• Stránka 1 z 1
kažení hry
Dnes jsem dostal od admina Ny ban za kažení hry. Údajně sem házel zbraně teroristům. Když sem se ho zeptal proč sem, dostal ban napsal mi že mě prý viděl admin OrIon. Kdž sem se ho zeptal, jestli má důkaz, odpověděl mi že k tomu důkaz není potřeba. Co to je za logiku dát někomu ban, když ani nemá důkaz že sem to udělal.
-
unnamedHero - Amatér
kažení hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kažení hry
Ahoj hneď ako som sa pripojil na server si nestrážil simona ale bol si na mape Pleasework... na bazéne a tam si skakal..
Predtým ako si sa odpojil si TT hodil zbraň čož mi prišlo z tvojej strany blbé...
(neodpojil si sa a nespadla ale hodil a odpojil!)
Predtým ako si sa odpojil si TT hodil zbraň čož mi prišlo z tvojej strany blbé...
(neodpojil si sa a nespadla ale hodil a odpojil!)
-
OrIoN7531 - Drbna
Tak mi ukaž důkaz, kde hážu zbraň Tčků. Chci tu vidět demo či jiný důkaz, který to dakazuje.
-
unnamedHero - Amatér
Admin pri tomto priestupku dokaz nemusí nahrávať keďže bol preskúšaný a testom prešiel. To by si mohol vedieť.
Vyjadrenie admina tu je, nakoľko ma požiadal o zabanovanie tvojho priestupku po tvojom odpojeni.
Vyjadrenie admina tu je, nakoľko ma požiadal o zabanovanie tvojho priestupku po tvojom odpojeni.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Nikdy sem úmyslně nakazil hru ani neházel zbraně tčkům a zatím si stojím. Jestli si teda myslíte že sem to udělal tak mi rovnou dejte perma ban a teď to myslím smrtelně vážne, protože to pro mě ztratilo na tomto serveru smysl dál hrát toť ode mě vše.
-
unnamedHero - Amatér
Ban vypršel.. Nevidím důvod proč by si měl dostávat permu. Mimo vzor, vyjádření admina tu máš.
Lock
Lock
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1