• Stránka 1 z 1
Kde koupit EVIP?
Dobrý večer,
Chci si zakoupit 2x EVIP někde na JB ale nevím kde jsou dobré lidi a chovají se dobře doufám že mi poradíte kam bych měl investovat doufám že mi někdo napíše kde jsou slušné a hodné lidi a také aby jich tam nebylo málo a bylo více připojených hráčů.
CCA odpoledne,podvečer: 26 lidí nebo nějak tak .
S pozdravem, Mr.GraffiK
Chci si zakoupit 2x EVIP někde na JB ale nevím kde jsou dobré lidi a chovají se dobře doufám že mi poradíte kam bych měl investovat doufám že mi někdo napíše kde jsou slušné a hodné lidi a také aby jich tam nebylo málo a bylo více připojených hráčů.
S pozdravem, Mr.GraffiK
-
GruffiK - Kolemjdoucí
Kde koupit EVIP?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kde koupit EVIP?
GruffiK píše:Dobrý večer,
S pozdravem, Mr.GraffiK
Nejlepší server bych asi doporučil JailBreak #1, ale i tak není nejlepší.
Všude jsou slušné a hodné lidi, ale převažují je ti hráči, co spíše porušují pravidla.
Rada: projdi si všechny JailBreak servery (několikrát) a vyber si kam nejvíce zapadneš.
Já si vybral JailBreak #4, ale to bylo ještě za časů, kdy tam byly jen 2 lidi, co opakovaně porušovali pravidla. Teď se to znásobilo

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Bracho poviem ti to takto urcite si kup evip na JB3 neomrzi ta to fajnova nalada dobry kolektiv a proste vsetko

Má vkus, ma štýl, volaj ho FlaSeRiS!
-
FlaserkoSvK - Pokročilý

Duvod : Na JB1 je furt neco.. je tam zabava apod.. to same na JB8
Na JB1 mam sam evip
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
Podla mňa JB1 - je skoro stále plný server a skoro vždy sú tam admini tak sa tam dá dobre zahrať
a JB7 - dobrý kolektív sranda, ale sem tam sa nájdu ľudia čo robia bordel to ako aj inde
a JB7 - dobrý kolektív sranda, ale sem tam sa nájdu ľudia čo robia bordel to ako aj inde

-
Dioxin - Spamer
• Stránka 1 z 1