• Stránka 1 z 1
COD-MW1 Opakující se mapy
Ahoj, hraji na serveru COD-MW1 a dostal jsem takový nápad. Poslední dobou se totiž na už zmíněném serveru pořád do kola opakují mapy a tak mě napadlo zažádat a o změnu map jako byla nedávno na ostatních COD serverech. Poslední dobou hraje na COD-MW1 čím dál tím více hráčů a tak například na mapě de_c4, když je plný server vzniká celkem velký masakr a malé levely si tam téměř nezahrají a celkově většina hráčů, protože mapa je moc malá na tolik hráčů. Také se tam neustále opakují stejné mapy (většinou dust mapy...). Napíšu zde mapy, které by se tam mohli nechat,přidat a nebo které jsou už ohrané a nebo potřebují odstranit.
Mapy, které potřebují odstranit a hrají se pořád:
de_c4
de_clan1_mill
de_dust2_2006
de_dust_castle
de_dust2
Mapy, které mají hráči rádi:
de_dust
de_westwood_big
de_dust4ever
de_inferno
Mapy, které by se mohli přidat:
cs_militia
cs_backalley
cs_siege
de_blue
de_nuke
de_train
de_aztec
de_piranesi
de_torn
Asi nebudou všechny mapy vhodné pro tento server, ale alespoň jsem zkusil nějaké navrhnout budu rád když tam nějaké z těchto budou. Děkuji Jirmuch
PS: Nekoukejte na můj pravopis 
Mapy, které potřebují odstranit a hrají se pořád:
de_c4
de_clan1_mill
de_dust2_2006
de_dust_castle
de_dust2
Mapy, které mají hráči rádi:
de_dust
de_westwood_big
de_dust4ever
de_inferno
Mapy, které by se mohli přidat:
cs_militia
cs_backalley
cs_siege
de_blue
de_nuke
de_train
de_aztec
de_piranesi
de_torn
Asi nebudou všechny mapy vhodné pro tento server, ale alespoň jsem zkusil nějaké navrhnout budu rád když tam nějaké z těchto budou. Děkuji Jirmuch

~COD:MW1 - EVIP~
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
COD-MW1 Opakující se mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD-MW1 Opakující se mapy
Ahoj,
de_c4 se podle mě hodí na server, kde je max slotů pro hráče 20, nemůžeš tam dát nějaké rozlehlé mapy. A co se týče ostatních, to by se měli každé dva roky měnit mapy ? když ješte bývali CoD#4,5 tak se taky pořád opakoval cs_assault_5053, west a dustovky a nikdo si nestěžoval (až potom, kdy se odebral assault, což nechápu proč :/) ... jiné mapy se prostě nehráli (sem tam aztec a italy
ale to spíše jen ráno).
zed / Miho
de_c4 se podle mě hodí na server, kde je max slotů pro hráče 20, nemůžeš tam dát nějaké rozlehlé mapy. A co se týče ostatních, to by se měli každé dva roky měnit mapy ? když ješte bývali CoD#4,5 tak se taky pořád opakoval cs_assault_5053, west a dustovky a nikdo si nestěžoval (až potom, kdy se odebral assault, což nechápu proč :/) ... jiné mapy se prostě nehráli (sem tam aztec a italy

zed / Miho
-
zedy - Drbna
Ahoj,
Osobně si myslím, že je zbytečné nějaké mapy měnit. Výběr map je veliký a je chyba hráčů, že volí furt ty samé mapy. Nic bych na tom neměnil, ať to je tak jak to je, zatím si myslím, že s tím nejsou žádné problémy.
Osobně si myslím, že je zbytečné nějaké mapy měnit. Výběr map je veliký a je chyba hráčů, že volí furt ty samé mapy. Nic bych na tom neměnil, ať to je tak jak to je, zatím si myslím, že s tím nejsou žádné problémy.
-
SchYzO - Pokročilý
Trochu jsem o tom popřemýšlel a tyto mapy by se tam mohli nechat,ale neříkám,že byste nemohli nějaký mapy navíc přidat. Dnes jsem na COD:MW1 hrál cca 5 map a z toho 2x byl westwood, dust2, c4 a dust takže by to nějaké ty mapy asi přidat chtělo... Když se vrátím k těm mapám co jsem napsal předtím jsou nic moc hlavně jsem si to trochu popletl kvůli tomu,že jsem začal hrát Public Oldschool
,ale myslím si, že nějaké z nich by za ozkoušení stály. Díky,že jste se na to konečně koukli 

~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
Tie mapy co si napisal vyssie urcite mazat nebudeme, pretoze su najoblubenejsie. Nove mapy pribudnu, po mejakych sa pozriem a budem rad, ak mi tu budete pisat navrhy.
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Těch návrhů se tady asi moc nedotkáš moc lidí na fórum nechodí... :/
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP~
-
JirmuchCZ - Pokročilý
• Stránka 1 z 1