 1 z 1
nechapem 2
Tak mi povedz uz preco je to dovolene? a preco zamykas temu?
a asi si si moj dotaz poriadne neprecital lebo tvoja reakcia "PS: Pokud je hráč taková lama a umře hned na začátku tak by ho neměl být problém zabít opět hned po reconnectu "
mi prijde neadekvatna lebo keby to nebol problem tak sa tu mesiac na to nestazujem a za druhe si si to zle precital...som napisal ze "podla mna ked niekoho zabijem dam rush a on sa medzitym narodi s tym ze vie kde som a on ma 110 hp a ja napr 30 hp...
tak mi to velmi kazi hru a aj cele kolo"
takze aka logika je ze mi ostalo 30 hp a on sa narodi s full hp...v co je to jednoduche ho zas zabit?
a asi si si moj dotaz poriadne neprecital lebo tvoja reakcia "PS: Pokud je hráč taková lama a umře hned na začátku tak by ho neměl být problém zabít opět hned po reconnectu "
mi prijde neadekvatna lebo keby to nebol problem tak sa tu mesiac na to nestazujem a za druhe si si to zle precital...som napisal ze "podla mna ked niekoho zabijem dam rush a on sa medzitym narodi s tym ze vie kde som a on ma 110 hp a ja napr 30 hp...
tak mi to velmi kazi hru a aj cele kolo"
takze aka logika je ze mi ostalo 30 hp a on sa narodi s full hp...v co je to jednoduche ho zas zabit?
-
gee - Pokročilý
nechapem 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nechapem 2
a este si mi neodpisal na to porusovanie pravidiel...precitaj si cely topic pls 

-
gee - Pokročilý
Nemůžeš brát reconnect a cheaty jako rovnocené věci. Vedení si určuje pravidla a určuje si co bude a nebude trestat, co s tím zmůžeš, že tady budeš nesmyslně spammovat forum? A neodpověděl jsem ti na to porušování cheatama protože je to nesmysl.. K tomu, že ti ubere tak to prostě chodí nic s tím neuděláš, ani admini. Je to vše na vedení.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
okej takze vedenie porusuje svoje vlastne pravidla...vid som dokazal v predchadzajucom topicu...pytal som sa preco je to dovolene a odpoved je ze vedenie
:D nj mate dlhe vedenie evidentne...ted cely server aj tak vypada...ludia co hraju fer idu s bombou plant..ostatni s vip sedia a cakaju...a ke ja nie som nahodou vip a zabijem admina tak mi da slay...takze nechapem kde ja porusujem pravidla ked ich porusujete sami....
chapem ze vip mate od deti zdroj penazi a bla bla bla...
otazka ostava...preco vedenie toleruje respawn?

chapem ze vip mate od deti zdroj penazi a bla bla bla...
otazka ostava...preco vedenie toleruje respawn?
-
gee - Pokročilý
ad dva ako hrac som ziadal aby ta to bolo potresstanie a vedenie zavedie ze je to mozne?
-
gee - Pokročilý
Reconnect se prostě trestat nebude stejně jako tomu bylo do teď. Smiř se s tím a nezakládej topiky, na které znáš odpověď.
Lock
Lock

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1