Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Ping z 5-9 na 25+ a malé FPS

Příspěvekod NecoAkoSkiller » 20 dub 2016, 19:21

ZDravím vás
Mam problém z Pingem celou dobu co hraji Csko tak sem měl 5-9 Ping . 9 byl maximum a FPS sem měl 310+ a těd mi to padá do 120 mě to štvé prosím . Děkuju všechny rady už jsem použil. Ale žadná nefunguje a občas se to i zhoršilo. [Ani témata na forku mi nepomohli].
NecoAkoSkiller
Amatér
Amatér

[vyřešeno] Ping z 5-9 na 25+ a malé FPS

od Rumcajz » 20 dub 2016, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ping z 5-9 na 25+ a malé FPS

Příspěvekod ThePacMan » 20 dub 2016, 22:50 VIP

Ahoj,

tiež by bolo super, keby si použil vzor poradne a presne popísal, čo si medzi zmenou robil, to by nám potom pomohlo odhaliť potenciálny problém.

Každopádne čo sa týka tých FPS, tak 120 je veľmi dobrá hodnota, ktorá ti bohato stačí pre príjemné a pohodlné hranie hry. Je avšak pravda, že z vyšších FPS najmä v takto starej hre plynú možno určité výhody, k tomu slúžia príkazy na ich zvýšenie. Dosť dobrý návod ako si FPS zvýšiť nájdeš tu.

Čo sa týka pingu, tak tam to jednoducho závisí od situácie. Ping sa nedá nijako ovplyvniť, je to jednoducho odozva medzi serverom a tvojím počítačom. Ping ale môže byť znížený, keď je jednoducho sieť zaťažená, takéto zaťaženie môže spôsobiť napríklad sťahovanie alebo iná činnosť, ktorá používa internetové pripojenie. Preto je dobré všetky takéto programy a procesy vypnúť, aby si zamedzil takýmto poklesom pingu. Ale aj napriek tomu si myslím, že do 30tky je ten ping dostačujúci a dá sa s ním hrať.
ThePacMan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NecoAkoSkiller » 29 dub 2016, 18:51

Proč myslíte že sem píšu že mě ty návody nepomohli..?
Na YT nic nebylo co by mi dostatečně pomohlo i když sem přeinstaloval Windows tak vůbec nic.
NecoAkoSkiller
Amatér
Amatér

Příspěvekod useless » 30 dub 2016, 14:17 VIP

Tak je asi nad Slunce jasné, že když jsi přeinstaloval Windows, že problém bude někde v Hardwaru.

Tak zkontroluj teploty PC, podívej se dovnitř PC a pokud bude hodně zaprášený, tak jej vyčisti.

Před tím, než jej začneš čistit, PC vypoj ze zásuvky, odpoj všechny kabely, a pokud je hodně zaprášený a venku je hezky, klidně ho tam vem, ať si nezaprášíš pokoj ;)

Při čištění se hlavně vyvaruj použití vysavače (zvlášť když s ním často doma vysáváš koberec), použij k tomu stlačený vzduch, nebo třeba pumpičku na kolo. Používej to z dostatečné vzdálenosti a pokud máš ten stlačený vzduch, tak si prostuduj návod a nebo tento topic.

Taky si dej pozor, aby se ti při foukání neroztočily ventilátory u PC (hrozí tím poškození ložisek), kdyžtak si je přidrž, nebo si zavolej pomocníka.
Taky si dej sakra pozor, ať se moc nedotýkáš kabelů uvnitř PC.

Pokud se ti to zdá moc složité, jsou na tohle specializované firmy nebo lidé, kteří ví co a jak ;)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod NecoAkoSkiller » 10 kvě 2016, 15:19

Useless, já vím tento problém zmizel když sem dal nový Windows 10.Jelikož to po nějáké době zase začalo tak to těd řeším FPS klesla, PIng se zvýšil.
NecoAkoSkiller
Amatér
Amatér

Příspěvekod NecoAkoSkiller » 13 kvě 2016, 13:03

Opraveno..
Děkuji všem lidem za radu
Poprosím o LOCK
NecoAkoSkiller
Amatér
Amatér