I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB1/Spirith/ Bezduvodny prehoz + Grab

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 16:50 VIP

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
2. Důkazy - screenshot / demo

1) Dobry den, podavam stiznost na admina Spirith ze serveru jmeno : Achmed dead terorist, jedna se o to, ze hrac Milf mi dal prikaz od zacatku abych hlidal zbrojku.. Neni to nejak umyslne nebo neco, protoze aby nebyli vzpoury.. Po tom co bylo asi 4 vezni, prisel Spirith do zbrojky vzal me do grabu a zeptal se me proc nehlidam simona (Zbytecny grab) stacilo se jen zeptat, ja mu rekl ze mi to simon prikazal a on neco zacal kecat, ze na co hlidam zbrojku a dalsi.. ja mu tam zacal vysvetlovat ze mi to prikazal SIMON a ze vcera sam v noci DIAZ rikal, ze pokud mu to SIMON prikaze, tu zbrojku ma hlidat, pote jsem se tam s nim hadal a on me hodil o zem + Mu to vysvetloval i milf. Na dalsi kolo jsem rekl ze Achmed pujde hlidat zbrojku, nebo-li Spirith.. zopakoval jsem mu to a vzal me do grabu a zeptal se me jestl isi delam srandu, grabl me a prehodil me.. (Zbytecny prehoz + Grab).. Tento admin ma vse proti me a abych nebyl u CT, kazdy vi ze to za CT umim, pravidla ovladam na 95% a nedelam bordel, akorat tento admin si proste neda rict.. I hrac Zeman si stezoval na neho na serveru, pak ZkusenaZebra a dalsi hraci s nim maji problem.. Tento clovek neni podle meho priklad pro hrace a jak se chova na serveru arogantne a dalsi, kdysi uz jsem to psal Maxipsovi, akorat jsem potreboval dukaz, ten dukaz je tady
PS : Je stesti ze me nekickl, protoze by se demo neulozilo jak minule hracovi vyhrozoval ze pokud se behem hry odpoji, tak mu da ban za to.. kdby jste to chteli, vysvetlim vam to.. Aweemu jsem to uz vysvetloval

2) http://leteckaposta.cz/891610024 - Demo
http://leteckaposta.cz/125213290 - Demo

Diky za vyreseni :) Nijak jsem mu neposkodil hru, jen jsem mu rekl at hlida zbrojku, protoze jste sami videli, ze nekdo dal OPEN
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

JB1/Spirith/ Bezduvodny prehoz + Grab

od Rumcajz » 16 kvě 2016, 16:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Spirith/ Bezduvodny prehoz + Grab

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 16:53 VIP

+ Kazdy vime, ze Spirith ma skoro s kazdym problem a jednou byl uz za to zruseny
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 kvě 2016, 16:55

Vyčasuj to dlouhé demo.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod MatesCze » 16 kvě 2016, 16:56

Uplne s tebou souhlasím :) Na serveru jsem byl a slysel jsem to, Spirith je ten nejvetsi kokot z GS .. Je to kokutek co vyhrozuje a vyuziva prav na GS.. A za pravdu se sere jak cyp!!
MatesCze
Amatér
Amatér

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 16:57 VIP

1 DEMO : Cas : 9:20 - Pak jsem v tom nasel jak toho Hrac tez zbytecne grabnul, sel si jenom pro gun ajk vidim a letel o zem..
2 DEMO : Je to hned na zacatku

PS : Mates mohlo to jit i bez nadavek, ale tak diky :D

Jinak to 2 demo neni ode mne, ale pozadal jsem jurga, aby to tocil protoze jsem vedel, ze spirith bude delat sceny
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spirith » 16 kvě 2016, 16:59

Áno simon môže prikazat CTcku že má strážiť zbrojku, pokiaľ je to odôvodnené. Neboli vzbury nikto nemal body nič. Nemáš co nezmyselným príkazom kaziť hru CTckam to je prvá vec. Druhá vec je že som nepovedal že mu dám ban za to že sa odpoji z hry to je blbosť, volumo mal simona boli sme v cele v modrej miestnosti dal zlý príkaz(nezmyselný) upozornil som ho odpojil sa z hry nastala vzbura všetci zomreli.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 17:01 VIP

Jeste tu lzi, okey.. Ale nic nedokazu, demo se mi smazalo :) A ty to vis odkud ze nikdo nemel body nic? Proste jsem ti rekl ze tu zbrojku mas jit hlidat jako SIMON, tak si ji mel jit hlidat.. Pockame na vyjadreni vyssich a tobe dekuju tez za nazor

PS : To ze mu das ban priste jak to udela znova, si rikal na mape bailonX jestli si to dobbre pamatuju :)
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spirith » 16 kvě 2016, 17:07

+ to CT pokiaľ som dobre videl prehodilo 2 3 zbrane skrz toho som šiel aj dole do zbrojky lebo som počul ako tam niekto prehadzuje. A ešte sa ta spytam .. Aký ma zmysel aby CTcko každé kolo na začiatku mapy hnilo z zbrojke keď niesu vzbury ani nič max afk hráči v celách ? Už prvé kolo normálne teba trolil simon že tam máš ostať a strážiť( úplne zbytocne) ďalšie kolo si tam chcel cielene poslať mňa (zase zbytočne). A áno na teba si dávam pozor, lebo stále sa staras do práce adminom a hovoris im co majú robiť.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 17:13 VIP

Nejaky dukaz o tom ze se staram do prace adminu a rikam jim co maji delat a co ne? Vcera jsem hral s Aweem,Diazem,Noblemarem,Ignorantem,Smailem,Su a dalsi a nic na me nerikali ze bych se jim staral do prace

Zbytecne jsem te tam poslal? Hlavne ze nekdo otevrel cely a uz byli na uteku a tobe jsem rekl at jdes hlidat zbrojku.. Proste si tam mel jit a hlidat ji.. Nevim co bylo s tym hracem, ze by prehazoval sem si nevsiml, ale to uz neni muj problem o to se nejedna, s milfem se zname a smejeme se :) Nevim zda me tam poslal schvalne, nebo ne.. Proste jsem tam byl a hlidal jsem to jak mi SIMON prikazal :)

Dodal jsem : Nebudu se tu s tebou hadat, ale pockam si na vyjadreni vyssich
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Spirith » 16 kvě 2016, 17:36

Pokiaľ viem tak sa nič nezmenilo na tom že simon nemôže inému CT kaziť hru alebo ho zbytočne obmedzovať... Ale ak hej tak budiš. Ale už tu nebudeme spamovat už sme sa porozpravali na TS.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 kvě 2016, 18:06

Simon má dávat příkaz vězňům a v rozumných mezích CT, pokud to přispěje k plynulosti hry.
Simon může požádat CT, aby zůstalo ve zbrojnici, nemůže mu to však nařídit a trvat na tom.
Simon rozhodně nemůže nařizovat CT nesmyslné příkazy ze svého rozmaru.

Milf nepochybil, protože to myslel dobře, když poslal CT na začátku kola do zbrojnice před případnou vzpourou.
CT které šlo hlídat zbrojnici už porušilo pravidla. CT jsou povinni hlídat Simona. Logicky, když bylo málo vězňů, nebylo třeba hnít ve zbrojce a porušovat tak základní pravidla JB.

K tomu jak se oháníš Diazem. Je mi to úplně jedno. Vůbec mě nezajímá, co ti kdo kdy řekl. Důležité je, že tě admin na serveru upozornil a ty si jej neposlech a choval ses jako idiot.

Pokud je na jedné straně člen Vedení který má práva automaticky všude a na straně druhé admin/akademik JB serveru, který dostane práva POUZE když projde testem z pravidel, kdo asi zná pravidla lépe?

Ještě jednou uvidím demo, kde se chováš hloupě a snažíš se záměrně "ohýbat" pravidla nebo škodit adminům, budeš mít jako bývalý admin zákaz k CT.

Admin tě přehodil správně. Správně přehodil i toho Zemana, který tam kecal blbosti.
Stížnost je neoprávněná.

Máš prostor pro vyjádření, že se ze situace máš zájem poučit a omluvit se za problémy, jak Spirithovi, tak ostatním.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JeffCzechGS » 16 kvě 2016, 18:09 VIP

Dobre, ze Spirithem jsme to uz aji vyresili na tsku + s tebou.. Muzete lock a dat jako vyreseno

PS : Sorry za problemy a nebudu se uz nijak ridit Vedenim :)
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Diaz » 16 kvě 2016, 18:15 VIP

JeffCzechGS - nechápu proč se oháníš mým jménem. To že jsem ti řekl jedno kolo , že simon ti to přikázal tak to uděláš. Nevím proč si tady vymýšlíš zase nějaké pravidla co jsem si vymyslel? Já JB hraji chvíli a nemám nějak zapotřebí upravovat pravidla či je všechny umět, ani já je dokonale neovládám a nebudu si tady něco vymýšlet...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 kvě 2016, 18:17

Pamatuj co jsem řekl. Pokud uvidím jedinou snahu dělat problémy, bude s tebou zle.
A tu snahu už vidím z toho tvého PS.

Na žádost zakladatele topicu ho tedy uzamykám, jelikož bylo vše zdárně vyřešeno a všichni aktéři problému byli poučeni.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 17 kvě 2016, 23:08

Unlock, pri najblizsom bane znova dostanes permu vsade. :) Ty ma srat nebudes. Ty by si mal pekne v kute sediet a spinat rucicky k nebicku ze si dostal vobec unbany.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy