• Stránka 1 z 1
Nejde koupit EVIP
Dobrý den, potřebuji radu.
Na server JailBreak #2 už mám VIP asi rok a půl a teď jsem se rozhodl, že si chci dokoupit EVIP.
Takže jsem tedy asi před 10 minutami poslal sms s textem: GAMS 8 na číslo 90333, jak je uvedeno na stránkách.
Odepsalo mi, že cena služby je 199Kč a jestli to chci potvrdit, tak mám poslat sms na stejné číslo s textem: ANO
Učinil jsem tak, ale žádná sms s kodem mi nedošla... Sebralo mi to pouze asi 6 Korun za obě sms..
Prosím o radu.
Screen z mobilu mohu popřípadě dodat.
Na server JailBreak #2 už mám VIP asi rok a půl a teď jsem se rozhodl, že si chci dokoupit EVIP.
Takže jsem tedy asi před 10 minutami poslal sms s textem: GAMS 8 na číslo 90333, jak je uvedeno na stránkách.
Odepsalo mi, že cena služby je 199Kč a jestli to chci potvrdit, tak mám poslat sms na stejné číslo s textem: ANO
Učinil jsem tak, ale žádná sms s kodem mi nedošla... Sebralo mi to pouze asi 6 Korun za obě sms..
Prosím o radu.
Screen z mobilu mohu popřípadě dodat.
-
VojtasGamingCZ7 - Kolemjdoucí
Nejde koupit EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde koupit EVIP
Cau, todle zkus napsat na EMAIL, ale jak ja jsem si kupoval evip pred cca 5 dnama, tak mi to napsalo po 1 SMS, ze mam odeslat jeste jednu SMS po obdrzeni kodu - 99Kc www.gamesites.cz, odeslal jsem a pak mi prisel kod a na zadne ANO jsem odpvoidat nemusel 
Email : [email protected]

Email : [email protected]
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
• Stránka 1 z 1