• Stránka 1 z 1
Otázka ohledně VIP (EVIP)
Čaute, mám dotaz ohledně VIP a EVIP... Na furienech mám aktivované VIP A EVIP... Mám to aktivované na Steamu.. Tak se chci zeptat jestli by to šlo na tom Steamu deaktivovat abych to mohl hrát na NS s VIP a EVIP.. je to kvůli tomu že na Steamu mi hrozně dropují FPS a příkazy které jsem tu našel mi nepomohli... a na NS můžu na můj vkus krásně strafovat kdežto na Steamu ne.. Prosím poraďte mi
Kdyby mi to náhodou chtěl nějaký admin tu na serveru ,,Locknout" tak nejdřív prosím aby se to se mnou pokusil vyřešit nebo mi popřípadě pomoct
A při nejhorším to přesunout do sekce kam to patří
Jelikož do sekce ,,VIP Poradna" kde je v popisku sekce jestli máte nějaký problém s VIP tak tam máte napsat.. ale tohle je čistě jenom dotaz
Předem děkuji za rozumné a ,,No toxic" odpovědi 

-
JuraLoveBarbie - Kolemjdoucí
Otázka ohledně VIP (EVIP)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otázka ohledně VIP (EVIP)
VIP/EVIP nelze převést/přesunout ze Steamu na jiný steam či nonsteam herní klient tedy tzn., že si to nemůžeš aktivovat na NonSteam a to z důvodu, že jakmile ho aktivuješ na Steam získává "ochranu před krádeží" a z daného SID už nelze odebrat z důvodu bezpečnosti a ochrany vip a evip hráčů. Příště by ale bylo lepší kontaktovat kvůli takové otázce VIP Poradnu kde se i takovýma otázkama lidi zabývají a máš větší šanci, že ti tam někdo do podrobna odpoví a vysvětlí ti co a jak, no já to už asi lépe nezvládnu tak snad to takto stačí a pochopil jsi to 

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1