Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP BB

Příspěvekod purplehaze » 01 kvě 2016, 14:45

Dobrý den,

přeji pěkné odpoledne a chtěl bych vyřešit problém, mám dva steamy a šel jsem na bb2 a na nevedel jsem na kterem mam aktivovane evip na BB2 tak jsem sel samozrejme na ten druhy a aktivoval a ja na ten steam uz neznam heslo a chtel bych ho deaktivovat z toho steamu abych si ho mohl hodit na ten druhý, zda by to šlo ? mám i email od toho evipka

Výpis z emailu :
BASEBUILDER+XP #2 GAMESITES.CZ Aby tvoje VIP vyhody fungovaly, musis postupovat nasledovne: 1) Zapni svou hru Counter-Strike 1.6 2) Zmen si ve hre nickname na: InDustRy 3) Pripoj se na server, kde jsi VIP aktivoval. 4) Napis na serveru do chatu prikaz: /aktivator 5) Postupuj dle instrukci v aktivatoru, zadej kod a stiskni ENTER -------------------------------------------------------------------------------------- KOD: XXXXXX (kod nikomu nerikej nebo dojde k blokaci VIP!) -------------------------------------------------------------------------------------- Tento postup staci udelat pouze jednou (pokud nenastal nejaky problem) VIP bude fugovat jen s nickname, ktery jsi uvedl pri aktivaci: InDustRy !! UPOZORNENI !! Tento e-mail si peclive uschovej (zalohuj, vytiskni ...), protoze v pripade reinstalace hry, nebo nefunkcniho VIP uctu je nutne zopakovat postup znovu! Pri ztrate tohoto emailu nebude bran zadny ohled! Tato zprava je tvuj doklad o zaplaceni. Je zakazano tento VIP ucet pujcovat, nebo vymenovat s dalsimi hraci! V pripade poruseni dojde k automatickemu zablokovani! VYHODY FUNGUJI IHNED PO ZADANI KODU DO AKTIVATORU! MAS S NECIM PROBLEM ? -> navstiv VIP poradnu na http://www.gamesites.cz/help E-mail: [email protected] http://www.gamesites.cz

email : [email protected]

Přeji pekny den :)
purplehaze
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP BB

od Rumcajz » 01 kvě 2016, 14:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP BB

Příspěvekod PEto » 01 kvě 2016, 15:58

Ahoj, je mi luto, ale mozne to uz neni. VIP sa da aktivovat len na jeden steam ucet.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod purplehaze » 01 kvě 2016, 17:48

Já ho měl predtim na jinem a ted ho mam zase na jinem tak jde to VIP zrusit? Stejnak mi tam bude k ničemu nebo vyměnit za ban nejaky ?
purplehaze
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PEto » 01 kvě 2016, 18:21

ano, taka moznost je
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod purplehaze » 01 kvě 2016, 18:26

ok mužeš lock, napsal sem na email , dik