• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Problém na JB 7 Admin
Dobrý den mám jeden problém z adminom stalo sa mi toto že mna grabnul a já hovorim Pôjdete priamym smerom bez držovania do boxu na zadnu stenu (alebo na čiaru) a tam pustite klavesniču a myš. a mne toto povedal že toto Stale to opakuješ a z toho sa robia FK. Já už nemám na napád čo mám hovorit toto já hovorim tak za to som dostal grab a mna grabnul o zem. Bohužial nemám žiadny screen ani demo iba som vam to vysvetlil že to mi povedal a trocha už to somnou prehana je to mladý Admin a stale si mení meno tak mna grabnul a to mi povedal já už neviem čo hovorit ale nedostal som nič nič som nedostal žiadny Ban a Kick žiadne premiestenie k T. Ale trocha to prehana já už neviem čo povedat.
A volám sa na cs: DavidLPER
Tak mám problém stimtom adminom.
A to je všetko zdraví ta Dávid a čau
A volám sa na cs: DavidLPER
Tak mám problém stimtom adminom.
A to je všetko zdraví ta Dávid a čau

Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
[Vyřešeno] Problém na JB 7 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém na JB 7 Admin
Ahoj. Predpokladám že myslíš mňa.
Sťažnosť bez dôkazu nemá zmysel, ale ja Ti to vysvetlím. Používal si príkaz: "Chodte do boxu na zadnú stenu, tam puste klávesnicu a myš, kto sa pohne dostane kill." Dal si 3 FKs, ospravedlnil si sa. Nechal som Ta, a potom si ten príkaz použil zase, a pritom si zabil jedného, či kolko hráčov, bez dôkazu nic nevyriešime. Mimentálne som na mobile, ak najdem demo, zatra ho sem dám.

-
Mizuu - Mistr
Ano to ty si prepáč že som dal te 3 FKS a demo mi nemusíš posielat demo mi nejde pustit mi niečo napiše game(niečo).txt
Ale neviem aky dat prikaz
Ale neviem aky dat prikaz
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Nechcem Ti vnucovať svoj názor, ale podľa mňa by si mal byť rád zato že som ti to viac menej odpustil, a rovno by som Ti dal kick, a nasledne by si dostal ban za MFK. 

-
Mizuu - Mistr
Okey, Mám niečo tomu to povedať ano mal by som dostat MFK ban alebo kick prepáč ale niesom aktivny na JB no už to hravám hraval som to blbol mi mik a dlho som to nehral tak pár veci som nevedel ale prosim ťa keby si mi poradil že aky prikaz by si mi dal já už nemám na nápád čo povedat pôjdete do boxu na zadnu stenu a tam pustite klávensnicu a myš bude to lepšie ako to minúle já už nemám na nápád čo mám hovorit učim sa nejakych youtuberou že čo mám povedat ale oni si neberu simona niektorych to vidim ale zábudnem to já už neviem čo povedat či mám pustit klávesnicu a myš ale čo mám urobit já už fakt neviem rozmyšlam nad tym....
Ale súhlasim z tvojim názorom teda že by som mat som ban za MFK ale neviem čo dat taky prikaz že kam maju ist atd...

Ale súhlasim z tvojim názorom teda že by som mat som ban za MFK ale neviem čo dat taky prikaz že kam maju ist atd...
Cherry Rajčiny sú GOD <3
-
Davidosbanan - Pokročilý
Vyhneme sa spamu, napisem ti to do posty.
-
Mizuu - Mistr
Ahoj, nedodal jsi důkazy o tom, že by admin nějak pochybil. Podle toho co tu čtu jsi se zamotával do vlastních příkazů, díky čemuž vznikaly freekilly a admin se tě snažil poučit. Pokud už tě nenapadají příkazy, které použít, zkus strávit nějaký čas u T a něčemu se přiučit.
Vyřešeno, pokud k tomu máš co dodat můžeš. V opačném případě se topik zamkne.
Vyřešeno, pokud k tomu máš co dodat můžeš. V opačném případě se topik zamkne.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1