• Stránka 1 z 1
Stížnost - Spirith (Kapitan Bomba) / JailBreak 1 /
Zdravím,
1. Neoprávněný Grab a následný hod o zem. (arogantní chování)
- Jednalo se o situaci, kdy v průběhu hry mě výše uvedený admin grabl s tím, že jsem nahlašoval nějaký VD skrze poštu, o čemž si nejsem vědom. Snažil jsem se mu to vysvětlit a i přes to trval na svém a následoval hod o zem. Oháněl se důkazem v podobě screenshootu a tak bych ho rád viděl. Děkuji
2. důkaz : http://leteckaposta.cz/819137529
41:40 - poprvé napsal, že nedává VD napsané do pošty. (do pošty jsem mu nic neposílal.) -> následoval grab + hod o zem
42:55 - žádal jsem o screen, napsal, že ho má
S přáním hezkého zbytku večera B.
1. Neoprávněný Grab a následný hod o zem. (arogantní chování)
- Jednalo se o situaci, kdy v průběhu hry mě výše uvedený admin grabl s tím, že jsem nahlašoval nějaký VD skrze poštu, o čemž si nejsem vědom. Snažil jsem se mu to vysvětlit a i přes to trval na svém a následoval hod o zem. Oháněl se důkazem v podobě screenshootu a tak bych ho rád viděl. Děkuji
2. důkaz : http://leteckaposta.cz/819137529
41:40 - poprvé napsal, že nedává VD napsané do pošty. (do pošty jsem mu nic neposílal.) -> následoval grab + hod o zem
42:55 - žádal jsem o screen, napsal, že ho má
S přáním hezkého zbytku večera B.
Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
-
BESTIE - Amatér
Stížnost - Spirith (Kapitan Bomba) / JailBreak 1 /
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost - Spirith (Kapitan Bomba) / JailBreak 1 /
VD ktoré si mal nahlásiť normálne si nenahlásil ani do voicu ani teamchatu ale do posty mne. Ako píšeš tak som ta grabol a pýtal sa ťa prečo mu ho nenahlásiš normálne, tvrdil si že si mi nič nepísal.
http://images.akamai.steamusercontent.c ... BA98501B9/
http://images.akamai.steamusercontent.c ... BA98501B9/
-
Spirith - Zkušený
Toto je moje posledni vyjadreni do topicu, do ktereho mi nic neni. U toho dalsiho bude nasledovat permanentni ban na web.
- Veaz
- Kolemjdoucí
Admin Spirith prehledl jednu podstatnou vec - hrac, ktery mu psal do posty, mel nick BESTIE. - tedy s teckou na konci. Obcas to tak nejaky vtipalek zkousi. Zmeni si nick na nejaky, co je velmi podobny nicku jednoho z CTcek a snazi se sam sobe nahlasit VD pomoci posty Simonovi. Pak si rychle meni nick zpet.
V tomto pripade se jednalo o tohoto hrace, v jeho hlstats je nick "BESTIE." zaznamenany, hrac ho pouzil presne 18s, coz odpovida casu na nahlaseni si VD a naslednou zmenu nicku zpet.
Simonovou povinnosti je rozdavat VD na zaklade hlaseni do voice, do chatu nebo teamchatu. Na postu Simon nebude reagovat!
Spirith v tomto pripade vyse zmineny detail prehledl a pochybil, coz se da ale v popsane situaci omluvit. Pockame na jeho vyjadreni.
V tomto pripade se jednalo o tohoto hrace, v jeho hlstats je nick "BESTIE." zaznamenany, hrac ho pouzil presne 18s, coz odpovida casu na nahlaseni si VD a naslednou zmenu nicku zpet.
Simonovou povinnosti je rozdavat VD na zaklade hlaseni do voice, do chatu nebo teamchatu. Na postu Simon nebude reagovat!
Spirith v tomto pripade vyse zmineny detail prehledl a pochybil, coz se da ale v popsane situaci omluvit. Pockame na jeho vyjadreni.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Teraz som sa mal čas až na to poriadne pozrieť, fakt tam má bodku. Najprv som tu postu ignoroval, až keď kuciss začal vyplakavat ze si mu nenahlasil VD tak som si len rýchlo spravil screen a po tom som ta grabol. Takže kuciss ma osexoval, ale je to moja chyba mal som byť pozornejší a všimnúť si to hneď, potom by neboli takéto problémy. Touto cestou sa ti chcem ospravedlniť za free grab a za ostatné problémy s tým spojené.
-
Spirith - Zkušený
V pořádku. Můžete lock
Krajem se plížil strach a s každou obětí byla „BESTIE“ blíž k Vašim domovům.
-
BESTIE - Amatér
Vyřešeno.
Topic na žádost hráče zamykám.
Topic na žádost hráče zamykám.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1