[Přijat] Jeff/Zadost o JB Akademika

Příspěvekod JeffCzechGS » 17 kvě 2016, 13:12 VIP

Nick ve hře: Jeff(Czech)
Nick na fóru: JeffCzechGS
Odkaz na profil: jeffczechgs-u40793.html
Věk: 15 (V Srpnu 16)
Steam ID: STEAM_0:0:1509411
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=854
Proč chci akademika: Caute, Chtel bych se stat akademikem, protoze moje minulost je hodne zla + navic co jsem tedka udelal na ZM serverech, ale to popisu vse dole, umim nahlasovat hrace a nedela mi problem si tu AKADEMII udelat, abych se mohl zpet vratit (Akademii musim delat)
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Zde na GS jsem měl asi 3 Bany před RR BL, Bany jsem dostal za FK který nebyl schválně + Jsem mel ban od Garlina, ale udelil mi unban
Moje minulost na GS: Tragedie tragie a tragedie, skoro kazdy uz ji zna, ale znova ji sem napisu :) V roce 2013 jsem dostal poprve sanci na GS jako admin na JB kdy pusobil Spinnie, po tydnu pravech jsem odesel a z moji vysoke nevyspelosti jsem zacal delat bordel a dalsi veci.. Tak jsem po roku prisel nebo po dvou a pozadal na BB nekolikrat. V Prosinci jsem byl admin na CS:GO BB a v lednu jsem si rozsiril na CS1-6 BB, pote jsem se velice ale velice nastval, protoze jsem mel demo jak Miki porusuje vedome pravidla BB, ja to poslal Emkacovi a emkac mi rekla ze to nehodla resit, poslal jsem to Garlinovi a ten mi rekl neco v tom ze ho to nezajima nebo neco, coz me docela nastvalo ze kazdy na to se** tak jsem se nasral a pobanoval jsem server.. Ano, jak kazdy to psal, opet se chcu vratit na pozici kde jsem byl
Jestli se ptate i kvuli te stiznosti na Spiritha, tak ja vam to zde vysvetlim: Cela stiznost byla nedorozumeni, nebo spis moje blbost, protoze ja poslouchal nejake Vedeni a az pak jsem zjistil ze Spirith mel pravdu jak mi to na teamspeaku vysvetloval viz zde : jb1-spirith-bezduvodny-prehoz-grab-t126388.html + Jsem se poucil jak mi napsal Awee a pravidla si znova cele prostudoval, takze si myslim ze s pravidlama by problem nebyl

-- Zadal jsem o prava na JB, ale abych si odcinil ty problemy, tak musim znova udelat tu AKADEMII
Akademikem uz jsem byl tak 3x a vzdy jsem ji udelal :)
Zadost na prava : post648886.html#p648886

Diky.
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

[Přijat] Jeff/Zadost o JB Akademika

od Rumcajz » 17 kvě 2016, 13:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jeff/Zadost o JB Akademika

Příspěvekod Tommy58 » 31 kvě 2016, 11:48 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky