I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešené] Zrušené práva

Příspěvekod Drayn » 10 kvě 2016, 21:23

Čau jestli je tato věta (Vrzli dveře, vrzli v pantu .. vyšla partu bu ze rantů.) dostatečný důvod na odebrání práv tak ok, ale podle mě to je docela dost přehnané.
Drayn
Amatér
Amatér

[Vyřešené] Zrušené práva

od Rumcajz » 10 kvě 2016, 21:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zrušené práva

Příspěvekod ElysiumGS » 10 kvě 2016, 21:42

Myslím že tohle jsme mohli řešit i v PM-ce, každopádně jsem ti to hodil sem, protože sekce žádosti o práva se to netýká. Důvod jsem ti říkal už odpoledne, když jsme ti to oznamovali, bylo na tebe více stížností ze strany HLSAček, které nebyly spokojené jak s tvým chováním, vyjadřováním se na serverech a celkové ovládání pravidel. Každopádně to jsem do nějaké míry ještě překousnul, protože jsem věděl, že si prostě takovej jakej jsi a je na tebe v určitém slova smyslu spolehnutí, ale třešničku si tomu dal, když jsme včera večer hráli JB a ty tam na frajera házíš pod simona Trampoline Block, aby si ho vyhodil do vzduchu a potom co tě hodím o zem jdeš k T a napíšeš "Vrzly, ..." ... Nevím jestli si čekal, že když máš práva na Jumpech, tak se na tebe pravidla z ostatních sekcí nevztahují, ale to už je teď stejně jedno. Šancí jsem ti dal nespočet a zatím si mi pokaždé ukázal opak toho, co jsem od tebe očekával. Pokud máš ještě nějaké dotazy, tak mi napiš(steam, web...).
Obrázek - Elysium [에릿] Obrázek - Elysium
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Re: Zrušené práva

Příspěvekod ElysiumGS » 10 kvě 2016, 21:56

Vyřešené na steamu :) nepočítej s tím, že v dohledné době dostaneš práva, když jsme teda ten arogantní p**čus :lol:
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Re: [Vyřešené] Zrušené práva

Příspěvekod Drayn » 13 kvě 2016, 14:41

Jenom kvůli tomu že jsi měl na chvilku práva 4 tak jsi svůj vztek musel vylít na mě že docela přehnané. Tady je zase viděl že když někdo napíše to co si myslý tak má hnedka po právech. A to jak jsem tě nazval jsi myslí hodně lidí, ale bojí se to říct aby nebyly náhodou mínus tak jako já ze jednu větu která nebyla ani tak moc sprostá jenom jsem, tam napsal to co jsem měl na srdci.
Drayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 13 kvě 2016, 15:57

To že se neumíš chovat a to že došlo k nedorozumění jsou dvě rozdílné věci. Někdo tomu říká arogance, někdo budování respektu... Jak mám mít kvalitní team bez určité dávky team leadu? To že si to myslí je jejich věc, druhá věc je umět se chovat(což ty neumíš), pokud se mnou mají admini problém, tak je tu jediná cesta a to buď to napsat přímo mě a nebo někomu vyššímu. Taky spoustě lidem neříkám co si o nich myslím a to že mi nějakým způsobem někdo nevyhovuje k tomu už patří, ale pořád tu máš možnost to tolerovat a nebo odejít, záleží jen na tobě. Každopádně tolerance z mojí strany k tobě i po tom co jsem ti dali X šancí, při kterých si mi akorát ukázal, že na to prostě nemáš. Mimochodem to že jsem byl naštvanej na Spliffa nijak nesouviselo s tvým vyhazovem. Z mé strany asi vše, víc se ti tu už zpovídat nebudu, pokud máš nějaký přímí důkaz o mém pochybení, tak prosím.
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Drayn » 13 kvě 2016, 16:41

Já bych chtěů vidět nějákej důkaz jak jsem údajně bugoval hráče do bloků.
Drayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 13 kvě 2016, 16:50

:D Tady si stěžuješ ty na mě, ty máš dodat důkaz, ne já :lol:
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Příspěvekod Drayn » 14 kvě 2016, 19:16

A kdo si stěžuje ty jsi tvrdil že jsem je bugoval v blokách tak bych chtěl vidět nějákej důkaz že to je pravda jinak to tak asi nebude že ?
Drayn
Amatér
Amatér

Příspěvekod ElysiumGS » 14 kvě 2016, 19:51

Nějak nechápu co od toho všeho čekáš :D To že jsem tě na JB hodil o zem mělo nějaký určitý důvod, každopádně pokud bych to neudělal já, tak by to za mě udělal Kohai, který možná má demo, takže pokud o něj máš zájem tak se ho zeptej. Myslím, že jsem ti toho k celé situaci napsal už dost, nebudu se tu s tebou hádat do nekonečna, takže od teď máš 48 hodin na dodání důkazu o mém pochybení, pokud tak neuděláš, topic se lockne a stížnost bude považována za vyřešenou(pokud někdo z vyšších neurčí jinak).
ElysiumGS
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy