[Zamítnuto] Žádost o Akademii

Příspěvekod ruza54 » 30 dub 2016, 21:01

Nick ve hře: Ruza54

Nick na fóru: ruza54

Odkaz na profil: ucp.php

Věk: 15 (7.10.2000)

Steam ID: STEAM_0:1:162712434

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=989930

Proč chci akademika:
Proč chci akademika?? Na serveru JB hraju už dlouho , sleduji hráče jak hrají a radím v pravidlech a podobně .Občas tam přijde nějaký hráč co hackuje , nebo neumí pravidla ... Jednou jsem si řekl ,že tyhle hráče můžu potrestat jedině tak , že je budu dávat na forum do PP .Můžete vidět , že tam jsem všude :) . Bohužel těhle hráčů je už hodně a já už mám čím dál tím míň sil , abych tyto hříšníky nahlašoval dokola...Rozhodl jsem se ,že podám žádost na akademika (viz poznámka: Zažádal jsem už dřív ale zamítls " NO STEAM " a " 20h nedohráto" ), nasbíral bych body a "možná" v budoucnu se stal jedním z vás a banoval bych je přímo na serveru , a nebo v PP :)
Jsem srandovní společenský kluk . Mám zájmy : Dramatický kroužek , Ping Pong v garáži / ve škole , Hraní hry CS 1.6 a podobně. Jsem velmi aktivní a k dispozici jsem vždy jak na steamu tak ve hře , TS(TeamSpeek3)popřípadě skype

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V minulosti jsem neměl nijak vážné prohřešky ( 3-4 x = 2h )

s pozdravem váš věrný Růža
PS : děkuju za přečtení a hlavně za váš čas :)
ruza54
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Žádost o Akademii

od Rumcajz » 30 dub 2016, 21:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademii

Příspěvekod Tommy58 » 01 kvě 2016, 16:11 VIP

Aktivní ban - http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=4519

Tvůj chat je ukázkový turnajový spam. Spamuješ, spamuješ, a ještě jednou spamuješ.
Když vezmu v úvahu svědectví poslané adminem SKPeace o tom, jak se chováš na serveru, tak jsem nucen zamítnout. Máš co zlepšovat, tvé chování nedosahuje ani těch nejmenších hranic.

Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: Žádost o Akademii

Příspěvekod Tommy58 » 03 kvě 2016, 17:55 VIP

Hráč nemá co dodat.

Lock
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky