• Stránka 1 z 1
Re: Mapy PUB3
Zdravím,
ke změním došlo, neboť pravděpodobně hráči nehráli dané mapy, avšak některé dané mapy jsou i nadále na Public 1.
Aktuální seznam map na serveru Public 3:
1: de_dust2
2: de_inferno
3: de_nuke
4: de_dust
5: de_cpl_mill
Seznam map můžeš na serveru vyhledat napsáním příkazu listmaps do konzole.
ke změním došlo, neboť pravděpodobně hráči nehráli dané mapy, avšak některé dané mapy jsou i nadále na Public 1.
Aktuální seznam map na serveru Public 3:
1: de_dust2
2: de_inferno
3: de_nuke
4: de_dust
5: de_cpl_mill
Seznam map můžeš na serveru vyhledat napsáním příkazu listmaps do konzole.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Na PUB 1 nemám VIP účet takže "dané mapy" si nezahraji. Nechápu, proč jste odstranili de_aztec a de_train, když hlavně první zmiňovaná se hrála dost často. Takhle jste z toho udělali mrtvý server jehož návštěvnost se místy blíží k bodu vypnutí.
S pozdravem
*si][ki*AXIN
S pozdravem
*si][ki*AXIN
-
Axin - Kolemjdoucí
Dovolím si nesouhlasit, mapy bychom neodstraňovali jen tak bezdůvodně a na Public 3 hraje v podstatě stejný počet hráčů jako před změnou map.
Pokud nemáte evip na public1, to přeci neznamená, že si tam dané mapy nezahrajete, o vip/evip v tom opravdu nejde.
Pokud nemáte evip na public1, to přeci neznamená, že si tam dané mapy nezahrajete, o vip/evip v tom opravdu nejde.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
cauko a prečo sem nedate napriklad ITALY alebo westwood
- misotadal
- Kolemjdoucí
Vážený pane,
již několik dní koukám večer po práci na PUB 3 kde se Vám v 8 večer honí po serveru PUB 3
maximálně BOTi s jedním nebo dvěma hráči....
Podívejte se na týdenní statistiku a porovnejte jí s PUB 1. Ten markantní rozdíl je do očí bijící. !!
Četl jsem Vaše odpovědi nejen k mému tématu a nabyl jsem dojmu že Vám jde v prvé řadě o spokojenost
hráčů až na posledním místě. Proto bych Vás rád požádal o převedení mého VIP na PUB 1 a nebo o vrácení
zaplacených 200 Kč za VIP účet poskytovateli herního serveru, jelikož na tomto herním serveru již VIP účet
postrádá jakýkoliv smysl.
S pozdravem Vítězslav Frýdl.
již několik dní koukám večer po práci na PUB 3 kde se Vám v 8 večer honí po serveru PUB 3
maximálně BOTi s jedním nebo dvěma hráči....
Podívejte se na týdenní statistiku a porovnejte jí s PUB 1. Ten markantní rozdíl je do očí bijící. !!
Četl jsem Vaše odpovědi nejen k mému tématu a nabyl jsem dojmu že Vám jde v prvé řadě o spokojenost
hráčů až na posledním místě. Proto bych Vás rád požádal o převedení mého VIP na PUB 1 a nebo o vrácení
zaplacených 200 Kč za VIP účet poskytovateli herního serveru, jelikož na tomto herním serveru již VIP účet
postrádá jakýkoliv smysl.
S pozdravem Vítězslav Frýdl.
-
Axin - Kolemjdoucí
Je logické, proč hráči hrají víc Pub 1: je známější a vždy se tam hrálo víc.
Opravdu počet hráčů na serveru neovlivňujou jenom mapy, které tam jsou a jsou tam mapy, které se nejvíce podle statistiky hrajou a votují.
VIP nelze převádět na jiný server, jakýkoliv reklamace s vip směřuj na [email protected], kde se ti ozvou ochotní osoby..
Opravdu počet hráčů na serveru neovlivňujou jenom mapy, které tam jsou a jsou tam mapy, které se nejvíce podle statistiky hrajou a votují.
VIP nelze převádět na jiný server, jakýkoliv reklamace s vip směřuj na [email protected], kde se ti ozvou ochotní osoby..

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Dovolím si nesouhlasit,
na PUB 3 když jsem přišel na gamesites hrálo tolik hráčů, že se tam nedalo připojit. Postupnou změnou map
jste dosáhli úpadku tohoto serveru. Taktéž absencí řádných adminů a množstvím cheaterů jste na publicitě
serveru mnoho nepřidali. Jmenováním hráče Stefanikov adminem jste taky udělali pořádnou botu.
Věřte mi, že vím o čem píšu. Je to již delší dobu, ale provozoval jsem a sponzoroval několik let úspěšný server
Gigaparba.com včetně webových stránek. Programoval jsem si a upravoval i AMX pluginy včetně HLTV a Psychostats.
Nikdy jsem na server nepotřeboval boty. Proč už server neprovozuji ? Rodina, děti, barák, povinnosti atd.
Zkuste se na tím zamyslet a nechat tam alespoň 8-10 map. Rád Vám poradím.
Počet hráčů na PUB 3 není dán tím, že by PUB 1 byl oblíbenějším a známějším.
I PUB 2 a PUB 3 lze mít plné. Ale k tomu se musí chtít....
S pozdravem V. Frýdl.
na PUB 3 když jsem přišel na gamesites hrálo tolik hráčů, že se tam nedalo připojit. Postupnou změnou map
jste dosáhli úpadku tohoto serveru. Taktéž absencí řádných adminů a množstvím cheaterů jste na publicitě
serveru mnoho nepřidali. Jmenováním hráče Stefanikov adminem jste taky udělali pořádnou botu.
Věřte mi, že vím o čem píšu. Je to již delší dobu, ale provozoval jsem a sponzoroval několik let úspěšný server
Gigaparba.com včetně webových stránek. Programoval jsem si a upravoval i AMX pluginy včetně HLTV a Psychostats.
Nikdy jsem na server nepotřeboval boty. Proč už server neprovozuji ? Rodina, děti, barák, povinnosti atd.
Zkuste se na tím zamyslet a nechat tam alespoň 8-10 map. Rád Vám poradím.
Počet hráčů na PUB 3 není dán tím, že by PUB 1 byl oblíbenějším a známějším.
I PUB 2 a PUB 3 lze mít plné. Ale k tomu se musí chtít....
S pozdravem V. Frýdl.
-
Axin - Kolemjdoucí
Vedení ví, co dělá, protože tento portál dosáhl velmi dobré úrovně a drží se už dlouho dobu, takže pochybuji, že by dělali něco blbě.
Můžeš zkusit napsat přímo někomu ze členu vedení a postěžovat si na to (formou soukromé zprávy na webu), zde vedeme zbytečné diskuze..
Můžeš zkusit napsat přímo někomu ze členu vedení a postěžovat si na to (formou soukromé zprávy na webu), zde vedeme zbytečné diskuze..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1