I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Sťažnosť na nY

Příspěvekod rio77 » 25 dub 2016, 17:35

Server: JB #1

Popis situácie/ prehrešky admina: Oukej, takže zdravím. Dostal som ban na 60minút, za to, že bola mapa Spy a hráči dali RTV a začalo sa hlasovanie o ďalšiu mapu. Ja som hráčom povedal, že "poďte ma zabiť." Viem, nemá sa to no už mapa o pár sekúnd končila. Napojil som sa na ďalšiu mapu ako CT a napojil sa aj nY, ktorý mi povedal, že "to čo je za príkaz že poďte ma zabiť?" Povedal som, že už aj tak za 5 sekúnd na to končila mapa a on mi na NOVEJ MAPE povedal, že mám ísť k T. Povedal som, že nejdem pretože toto je už iná mapa. Potom mi povedal máš na to 5 sekúnd a dal mi ban. Akože, je to hodina. Ale za toto ban? To mi nevie dať move ako Smilel? To si tu musí niekto dokazovať že je niečo viac? Akože sorry, ale viem že to len tak locknete lebo predsa, SERVER ADMIN. Ale aspoň som sa posnažil. Chcem vedieť rozumný dôvod, prečo som dostal ban na novej mape, keď sa to stalo na starej a ešte k tomu obyčajný príkaz (a má sa za to dávať move). Niekto tam nadáva do rodiny a nedostane nič. Ja dám príkaz a ban.. Díky

Dôkazy: Banlist - 60min
-Rio 2k16
rio77
Amatér
Amatér

Sťažnosť na nY

od Rumcajz » 25 dub 2016, 17:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť na nY

Příspěvekod nYcko » 25 dub 2016, 18:57

Zdravím,
začalo sa rtv a ty si dal nezmyselný príkaz poďte ma zabiť. Nehralo sa 5 sekúnd, ale podstatne viac sekúnd dokým prebehlo vote. Za ten čas sa ti hráči rozutekali a spravili vzburu. Za tebou išiel hráč do šachty, ktorého si zabil. Vtedy sa zmenila mapa a na ďalšej mape som čakal zmysluplné vysvetlenie. Tvoje odôvodnenie bolo, že sa menila mapa tak co si mal robit. Následne som čakal ešte raz zmysluplné odôvodnenie a reakciu, že sa to už nebude opakovať. Ty si reagoval s tým, že aj tak sa menila mapa. Ja som ti nato odvetil, že máš 5 sekúnd ísť od CT. Následne som ti dal ešte druhu šancu aby si šiel k T, nakoľko som nemal istotu, že sa to nebude opakovať. Ty si reagoval tak mi daj ban. Bohužiaľ, porušil si viaceré pravidlá s cieľom povoliť vzburu.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Sťažnosť na nY

Příspěvekod Karl0s » 25 dub 2016, 19:20

Stížnost bez důkazů. Lock.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy