• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Admin na BB1 mi dal neopravněný BAN
Takže jak bych asi začal ? no tak za devatero horami a za devatero řekami žil jeden admin který si říkal ZOO DUDE no a tento ADMIN který nic neumí a získal práva asi jen kvůli tomu že má za kamaráda nějakého majitele GAMESITES. No jak začít tak za 1. když na bb1 dáme na spawn první blok čili byjsme tam měli mít právo postavit naši kempu tak on nám náš blok dá pryč a řekne že byl prvni... tak za 2. teď asi před 10 minutama sem dostal ban za AFK ale celou dobu jsem se hýbal a když se mi kámoši zeptali na serveru proč sem ho dostal tak jim napsal že chtěl dat ban Jablkovi a že můj ban řešit nebude že se překlikl takže mám pořad ban asi na 20 minut není to dlouhá doba takže mě to tolik neštve ale štve mě spis ze mu to takhle projde tak Prosím o nějaké potrestání tohoto "admina" jestli se tomuto tak dá říkat .
Popřípadě mé jméno na Serveru je : (Be-Pe)CoolCZ[RoadToZariche]
Předem děkuji za vyřešení ...

Předem děkuji za vyřešení ...
- CommanderCze
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] Admin na BB1 mi dal neopravněný BAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin na BB1 mi dal neopravněný BAN
Prosím ? Takže ty si hral ? A já som sa preklikol ? Akého kamaráta? Kde máš nejaký dôkaz? Nechápem tomuto topicu.
A keď tak ty si nemáš skákať po mape, ale zabíjať CT.
A keď tak ty si nemáš skákať po mape, ale zabíjať CT.

-
Podzemie - Zkušený
ja celou dobu chodil umirat a kdyz jsem umrel tak vtu chvili si mi dal ban !!! a kamarad je napr BESMIK nebo SAWAKE nebo PEJSEK !!!
- CommanderCze
- Kolemjdoucí
Ahoj, poprosim dodaj nejake dokazy o pochybeni admina. Inac to tu je slovo proti slovu.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Důkazy jsi nedodal, tudíž tuto stížnost považujeme za neoprávnėnou.
Naše servery jsou non stop natáčeny, stačí mrknout na HLTV. Ale bohuzel na BB hltv neni, takze priste natacej treba demo.
Každopádně se mi líbí tvé spisovatelské schopnosti, můžeš zkusit na našem webu psát nějaký pohádkový blog.
Naše servery jsou non stop natáčeny, stačí mrknout na HLTV. Ale bohuzel na BB hltv neni, takze priste natacej treba demo.
Každopádně se mi líbí tvé spisovatelské schopnosti, můžeš zkusit na našem webu psát nějaký pohádkový blog.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1