Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešené]Awee/jb1/maheris

Příspěvekod MaherIS » 14 kvě 2016, 16:48

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Venkatesan Ashok
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[opakovane]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:146716797'
[AMXBans] Tva IP: 'XXXXXXXXXXXXXXXX'
[AMXBans] ===============================================
Když už chceš dát ban, tak ho dej oprávněně, zeptal ses mne proč jsem hráče nezabil. Řekl jsem ti že jsem to neviděl a něco jsem řešil, následovně si mne hodil o zem. Poté říkáš že všichni jsme stáli pod oknem a dívali jsme se na to, napsal jsem Ti proč lžeš když jsem se nedíval, ale něco jsem musel řešit.
Jsem VIP hráč
MaherIS
Zkušený
Zkušený

[Vyřešené]Awee/jb1/maheris

od Rumcajz » 14 kvě 2016, 16:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee/jb1/maheris

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 14 kvě 2016, 17:44

T neměli dělat animace, jeden T animace dělal. Až poté, co to T dělalo animace, došli CT na bazén k protějšímu oknu (pořád dělal animace a střídal je). Nikdo ho nezabil.
Po jednom jsem se ptal proč ho kdo nezabil. Tvoje odpověď byla "Nebyl sem, nedíval sem se, tak asi těžko budu zabíjet".
Když T animace dělat začlo, CT byly ještě venku, kromě Simona. Když jsem se ptal, proč ho kdo nezabil, ty si byl u ostatních pod protějším oknem. Tzn. že si došel ode dveří pod okno, asi těžko ses tam respawnul po napojení na server.

Pokud si však byl v areálu Simona a nesledoval hru, čímž si porušil pravidla, tvoje žádost o práva se kterou mě uháníš, budiž rázem vyřešena.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Awee/jb1/maheris

Příspěvekod KOFOLA » 14 kvě 2016, 18:13

Já byl u toho, byli jsme 3 živí vězni... Awee a já a mezi námi stálo CT, které porušovalo zákazy.... Sám jsem se divil, že žádné CT nezareagovalo a nezabilo ho. Byl jsi jediný, kdo se vymlouval, tudíž jsi dostal zcela oprávněný ban. Já ban považuji za oprávněný a UB tudíž nemůžeš dostat. Máš 48 hodin na nějaké tvé smysluplné vyjádření, po té stížnost zamkneme. Sám zvaž co napíšeš a jestli není občas lepší prostě chybu uznat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Re: [Vyřešené]Awee/jb1/maheris

Příspěvekod MaherIS » 14 kvě 2016, 18:44

Chybu neuznám, protože sám jedinej vím co jsem v tu dobu řešil. Ano přišli jsme tam všichni na stejno, ale nedokážu poslouchat dva lidi naráz (tím myslím příbuzného a simona). Proto sem zašel do rohu a stranil se stranou. Hráče jsem neviděl jak animaci dělá tudíž jsem ho zabít nemohl. Až poté co si začal grabovat a postupně házet CT o zem jsem již měl možnost dávat pozor. A ano jak píšeš sám nedíval jsem se tak těžko budu hráče zabíjet ne?
MaherIS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MaherIS » 14 kvě 2016, 18:49

KOFOLA píše:Byl jsi jediný, kdo se vymlouval, tudíž jsi dostal zcela oprávněný ban. Já ban považuji za oprávněný a UB tudíž nemůžeš dostat.

Tvoje vyjádření je lehce nepravdivé, jedíný jsem opravdu nebyl kdo se podle tvého názoru vymlouval, i někteří ostatní spoluhráči řikali něco. Když už něco píšes, prosim napiš pravdu.
MaherIS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KOFOLA » 14 kvě 2016, 19:51

Takže si se nahoře sám přiznal, že jsi neplnil povinosti CT.

Ano ty jediný si se vymlouval, ostatní narovinu řekli, že nevěděli proč, že to nesledujou, nebo prostě mlčeli.
Jediný ty si se hádal, tudíž jsi jediný ty byl zabanovný.

Příště se věnuj hře a bude všechno v pohodě ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod MaherIS » 14 kvě 2016, 21:48

Takže když ke mne prijdu rodice mam je ignorovat a venovat se hře? Pokud ano tak u Tebe bude ocividne chyba. Ano neplnil jsem povinnosti ale když potrebuju neco vyresit v realu tak to logicky vyresim a chvili se nebudu venovat hře.
MaherIS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Roxtedy » 15 kvě 2016, 10:31 VIP

Poradim ti... Zoberes si simona, normalne simonujes a tvoris hru (co je tvoja povinnost ako SIMON, SPRAVNE ?) a zrazu potrebujes odskocit prec od hry (pride na teba hnacka, rodicia ti pridu nakricat,... )
Ked vies ze je pritomny admin tak ho poprosis aby ti SIMON-a zrusil ale niekomu predas slovo. Spravne ?

Si CT, si pri simonovi (tvoja povinnost ako CT je sledovat hru, strazit simona, SPRAVNE ?) Musis ist prec od pc z nejakeho dovodu (mozno aj toho uvedeneho vyssie) Napises do chatu alebo teamchatu ze budem chvilku AFK - zabere to 3 sekundy a problem mat nebudes ziadny.

Ty ako byvaly admin toto musis vediet aj o polnoci ked ta awee zobudi tym ze ta obleje vedrom vody.
Preco mam z teba pocit, ze si snazis nieco dokazat a si spekulant ? :roll:
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaherIS » 15 kvě 2016, 11:04

Těžko budu psát že budu chvíli afk když na to nemám čas a musim něco udělat okamžitě.
Není očividně už co řešit tak lock díky.

e.Angel: Na žádost zamykám.
MaherIS
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost