[Steam] Steam

Příspěvekod DesmondGamingSk » 28 dub 2016, 13:51

Dobrý deň, dal som jednému kamarátovi steam aby mi dal gold 4 na CS:GO, a ja som bol gold 3. Dal som mu meno a heslo od steamu ale heslo od gmailu nie. Teraz keď sa idem prihlásiť s tým menom a heslom tak mi to nejde.....:-(((((((((
Posledná správa zo steamu mi prišla takáto : E-mailová adresa přiřazená k Vašemu účtu služby Steam byla úspěšně změněna. Ale ja som nič nemenil.........:-(
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

[Steam] Steam

od Rumcajz » 28 dub 2016, 13:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam

Příspěvekod SieurDesto » 28 dub 2016, 15:10 VIP

DesmondGamingSk píše:Dobrý deň, dal som jednému kamarátovi steam
Posledná správa zo steamu mi prišla takáto : E-mailová adresa přiřazená k Vašemu účtu služby Steam byla úspěšně změněna. Ale ja som nič nemenil.........:-(

Tak to asi nebyl kamarád :D :?
No určitě kontaktuj steam support zkus nějak dokázat, že je účet tvůj a že ti byl ukraden a domluv se s nima na nějakém vrácení účtu/resetu údajů či emailu apod. nebo na dalších krocích co je třeba udělat, tady ti s takovýmto problémem asi moc nikdo nepomůže všecko je třeba řešit přes steam support. PS: Proto je lepší, mít ochranu přes mobilní aplikaci steam guard než přes mail a také nikomu nevěřit a nepůjčovat svůj účet a svoje údaje nikomu.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DesmondGamingSk » 28 dub 2016, 15:19

SieurDesto píše:
DesmondGamingSk píše:Dobrý deň, dal som jednému kamarátovi steam

Tak to asi nebyl kamarád :D :?
No určitě kontaktuj steam support zkus nějak dokázat, že je účet tvůj a že ti byl ukraden a domluv se s nima na nějakém vrácení účtu/resetu údajů či emailu apod. nebo na dalších krocích co je třeba udělat, tady ti s takovýmto problémem asi moc nikdo nepomůže všecko je třeba řešit přes steam support. PS: Proto je lepší, mít ochranu přes mobilní aplikaci steam guard než přes mail a také nikomu nevěřit a nepůjčovat svůj účet a svoje údaje nikomu.

Steam Guard mám no......ale ten steam support to mi ani tak nepomôže
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 28 dub 2016, 15:26 VIP

Ano, steam support sice stojí za nic ale za zkoušku nic nedáš a stejně ti asi nic jiného nezbývá kromě toho, že se můžeš pokusit hacknout tvojeho kamaráda a zjistit jeho nové heslo na tvůj účet a na ten nový mail :lol:
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DesmondGamingSk » 28 dub 2016, 15:28

SieurDesto píše:Ano, steam support sice stojí za nic ale za zkoušku nic nedáš a stejně ti asi nic jiného nezbývá kromě toho, že se můžeš pokusit hacknout tvojeho kamaráda a zjistit jeho nové heslo na tvůj účet a na ten nový mail :lol:

Nepomôžeš mi s tým supportom ?
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 28 dub 2016, 15:52 VIP

Tady můžeš kontaktovat support: https://support.steampowered.com/newticket.php?s=6e996ef665380e7a89a101a208e7d3da
registruješ/přihlásíš se pokud už jsi na suppu registrován a vypíšeš "formulář" který bude brán jako dotaz nebo nějaký typ problému a kterým se následně bude steam zabývat (snad). Pokud bys měl s něčím problém nebo třeba s angličtinou a sepsáním onoho "formuláře" nejlépě mě kontaktuj na TSku tam to jde nejlépe přes voice chat nebo i normální chat vyřešit a vysvětlit nebo PMkou na webu ať to tady nespamujeme zbytečně. Případně pokud máš druhý steam tak mě kontaktuj na steamu: SieurDesto
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DesmondGamingSk » 28 dub 2016, 16:38

SieurDesto píše:Tady můžeš kontaktovat support: https://support.steampowered.com/newticket.php?s=6e996ef665380e7a89a101a208e7d3da
registruješ/přihlásíš se pokud už jsi na suppu registrován a vypíšeš "formulář" který bude brán jako dotaz nebo nějaký typ problému a kterým se následně bude steam zabývat (snad). Pokud bys měl s něčím problém nebo třeba s angličtinou a sepsáním onoho "formuláře" nejlépě mě kontaktuj na TSku tam to jde nejlépe přes voice chat nebo i normální chat vyřešit a vysvětlit nebo PMkou na webu ať to tady nespamujeme zbytečně. Případně pokud máš druhý steam tak mě kontaktuj na steamu: SieurDesto

Našiel som svoj profil httpsteamcommunity.comprofiles76561198239065868 písal som s ním ale nejak sa nechce so mňou dohodnúť
DesmondGamingSk
Zkušený
Zkušený

Zpět na Vyriešené topicy