Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Otázka ohledně VIP (EVIP)

Příspěvekod JuraLoveBarbie » 26 dub 2016, 18:00

Čaute, mám dotaz ohledně VIP a EVIP... Na furienech mám aktivované VIP A EVIP... Mám to aktivované na Steamu.. Tak se chci zeptat jestli by to šlo na tom Steamu deaktivovat abych to mohl hrát na NS s VIP a EVIP.. je to kvůli tomu že na Steamu mi hrozně dropují FPS a příkazy které jsem tu našel mi nepomohli... a na NS můžu na můj vkus krásně strafovat kdežto na Steamu ne.. Prosím poraďte mi :) Kdyby mi to náhodou chtěl nějaký admin tu na serveru ,,Locknout" tak nejdřív prosím aby se to se mnou pokusil vyřešit nebo mi popřípadě pomoct :) A při nejhorším to přesunout do sekce kam to patří :) Jelikož do sekce ,,VIP Poradna" kde je v popisku sekce jestli máte nějaký problém s VIP tak tam máte napsat.. ale tohle je čistě jenom dotaz :) Předem děkuji za rozumné a ,,No toxic" odpovědi :)
JuraLoveBarbie
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Otázka ohledně VIP (EVIP)

od Rumcajz » 26 dub 2016, 18:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázka ohledně VIP (EVIP)

Příspěvekod SieurDesto » 26 dub 2016, 23:19 VIP

VIP/EVIP nelze převést/přesunout ze Steamu na jiný steam či nonsteam herní klient tedy tzn., že si to nemůžeš aktivovat na NonSteam a to z důvodu, že jakmile ho aktivuješ na Steam získává "ochranu před krádeží" a z daného SID už nelze odebrat z důvodu bezpečnosti a ochrany vip a evip hráčů. Příště by ale bylo lepší kontaktovat kvůli takové otázce VIP Poradnu kde se i takovýma otázkama lidi zabývají a máš větší šanci, že ti tam někdo do podrobna odpoví a vysvětlí ti co a jak, no já to už asi lépe nezvládnu tak snad to takto stačí a pochopil jsi to ;)
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Volná debata