• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Loli+dark?/Vzpamatujte se
Zdravím všechny,
už celé dny přemýšlím, že se trochu vyjádřím k situaci na jailbreaku, respektive od té doby, co Fuika nahradil DarkMouse. To by mi nějak nevadilo, ale vadí mi, že HLSA jailbreaku si začne s "nezletilou" holčičkou a nadržuje jí, jak nejvíc to jde. Určitě to nevadí jenom mě, ale také ostatním adminům/hráčům a nesmím zapomenout na akademiky.
Mám pár připomínek na pár věcí co se staly. Například to, že Lolinka neumí logicky přemýšlet o pravidlech (jako polovina adminů) a pomalu neví, co dělá. Bohužel nemám důkaz, ale když je někdo na CT zóně a nad žebříkem, tak opravdu to není FK, chápeme se, že žebřík jako samotný Ct zóna není, ale když už je nahoře v CT zóne tak ano
A nadávat hráčovi, že dal FK, když dal oprávněně, je trochu moc, chápu, že ti projde všechno, ale vzpamatuj se holčičko, je ti 14, ale nevíš pomalu nic a to, že si dala testy pouze s jednou chybou nic neznamená.
Další věc co mě zaráží: Příkaz - Zákaz stát, boxovat- postavte se a poté skočte
Každej admin (snad) by řekl čupět a co jsem se dozvěděl, tak lolinka napsala, že to je slovíčkaření ( nevím kde to vzala ) a potom hned Dark změní svůj názor, že to je slovíčkaření taky ? jako fakt ?
a odkdy ? dělal jsem to 3 měsíce a nic takovýho slovíčkaření nebylo, kdyby tohle mělo být slovíčkaření, tak slovíčkaření může být úplně všechno a z adminů si můžu dělat blbečky?
Zajímal by mě názor třeba Garlina, Fuika a dalších "veteránů". Lolinka si něco vymyslela a tak to je
nechápu
Potom bych chtěl upozornit darka, že tohle může být bráno jako pedofilie a to že si HLSA neznamená, že můžeš nadržovat holce, která pomalu nic neví ( podle fotek ani jak se oblíkat )
Ale to je jenom malinká odbočka.
Byl bych rád, kdyby odpovědělo vedení, protože všichni už teď víme, že Dark bude nadržovat
+proškolte si adminy, skoro nic neumí
Peace
(je tu více věcí, ale nebudu jmenovat, kdyžtak můžeme pokecat
)
už celé dny přemýšlím, že se trochu vyjádřím k situaci na jailbreaku, respektive od té doby, co Fuika nahradil DarkMouse. To by mi nějak nevadilo, ale vadí mi, že HLSA jailbreaku si začne s "nezletilou" holčičkou a nadržuje jí, jak nejvíc to jde. Určitě to nevadí jenom mě, ale také ostatním adminům/hráčům a nesmím zapomenout na akademiky.
Mám pár připomínek na pár věcí co se staly. Například to, že Lolinka neumí logicky přemýšlet o pravidlech (jako polovina adminů) a pomalu neví, co dělá. Bohužel nemám důkaz, ale když je někdo na CT zóně a nad žebříkem, tak opravdu to není FK, chápeme se, že žebřík jako samotný Ct zóna není, ale když už je nahoře v CT zóne tak ano

Další věc co mě zaráží: Příkaz - Zákaz stát, boxovat- postavte se a poté skočte
Každej admin (snad) by řekl čupět a co jsem se dozvěděl, tak lolinka napsala, že to je slovíčkaření ( nevím kde to vzala ) a potom hned Dark změní svůj názor, že to je slovíčkaření taky ? jako fakt ?

Potom bych chtěl upozornit darka, že tohle může být bráno jako pedofilie a to že si HLSA neznamená, že můžeš nadržovat holce, která pomalu nic neví ( podle fotek ani jak se oblíkat )

Byl bych rád, kdyby odpovědělo vedení, protože všichni už teď víme, že Dark bude nadržovat

+proškolte si adminy, skoro nic neumí

(je tu více věcí, ale nebudu jmenovat, kdyžtak můžeme pokecat

- Alfonzo
- Amatér
[Vyřešeno]Loli+dark?/Vzpamatujte se
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Loli+dark?/Vzpamatujte se
1. V čem Loli nadržuji?
2. Ano, nic neznamená, že v testech měla jednu chybu, když ostatních jich tam měli daleko víc, dobře.
3. Toto se upravovalo a v tomto Loli má skutečně pravdu, jestli máš zájem, napíšu Aweemu aby se ti sem k tomuto vyjádřil on.
4. Od kdy je pedofílie rozdíl necelých 3 roků, když oba dva jsme neznetilí? Tady někdo neví co to znamená pedofílie
5. Proč sis vytvořil nový acc a obcházíš s ním ban?
2. Ano, nic neznamená, že v testech měla jednu chybu, když ostatních jich tam měli daleko víc, dobře.
3. Toto se upravovalo a v tomto Loli má skutečně pravdu, jestli máš zájem, napíšu Aweemu aby se ti sem k tomuto vyjádřil on.
4. Od kdy je pedofílie rozdíl necelých 3 roků, když oba dva jsme neznetilí? Tady někdo neví co to znamená pedofílie

5. Proč sis vytvořil nový acc a obcházíš s ním ban?
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Když takhle, tak ok 
1. Nadržuješ jí a všichni to víme i vidíme.
2. To slovíčkaření je blbost, i na 1.6 to není ( jestli chceš můžeš mi to vysvětlit třeba)
3. Protože nevím proč jsem dostal permu na web
4. Furt jí není 15
5. Koupím si steamů kolik chci, abych mohl trollit ty tvoje kidy, kterým namlouváš ty tvoje pravidla
6. Jsem rád, že si mě poznal
7. Jak se máš ?
8. Doufám, že sis nemyslel, že se mě zbavíš.
9. Posílám pusinku
10. Můžeš prohledat klidně všechny servery, ale mě nepoznáš.

1. Nadržuješ jí a všichni to víme i vidíme.
2. To slovíčkaření je blbost, i na 1.6 to není ( jestli chceš můžeš mi to vysvětlit třeba)
3. Protože nevím proč jsem dostal permu na web
4. Furt jí není 15
5. Koupím si steamů kolik chci, abych mohl trollit ty tvoje kidy, kterým namlouváš ty tvoje pravidla
6. Jsem rád, že si mě poznal
7. Jak se máš ?
8. Doufám, že sis nemyslel, že se mě zbavíš.
9. Posílám pusinku
10. Můžeš prohledat klidně všechny servery, ale mě nepoznáš.

- Alfonzo
- Amatér
1. Jak vidíš tak nevíme, důkazy jsi k tomu nikdy žádné nedoložil
2. Jaké slovíčkaření?
3. Banned i ten 3. steam, ahoj až si koupíš další
2. Jaké slovíčkaření?
3. Banned i ten 3. steam, ahoj až si koupíš další
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Je snad loli 15 ?
Není, podle zákona si ani nemůžete dát pomalu pusu, ale to ty nevíš
A vztah přes teamspeak ? V jaký si době prosimtě ? Vzpamatuj se 
A ty tvoje krysy na serverech už mě fakt nebaví.

A ty tvoje krysy na serverech už mě fakt nebaví.
- Alfonzo
- Amatér
Zdravím, v žádné dosavadní stížnosti jsi nedodal důkaz o jakémkoli prohřešku ze strany adminů. Tyto tvé výstupy se řešily už v x stížnostech a vždy to dopadlo stejně. Stížnost bez předmětná. Topic ponechám po následujících 48h otevřený v případě nějakých otázek či doložení důkazů a následně bude zamknuta. V případě nadávek a podobných výlevů bude stížnost zamknuta okamžitě.
e. DM: 48 hodin uběhlo a bez jakéhokoli vyjádření ze strany zakladatele tématu, takže zamykám.
e. DM: 48 hodin uběhlo a bez jakéhokoli vyjádření ze strany zakladatele tématu, takže zamykám.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1