• Stránka 1 z 1
Na čaře pusťte K+M
Zdrávím, rád bych se vás zeptal.Simon dal zákazy a poté řekl běžte v čupě na čáru a tam Pustíte K+M.Já šel na čaru kde sme si stoupnul a pustil K+M a simon mě zabil já sem psal proč mě zabil a najednou celá jeho army(CT team) že musím být v čupě a divné bylo že zabil pouze mě.. Takže rád bych se vás zeptal já si stojím za tím že sem měl stoupnout ,protože to je jinak nesmysl "Pustit K+M a zustat v čupě".
Z logického hlediská mě zabil bezdůvodně..

Z logického hlediská mě zabil bezdůvodně..

-
NecoAkoSkiller - Amatér
Na čaře pusťte K+M
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Na čaře pusťte K+M
Udělal jsi správně, měl jsi na čáře pustit k+myš, tudíž dojít na čáru a postavit se a nehýbat se. Takže jsi dostal FK.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Pokud Simon řekne "Půjdete v čupě na čáru a tam pustíte klávesnici a myš", znamená to, že se postavíte a nebudete se hýbat.
Pokud Simon řekne "Půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat", znamená to, že na čáře zůstanete čupět, protože kdyby jste se postavili, porušíte příkaz nehýbat se.
Simon zaměnil tyto dva příkazy a dal ti FK, nebo ses ty přeslech a FK to nebyl
Pokud Simon řekne "Půjdete v čupě na čáru a tam se nebudete hýbat", znamená to, že na čáře zůstanete čupět, protože kdyby jste se postavili, porušíte příkaz nehýbat se.
Simon zaměnil tyto dva příkazy a dal ti FK, nebo ses ty přeslech a FK to nebyl

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ne, pravě že ten "Simon" už byl několikrát nahlášený v PP za porušování pravidel/neznalost/FK/MFK.. On řekl "běžte v čupě na čaru a tam pusťte K+M".
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Mam ještě jeden dotaz
Na mapě jail_rats sem byl schovaný tam nahoře v druhém patře a spadl simon (zabili ho) tak já skočil dolu s druhého patra do prvního a tam stalo CTČko a zabilo mě tak se chci zeptat či je to FK nebo ne .. (Podle mě ano,akorát to furt zapíral..)
Na mapě jail_rats sem byl schovaný tam nahoře v druhém patře a spadl simon (zabili ho) tak já skočil dolu s druhého patra do prvního a tam stalo CTČko a zabilo mě tak se chci zeptat či je to FK nebo ne .. (Podle mě ano,akorát to furt zapíral..)
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Pokud nebyl simon nebyly ani příkazy. Pokud jsi se tedy nepokusil napadnout CT, nešel do šachty, neměl jsi zbraň nebo se nebezpečně nepřiblížil k CT byl to fk.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
JayoX píše:Pokud nebyl simon nebyly ani příkazy. Pokud jsi se tedy nepokusil napadnout CT, nešel do šachty, neměl jsi zbraň nebo se nebezpečně nepřiblížil k CT byl to fk.
Kdybych ho napadl,měl zbraň,vlezl do šachty tak bych sem ani nepsal... Já prostě jen seskočil z druhého patra do toho prvního a on mě zabil "Nebyl simon,ani příkazy a zakazy.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Tak ses k němu asi nebezpečně přiblížil. Na to musíš dávat pozor.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Tak ses k němu asi nebezpečně přiblížil. Na to musíš dávat pozor.
Příblížil.? Jak sem to mohl asi vědět že tam je ? To mi musíte vysvětlit .. Ty vaše Argumenty .
Já prostě jen seskočil dolů z druhého patra do prvního a nevěděl sem že tam je!!
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Ptáš se jestli jsi dostal fk nebo ne a my ti odpovídáme za jakých možností by to byl či nebyl fk. Tak se nevztekej a pokud chceš vědět jasnou odpověď na tvou otázku tak pošli demo..

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Demo? To na GS už asi nenajdu... Je to 2 dny starý.(Omlouvám se, nechtěl sem po vás hned takhle vylítnout..

-
NecoAkoSkiller - Amatér
Jailbreak ma hltv takze si mozes pozriet demo ci si sa k nemu priblizil alebo nie ale musis vediet aka to bola mapa a cas
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1