• Stránka 1 z 1
[Přijat] žádost o akademika na BB
Nick ve hře: [B]arracuda
Nick na fóru: CapsGlock
Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/capsglock-u45759.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:88910278
Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=880726
Proč chci akademika: neříkám že jsem svatoušek ale chci pomoct admin + akademik teamu a hl. Na serveru mi vadí že jsou
lidi kteří porušují /pp bug kem, zakazany build, občys i hekři speed hekri nekto ma i modely a proto si žadám o akademika kvuli tomu abych vam snimy pomohl
Moje prohřešky na GS nebo jinde: par banu mám na gs z důvodu lezeni do cizehu buildu, stavanie do cizeho buildu a pak ještě jeden nebo dva bany měli by být max. 4 a svoje nadávky a spam chat už sem zlepšíl na minimum už včetu nenadávam a nespamuji
"Doufam že taraz už to snad pude mi dát akademika když ne chtělbych jen poprosit odůvodnění než dáte lok "
"Děkuji zapochopení"
tak jestli by to šlo být akademikem mam mikrofon i TS3
Něco málo o mě: sem normální kluk co rád hraje CS a štvou ho lidi co porušují pravidla radbych vám pomohl učím se na stavební průmyslovce a ktomu chodím na brigády ale vždy mam čas si zahrat rad jezdím na kole a plavu.
a ještě bych se chtěl omluvit za minulou žádost neveděl sem že kdys za 3 tydny mam narozky tak že bude vadit že napíšu ten věk co budu teprve slavit nevěděl sem že to tolik vadí a zato se chci omluvit
Nick na fóru: CapsGlock
Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/capsglock-u45759.html
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:88910278
Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=880726
Proč chci akademika: neříkám že jsem svatoušek ale chci pomoct admin + akademik teamu a hl. Na serveru mi vadí že jsou
lidi kteří porušují /pp bug kem, zakazany build, občys i hekři speed hekri nekto ma i modely a proto si žadám o akademika kvuli tomu abych vam snimy pomohl
Moje prohřešky na GS nebo jinde: par banu mám na gs z důvodu lezeni do cizehu buildu, stavanie do cizeho buildu a pak ještě jeden nebo dva bany měli by být max. 4 a svoje nadávky a spam chat už sem zlepšíl na minimum už včetu nenadávam a nespamuji
"Doufam že taraz už to snad pude mi dát akademika když ne chtělbych jen poprosit odůvodnění než dáte lok "
"Děkuji zapochopení"
tak jestli by to šlo být akademikem mam mikrofon i TS3
Něco málo o mě: sem normální kluk co rád hraje CS a štvou ho lidi co porušují pravidla radbych vám pomohl učím se na stavební průmyslovce a ktomu chodím na brigády ale vždy mam čas si zahrat rad jezdím na kole a plavu.
a ještě bych se chtěl omluvit za minulou žádost neveděl sem že kdys za 3 tydny mam narozky tak že bude vadit že napíšu ten věk co budu teprve slavit nevěděl sem že to tolik vadí a zato se chci omluvit
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
[Přijat] žádost o akademika na BB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o akademika na BB
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1