• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Bug na Jailbreak serverech (bloky)
Zdravím.
Tento problém mám už delší dobu.Když jsu simon a chci postavit bloky,tak mi to většinu času nejde.Poštěstí se třeba 2x za mapu,že to jde a můžu udělat zábavnější atrakce,ale většinu času když kliknu na "postavit blok",tak se mi zavře simonmenu.Tenhle problém nemám jen já,ale i většina hráčů,kterých jsem se ptal a říkají mi,že se to občas bugne,jenže mě se to buguje neustále.Nevím,jestli se s tím už něco dělá nebo ne tak sem raději píšu,aby jste prosím tenhle problém vyřešili.
Děkuji
Tento problém mám už delší dobu.Když jsu simon a chci postavit bloky,tak mi to většinu času nejde.Poštěstí se třeba 2x za mapu,že to jde a můžu udělat zábavnější atrakce,ale většinu času když kliknu na "postavit blok",tak se mi zavře simonmenu.Tenhle problém nemám jen já,ale i většina hráčů,kterých jsem se ptal a říkají mi,že se to občas bugne,jenže mě se to buguje neustále.Nevím,jestli se s tím už něco dělá nebo ne tak sem raději píšu,aby jste prosím tenhle problém vyřešili.
Děkuji
-
pRaw - Amatér
[Vyřešeno] Bug na Jailbreak serverech (bloky)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bug na Jailbreak serverech (bloky)
Toto sa stáva každému.. skús niekedy dávať aj staviteľa.. pokiaľ už ani to nejde tak asi nič nenarobíš. Štve to docela veľa ľudí.
-
SouLBurn - Zkušený
Nevím jak vám, ale mě stavitelské menu vždy fungovalo bez problému..
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
Mne to tiez vzdy ide bez problemov 

"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Mě to neustále blbne a v poslední době se mi stává,že mi ten stavitel nejde vůbec.Když dám stavitele někomu jinému,tak mu to někdy jde a někdy zase ne.
-
pRaw - Amatér
Občas se mi také stane, že když si chci otevřít stavitelské menu tak mi zmizí a celé kolo otevřít nejde. Proto buď někomu dej stavitele a nebo si hold udělej atrakci s bloky další kolo
Víc ti asi poradit nemůžu.

-
BrooKlyGS - Spamer
V budoucnu se na to někdo podívá a v případě nalezení chyby na naší straně, bude neprodleně odstraněna. Bohužel v těchto případech je dost možné, že jde zase o nějaký přehnaný update ze strany valve, který akorát škodí.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Možná ano, možná ne.Jak říkám já nejsem jediný,který s tímhle má problémy ale jsem nejspíš jediný,který má tyhle problémy opravdu často.
-
pRaw - Amatér
• Stránka 1 z 1