• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stížnost
Zdar, jen bych chtěl napsat že když admini udělaj něákou chybu tak jí nepřiznaj a hned házej vinu třeba na simona nebo na hráče kterej ty adminy zabil právem, viz Karlos kterej se furt cítí ukřivděn když ho někdo zabije, za každou cenu si chtěj něco najít aby mi mohli dát ban a oni byly za ty dobrý, vůbec se mi to nelíbí, s pozdravem váš věrný Hanz, a každopádně DarkMouse tobě je 17? really?
- Hanzslepica
- Amatér
[Vyřešeno] Stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost
Nemam dukaz, jen by se karlos mel naučit pravidla a to je vše, klidne mi nevěřte
- Hanzslepica
- Amatér
Důkaz ale mít musíš.. Pokud ho do 48h dodáš, bude se dál řešit. Pokud ne, topic bude zamčen. Pokud chceš aby byl topic zamčen hned napiš sem.
Jinak Hanzi, ze serveru se známe už dobrých 6 měsíců(možná i víc) a vím že se dokážeš chovat jako člověk, a ty to víš taky.. Žádný admin není vůči tobě vysazený, ale každý admin ocení když se s ním nebudeš hádat a nebudeš ho provokovat.. Admin je od tam od toho aby nastal na serveru klid a pořádek, tak to respektuj, vím že to dokážeš
Jinak Hanzi, ze serveru se známe už dobrých 6 měsíců(možná i víc) a vím že se dokážeš chovat jako člověk, a ty to víš taky.. Žádný admin není vůči tobě vysazený, ale každý admin ocení když se s ním nebudeš hádat a nebudeš ho provokovat.. Admin je od tam od toho aby nastal na serveru klid a pořádek, tak to respektuj, vím že to dokážeš

Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
klidně to zamkněte dukaz nemam, ale jo popřemejšlým o tom ale musite na mě být hodný taky a dávat mi mírné tresty a když mi budete dávat mírné tresty tak budu hodný
- Hanzslepica
- Amatér
To víš že jo.. já ti dám mírný trest a ty budeš ještě častěji na serveru dělat bordel.. ne, ne 
Na žádost zakladatele tématu zamykám

Na žádost zakladatele tématu zamykám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1