[Přijat] Žádost o akademická práva

Příspěvekod SpaweNick » 10 kvě 2016, 15:56

Nick ve hře: Spawe
Nick na fóru: SpaweNick
Odkaz na profil: spawenick-u2429.html
Věk: 20 let
SteamID: STEAM_0:1:50741202
Žádost pro sekci: Jailbreak
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10851

Proč chci akademika: Já vidím akademika jako Junior admina. Rozhodně je lepší žádat o akademická práva než hned sahat na ostro po právech admina. Tenhle mód si pamatuji moc dobře jelikož tu hrávám už necelých 6 let. Začátky a lidi co tu bývali a hrávali jsou k nezapomenutí. Chci dělat servery Jailbreaks o něco lepším místem než jsou. Dnes ráno jsem hrál na Jailbreaku 4 a můžu říct, že je to jedna velká katastrofa. Už jenom kvůli malému počtu hráčů a když máte opravdu smůlu jsou to hráči, kteří absolutně nic neumí. Tím teď myslím práci Simona, CT apod... Nedalo se tam hrát a vůbec se nedivím poklesu hráčů na serveru Jailbreak 4 kde jsem hrával a byl dokonce adminem s plným počtem lidí, že jste se klidně hodinu nemohli připojit. Adminem jsem nebyl jen na Jailbreaku, ale také v celé Jump sekci kromě HNS. Začnu postupně. Z Jailbreaku mi byly práva odebrány, protože jsem se nějak nepohodl s HLSA Werigem, ale z větší části to byla moje chyba, protože jsem v tom prostě nebyl ještě zajetý a abych pravdu řekl byl jsem patnáctiletý koště. O něco později jsem se dostal k právům na Jump sekci, ale kvůli škole jsem na to moc času zrovna neměl, tak jsem to trošku zanedbával a nakonec si práva vzít nechal. Jak se říká do třetice všeho dobrého. Chci Vám ukázat, že mi na tom opravdu záleží a jelikož jsem za ten život už toho rozumu pobral o něco víc, tak vím, že pro Vaše servery budu velkým přínosem už jenom z toho důvodu, že ty pravdila zvládám suprově a myslím nejen na sebe, ale i na ostatní hráče. Tím myslím to, že když jsem Simon snažím se dávat takové atrakce aby se nikdo nenudil a když jsem jen dozorce, tak se snažím na hru dávat pozor a když někdo dá FK, tak se ho snažím na to upozornit aby dotyčnému dal VD apod..., ale nejde jenom o ty FK, ale o něco co Vám tu prostě vysvětlit nemohu. Je to prostě ve mně a Jailbreak mi přirostl k srdci ikdyž je to možná v mých 20 letech trošku směšné. To asi bude vše co bych Vám chtěl k tomu napsat. Tak doufám, že budete spokojení a těším se na Vaši reakci.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

[Přijat] Žádost o akademická práva

od Rumcajz » 10 kvě 2016, 15:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademická práva

Příspěvekod Tommy58 » 10 kvě 2016, 19:54 VIP

Spawe, tebe si pamatuju jako admina. Nevidím žádný důvod, proč ti to zamítnout.

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE

Jestli chceš něco dodat, máš na to čas 48 hodin, poté bude topic zamknut. V případě nadávek zamykám okamžitě. Když to budeš chtít locknout na vlastní žádost, taktéž to zamknu.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky