• Stránka 1 z 1
Inferno only
Poslední dobou tento server upadá Málo lidí plno cheaterů Spousta adminu nic nedělá Ty dobří tam skoro nejsou a najde se jeden který tě raději kickne než aby poslouchal tvůj názor nedej bože když ti ujede sprosté slovo Pokud mu moc kecáš do práce dá ti ban za nadávky na admina je to zakomplexovanej trubka Dnes přemýšlím zda evip ne tento výborný server byl dobrej nápad ale zas těch pár korun mi navadí
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
Inferno only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Inferno only
1.adminovy nemáš čo kecať do práce.Keď ti niečo na dotičnom adminovi vadí napíš na fórum do príslušnej sekcie.
2.admini sú tiež len ludia a nie stroje a svoju prácu si vykonávaju.Druhá vec je,že nemôžu byť vždy a všade
2.admini sú tiež len ludia a nie stroje a svoju prácu si vykonávaju.Druhá vec je,že nemôžu byť vždy a všade

Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
Inferno Only je server, ktery skyta vysokou a pomerne stalou navstevnost. Je to jeden ze serveru, ktery ma nejvice adminu, pricemz jejich dochazka se mi zda ve vetsinou dostatecna. Vzdy, kdyz tam zajdu, alespon jednoho admina tam potkam, takze absolutne nechapu smysl tveho postu. Navic si musis uvedomit, ze admini jsou lidi, ne stroje, tudiz server nemuze byt nikdy pokryty 24/7, ale rekl bych, ze je pokryty dostatecne. Co se pristupu adminu tyce, tak ono je to nekdy tezke, poslouchat ty vase, s prominutim, kecy. Admin je na serveru od toho, aby udrzoval poradek, ale zaroven si i zahral, ne od toho, aby poslouchal reci od nejakych delikventnich hracu. Proto, pokud je hrac bezproblemovy, nemel by mit s adminem zadne spory-pokud tedy nepise kraviny, stupidity atp. Nektere hrace uz ignorujeme, ale vzdy se jedna o "zvlastni pripady", na ktere je zbytecne reagovat.

- KiNdErMaN
- Pokročilý
Taky to musíte brát tak, že podle vás je cheater skoro každý(nechci ukazovat konkrétně na tebe protože tě neznám) .. Admin je od toho aby rozeznal čistého hráče od cheatera, a proto by si měl respektovat jeho rozhodnutí .. A jinak podle mě aktivita adminů je slušná, jak psal kinderman většinou tam admin je ..
-
WAZO - Amatér
• Stránka 1 z 1