Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Evip Jailbreak5

Příspěvekod EucasoLL » 26 led 2016, 21:40

Zdravím,
tak před dvěma lety jsem zde dělal SA: knife public, admina Jailbreaků, a cs supporta. za support jsem si nasbíral nějaké body a dostal jsem za to evip na jb5. nebylo to přes žádný email. Dostal jsem přímo nahození od hlavního supporta a po ukončení jsem měl evip stále funkční. Jednalo se o pernamentní dostal jsem to jakože i když už nebudu adminem (tak to kdysi fungovalo, netuším jak je to teď). Je to docela dlouhá doba a od té doby jsem změnil počítač tudíž jsem si musel CS nainstalovat znovu a evip tam již nefunguje protože není zapsáno v CFG. Každopádně stále mám stejné SID jako předtím.. dá se to nějak obnovit?
EucasoLL
Pokročilý
Pokročilý

Evip Jailbreak5

od Rumcajz » 26 led 2016, 21:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Evip Jailbreak5

Příspěvekod EucasoLL » 26 led 2016, 21:44

nějak to nemám podle vzoru.

Nickname na serveru: EucasoLL
Kde mám VIP: Jailbreak5
Jak je VIP staré: 2roky+
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: to opravdu už netuším :D
Zdravím,
tak před dvěma lety jsem zde dělal SA: knife public, admina Jailbreaků, a cs supporta. za support jsem si nasbíral nějaké body a dostal jsem za to evip na jb5. nebylo to přes žádný email. Dostal jsem přímo nahození od hlavního supporta a po ukončení jsem měl evip stále funkční. Jednalo se o pernamentní dostal jsem to jakože i když už nebudu adminem (tak to kdysi fungovalo, netuším jak je to teď). Je to docela dlouhá doba a od té doby jsem změnil počítač tudíž jsem si musel CS nainstalovat znovu a evip tam již nefunguje protože není zapsáno v CFG. Každopádně stále mám stejné SID jako předtím.. dá se to nějak obnovit?
EucasoLL
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Symbio » 27 led 2016, 13:10

Doporučuji kontaktovat toho support kapitána popř. někoho, kdo ti to nahazoval a zeptat se ho, zda je možné aktivovat evip znova... Po pravdě eucasolle, takhle by to mohl napsat každý druhý a to bychom mohli rozdávat evipka jako na běžícím páse... Pokud už není support kapitán popř. ten, kdo ti ho nahodil členem GS týmu, nevidím to moc dobře...
Každopádně mohu potvrdit, že eVIP tento hráč určitě měl, pamatuji si ho dost dobře
PS.: Počkej, až se sem vyjádří Lulka nebo někdo :P
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod EucasoLL » 14 kvě 2016, 19:46

Refresh...
EucasoLL
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 16 kvě 2016, 15:10

ked je to tak ako pises, tak si dostal VIP kod priamo a nie mailom. To ze to nedostanes mailom, neznamena, ze si to nemas zalohovat. My ten kod nemame ako teraz vypatrat ...
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod EucasoLL » 16 kvě 2016, 18:39

v klidu, já jen myslel že třeba jde zjsitit vše podle SID.
EucasoLL
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na VIP poradna