• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Väčší problém :-(
Zdravím,
Mám veľmi veľký problém, a myslím si, že viem v čom je chyba, myslím že môj NTB ide do hája..
Ako som v minulom toppicu žiadal o pomoc so slúchadkami, tak sa mi stáva toto.
Slúchadlá som si objednal, došli. 2 dni som ich používal nez nejakého znaku poškodenia.
Po 3 dňoch, sa mi začala hra sekať, a vypadá mi zvuk v hre. Niekedy nerozídem ani web GS, myslím že mi odišla grafická karta, a to je dosť vážne, pretože mám ntb.. Dnes som už asi 3krát reštartoval NTB, zvuk pri zapínaní aj pri výpínaní funguje, čiže v slúchadkách chyba nebude.
Popis sutácie: Idem na to ešte raz, a pomenej pre tých čo nechápu. 2 dni do zadu / možno 3, sa mi deje niečo takéto. Z ničoho nič mi vypadáva zvuk, počítač-NTB sa začne nechutne lagovať.. CSko mi ide na 3 FPS, a buguje sa zvuk, a tak isto mikrofon. Dnes ráno som reštartoval NTB, pomohlo to. No, poobede som dokonca aj preinštaloval csko, či nieje chyba v tom, lebo som si dával nové skiny.. Ale nie nieje, myslím že bude nejaký problém s NTB..
Ak mi viete rady, bude rád za poradenie.
Predom Vám ďakujem.
Prajem pekný deň.
Mám veľmi veľký problém, a myslím si, že viem v čom je chyba, myslím že môj NTB ide do hája..
Ako som v minulom toppicu žiadal o pomoc so slúchadkami, tak sa mi stáva toto.
Slúchadlá som si objednal, došli. 2 dni som ich používal nez nejakého znaku poškodenia.
Po 3 dňoch, sa mi začala hra sekať, a vypadá mi zvuk v hre. Niekedy nerozídem ani web GS, myslím že mi odišla grafická karta, a to je dosť vážne, pretože mám ntb.. Dnes som už asi 3krát reštartoval NTB, zvuk pri zapínaní aj pri výpínaní funguje, čiže v slúchadkách chyba nebude.
Popis sutácie: Idem na to ešte raz, a pomenej pre tých čo nechápu. 2 dni do zadu / možno 3, sa mi deje niečo takéto. Z ničoho nič mi vypadáva zvuk, počítač-NTB sa začne nechutne lagovať.. CSko mi ide na 3 FPS, a buguje sa zvuk, a tak isto mikrofon. Dnes ráno som reštartoval NTB, pomohlo to. No, poobede som dokonca aj preinštaloval csko, či nieje chyba v tom, lebo som si dával nové skiny.. Ale nie nieje, myslím že bude nejaký problém s NTB..
Ak mi viete rady, bude rád za poradenie.
Predom Vám ďakujem.
Prajem pekný deň.
-
Mizuu - Mistr
[Vyřešeno] Väčší problém :-(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Väčší problém :-(
Nmo ja by som skôr povedal (tipoval), že ti nejaký proces vyťažuje procesor. Buď to bude systémový proces ukončiť ho vieš v "services" (tam veľmi opatrne) alebo to bude "vírus". Ak máš ako anti-vírus avast tak to je akoby si ani anti-vír nemal. Každopádne si urob ani-vírusovú kontrolu.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Grafická karta to nebude.
Doporučuji si pořádně projet programy, které ti běží na pozadí a po spuštění ntb.
Doporučuji si pořádně projet programy, které ti běží na pozadí a po spuštění ntb.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
CS 1.6 už fičí ako má zvuk nevypadúva.
Prišiel som nato čo je príčinov, je to starší kúsok, prehreje sa a robí toto.
Ďakujem za pomoc, antivirovu kontrolu si urobím, pre istotu si sťiahnem ESET a odinštalujem veci ktoré niesu nutné k žvotu.
Mižuu
Prišiel som nato čo je príčinov, je to starší kúsok, prehreje sa a robí toto.

Ďakujem za pomoc, antivirovu kontrolu si urobím, pre istotu si sťiahnem ESET a odinštalujem veci ktoré niesu nutné k žvotu.
Mižuu
-
Mizuu - Mistr
Popis: Pred týždnom som si kúpil nový mikrofón. Od vtedy sa u mňa vyskytuje tento problém. Pri zapnutí hry, ide hra pomenej, myslím v FPS. Keď niekedy niečo poviem, je ma počuť perfektne, ale niekedy sa mi mikrofon začne velmi lagovať, a neviem čo mám robiť, Vyzerá to akokeby som mal voice changer, a tiež sa mi laguje hra, a buguje zvuk, a popritom aj mikrofon.
-
Mizuu - Mistr
Opäť opäť a opäť...
Pred týždňom som si kúpil nový mikrofón. Od vtedy som spozoroval tento problém. Keď zapnem CS 1.6, niekedy ide v poriadku, nelaguje, zvuk funguje ako má. Ale niekedy sa laguje, a zvuk nejde ako by mal. Dnes, som asi po 4 raz opäť preinštaloval CS 1.6, a opäť sa mi to stalo. Naprv lagoval, potom som vypol NTB, nehal som ho odpočinúť zo cca 10 minút a šiel som si zahrať. CS šlo možno dobre tak 20 - 10 minút. Po tomto časovom úseku, keď som stlačil voice, začalo mi blbnúť cele csko, ked som držal voice, a rozpráva, aj ked som nerozprával, ale zdržal voice, mikrofon neuveritelne strašne lagoval, tak ako zvuk, ale ked som pustil, zvuk aj hra šla normálne. Deje sa to len ako mám nový mikrofon, ale podla mna to s tym mikrofonom nema nič spoločne, pretože ono to niekedy nejde, niekedy ide, Keď som ak zapol ine sluchadka, a hral som nejaku dobru, dialo sa to, čiže som to mal teoreticky jedno. Dufam že mu už konečne niekto odpíše, a nejak mi pomôže.
Predom Vám ďakujem za riešenie a pomoc.
Prajem pekny den
Pred týždňom som si kúpil nový mikrofón. Od vtedy som spozoroval tento problém. Keď zapnem CS 1.6, niekedy ide v poriadku, nelaguje, zvuk funguje ako má. Ale niekedy sa laguje, a zvuk nejde ako by mal. Dnes, som asi po 4 raz opäť preinštaloval CS 1.6, a opäť sa mi to stalo. Naprv lagoval, potom som vypol NTB, nehal som ho odpočinúť zo cca 10 minút a šiel som si zahrať. CS šlo možno dobre tak 20 - 10 minút. Po tomto časovom úseku, keď som stlačil voice, začalo mi blbnúť cele csko, ked som držal voice, a rozpráva, aj ked som nerozprával, ale zdržal voice, mikrofon neuveritelne strašne lagoval, tak ako zvuk, ale ked som pustil, zvuk aj hra šla normálne. Deje sa to len ako mám nový mikrofon, ale podla mna to s tym mikrofonom nema nič spoločne, pretože ono to niekedy nejde, niekedy ide, Keď som ak zapol ine sluchadka, a hral som nejaku dobru, dialo sa to, čiže som to mal teoreticky jedno. Dufam že mu už konečne niekto odpíše, a nejak mi pomôže.
Predom Vám ďakujem za riešenie a pomoc.
Prajem pekny den

-
Mizuu - Mistr
Otázke znie čo si skúsil z toho čo sme ti poradili ?
Skontroloval si procesy na pozadí ?
Poprípade spravil si antivírovú kontrolu ?
Skontroloval si procesy na pozadí ?
Poprípade spravil si antivírovú kontrolu ?
-
zima - Mistr Yoda
Skusil som všetko čo ste kazali, trošku lepšie, ni nestava sa mi to. Ale potrebujem nejak boostnut fps..
-
Mizuu - Mistr
Mizuu píše:Skusil som všetko čo ste kazali, trošku lepšie, ni nestava sa mi to. Ale potrebujem nejak boostnut fps..
Mno skús to prosím ťa trochu rozpísať/vyhodnotiť. Lebo takto sa naozaj ďalej nedostaneme. Možností pre čo sa tak deje môže byť veľa preto musíme postupne niektoré vylúčiť aby sme našli presne to miesto kde sa skrýva tá povestná bota.
---------------------------------------------------------------------------------
napr.
Otvoril si "taskmgr" (ctrl + shift + esc) a videl si, že je procesor vyťažený na 100% a 90% z toho bral wmi. alebo využitie ram bolo 100% ... potom si spravil čo ... ukončil daný proces a všetko bolo ok? Stiahol si anti-vír od esetu a spravil si antivírovú kontrolu a našlo sa 0 vírusov ? atď.
-
zima - Mistr Yoda
Keď sa mne začal prehrievať notebook, začal som používať program speedfan. Kontroluje tvoju teplotu a môžeš upravovať ventilátory. Určite odporúčam (s niekým kto sa vyzná) rozobrať notebook, vyčistiť ho od prachu a doplniť chladiacu pastu. Viac je niekedy menej, ja som tam dal priveľa a ešte som to zhoršil 

-
KOREAN - Kolemjdoucí
Korean, bol by si ochotny, a hodil mi sem link na stiahnutie toho programu, dakujem. 

-
Mizuu - Mistr
• Stránka 1 z 1