• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Pravidla
Čest práci
mám takový dotaz,
proč nejsou všechny pravidla sepsaná do pravidel jb ? Proč tam třeba nevidím že hráče s převlekem který si na něj neupozornil mám povolení zabít nebo naopak ? Nebo to nesmyslné pravidlo se zakázáním stát atd.. Potom za invis, zabít nebo nezabít, jak mám vědět že je to podmět vzpoury ? Nebo nějaké zdržování hry ? Od kdy je zakázané při pp s4s ? A nebo mi tady někdo před 2 dny tvrdil že nabádání k rtv se trestá, což jasně porušuje principy demokracie..
Jak to má nově příchozí člověk vědět když to není ani v pravidlech ve hře ? Prosím vás admini, dejte si večer na sepsání celých pravidel, protože potom jsou jenom zbytečné bany...
Děkuji
mám takový dotaz,
proč nejsou všechny pravidla sepsaná do pravidel jb ? Proč tam třeba nevidím že hráče s převlekem který si na něj neupozornil mám povolení zabít nebo naopak ? Nebo to nesmyslné pravidlo se zakázáním stát atd.. Potom za invis, zabít nebo nezabít, jak mám vědět že je to podmět vzpoury ? Nebo nějaké zdržování hry ? Od kdy je zakázané při pp s4s ? A nebo mi tady někdo před 2 dny tvrdil že nabádání k rtv se trestá, což jasně porušuje principy demokracie..
Jak to má nově příchozí člověk vědět když to není ani v pravidlech ve hře ? Prosím vás admini, dejte si večer na sepsání celých pravidel, protože potom jsou jenom zbytečné bany...
Děkuji
Czech guy singing soviet songs
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
-
ladvorak - Amatér
[Vyřešeno] Pravidla
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravidla
Pravidlá mať spísané nebudeš, ako každý hráč v rátane nás adminov sa to naučil opakovaným hraním.
S4S nieje zakázané pokial tým nedržujete hru.
S4S nieje zakázané pokial tým nedržujete hru.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
ladvorak píše:proč nejsou všechny pravidla sepsaná do pravidel jb ?
Jich je v celku hodně, a většinou se i mění, a ta podstatná část tam je vypsaná.
ladvorak píše:Proč tam třeba nevidím že hráče s převlekem který si na něj neupozornil mám povolení zabít nebo naopak ?
Asi myslíš vd, když ho nemáš ukončené nemůžeš ho zabít, pokud neporušil nějaké pravidlo - CT zóna, CT tlačítko - ve hře je mužeš vidět pomocí /ctzony.
ladvorak píše:Nebo to nesmyslné pravidlo se zakázáním stát atd..
Trošku to rozveď, ale občas se v tom také nevyznám.

ladvorak píše:Potom za invis, zabít nebo nezabít, jak mám vědět že je to podmět vzpoury ?
Dá se to brát jako ohrožení simona + pokud měl nějaké zákazy, příkazy, nevíš jestli něco z toho neporušil.
ladvorak píše:Nebo nějaké zdržování hry ? Od kdy je zakázané při pp s4s ?
Jak psal Butchr, pokud s tím úmyslně nezdržujete hru, tak můžete.
ladvorak píše:A nebo mi tady někdo před 2 dny tvrdil že nabádání k rtv se trestá, což jasně porušuje principy demokracie.
Myslím si, že za to trest nemůžeš dostat.
Tak doufám, že jsem ti napsal vše, co si potřeboval zodpovědět. Kdyžtak si mě přidej na steamu zde, kdyby si se na něco potřeboval zeptat.

-
Yami - Zkušený
Yami, děkuji že si mi na otázky odpověděl ale já vím jak to hrát, já to myslím z pohledu nováčka a ten převlek myslím CT převlek
-
ladvorak - Amatér
Ak si T kupi CT prevlek, bere sa to ako pokus o vzburu, ak vsak mu to padne z kola stastia a hrac vyhodi zbran ktoru dostal a napise ze ma prevlek, simon ho moze nechat a pokracovat v hre aj s nim bez ponechania nevyhody.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
V poho Butchi, beru to z pohledu nováčka ale buďte té lásky a doplňte aspoň tyto pravidla, protože jsem to ještě před 2 týdny nevěděl a to hraju jailbreak od Vánoc
-
ladvorak - Amatér
Nic takového jako celé pravidla nebudou, tečka... Nebude opět 23682135 stránek s pravidly, když vy je máte stejně u konečníku a nejste někteří si schopní přečíst tyto velice stručné.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: [Vyřešeno] Pravidla
Toto pravidlo sa nezmenilo odkedy su VIP vyhody ako prave ten prevlek, este dlhsie ako ty hravas
-
Butchr - Mistr
DarkMouse píše:nejste někteří si schopní přečíst tyto velice stručné.
Myslím si, že toto stačí. Mne tie stručné pravidlá vystačia.. stačí si nahrať cca. 20h a budeš vedieť skoro všetko, pokiaľ nemáš nejakú poruchu

-
SouLBurn - Zkušený
• Stránka 1 z 1