• Stránka 1 z 1
Ctf / Medulienka / DuckCZ
Tímto chci říct jak josu někteří admini totální blbové . Na Capture the flag 4 si pohodově hraju s kamarádem . Kámoš se chtěl přehodit do mého týmu a hodilo ho to zas zpět . Admin mu dal ban na 10 min za to že se přehazuje. Já jsem se ho zastal a napsal adminovi proč mu dal ban za takovou blbost a napsal jsem že je blb. Pak to pokračovalo tak že jśem dostal ban na 1 den za hodně moc urážlivou nadávku -blb- . Prosím o unban někoho normálního
- Kachna0077
- Kolemjdoucí
Ctf / Medulienka / DuckCZ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za blbost !
Zdravím, zkus to podle vzoru
vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
Kachna0077 píše:Tímto chci říct jak josu někteří admini totální blbové . Na Capture the flag 4 si pohodově hraju s kamarádem . Kámoš se chtěl přehodit do mého týmu a hodilo ho to zas zpět . Admin mu dal ban na 10 min za to že se přehazuje. Já jsem se ho zastal a napsal adminovi proč mu dal ban za takovou blbost a napsal jsem že je blb. Pak to pokračovalo tak že jśem dostal ban na 1 den za hodně moc urážlivou nadávku -blb- . Prosím o unban někoho normálního
Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Medulienka.
[AMXBans] Zbyva jeste 23 hours , 24 minutes and 59 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : DuckCZ
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Na Admina] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1294291913 '
[AMXBans] Tva IP : ' 37.48.3.
- Kachna0077
- Kolemjdoucí
nejsem vip a server : Capture the flag 4
- Kachna0077
- Kolemjdoucí
Banující admin dodá screeny nadávek na admina a popíše situaci, jak před banem postupoval.
Upravil jsem ti název topicu, aby se banující admin mohl vyjádřit.
Upravil jsem ti název topicu, aby se banující admin mohl vyjádřit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Ctf / Medulienka / DuckCZ
Banující admin je momentálně offline, nicméně byl informován. Buď prosím trpělivý. Důkazy určitě dodá, jakmile bude online.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Ahoj , banujúci admin som bol ja.
Ako si tu už spomenul tak ten tvoj kamarát sa prehodil z jedného Teamu do druhého
Prehodilo ho to naspäť pretože som ho prehodil ja a hneď v zápätí sa prehodil naspäť k tebe tak preto dostal Ban na 10 minút za prehadzovanie. V pravidlách CTF jasne stojí že je zakázané sa prehadzovať.
Hrala sa mapa de_dust4ever2 a na servere bol menší bordel ktorý som začal vo veľkom riešiť keď tam začali hráči robiť Spawn kill a iné priestupky na ktorý som ich aj upozornil
2016-05-16 19:27:07 Medulienka CT žiadny spawn kill ! Gamesites.cz ^Capture Flag #2 de_dust4ever2
Tým chcem povedať že na servery bolo rušno a mal som dosť práce a potom som si prečítal tvoju reakciu na ban tvojho kamaráta
2016-05-16 19:27:19 DuckCZ [b]za co ban bl be Gamesites.cz ^Capture Flag #2 de_dust4ever2
Nezdá sa ti že to je trošku prehnané ? Nedalo sa to aj ináč povedať ? Normálne, slušne to vyriešiť ?
Predsa ja nie som žiadny tvoj kamarát alebo známi aby si sa ku mne takto správal keď som si robil svoju prácu.
A vyšším sa chcem hlboko ospravedlniť, spravil som asi 5 rôznych Screenov aj z iných serverov, ale pri ukladaní a mazaní som vymazal aj tento Screen. Zato sa naozaj ospravedlňujem lebo sa mi to ešte nestalo.
Prijmem zato trest.
S pozdravom NikoleTTa
Ako si tu už spomenul tak ten tvoj kamarát sa prehodil z jedného Teamu do druhého
Kachna0077 píše:Kámoš se chtěl přehodit do mého týmu a hodilo ho to zas zpět
Prehodilo ho to naspäť pretože som ho prehodil ja a hneď v zápätí sa prehodil naspäť k tebe tak preto dostal Ban na 10 minút za prehadzovanie. V pravidlách CTF jasne stojí že je zakázané sa prehadzovať.
Hrala sa mapa de_dust4ever2 a na servere bol menší bordel ktorý som začal vo veľkom riešiť keď tam začali hráči robiť Spawn kill a iné priestupky na ktorý som ich aj upozornil
2016-05-16 19:27:07 Medulienka CT žiadny spawn kill ! Gamesites.cz ^Capture Flag #2 de_dust4ever2
Tým chcem povedať že na servery bolo rušno a mal som dosť práce a potom som si prečítal tvoju reakciu na ban tvojho kamaráta
2016-05-16 19:27:19 DuckCZ [b]za co ban bl be Gamesites.cz ^Capture Flag #2 de_dust4ever2
Nezdá sa ti že to je trošku prehnané ? Nedalo sa to aj ináč povedať ? Normálne, slušne to vyriešiť ?
Predsa ja nie som žiadny tvoj kamarát alebo známi aby si sa ku mne takto správal keď som si robil svoju prácu.
A vyšším sa chcem hlboko ospravedlniť, spravil som asi 5 rôznych Screenov aj z iných serverov, ale pri ukladaní a mazaní som vymazal aj tento Screen. Zato sa naozaj ospravedlňujem lebo sa mi to ešte nestalo.
Prijmem zato trest.
S pozdravom NikoleTTa
Aký strom, také ovocie.
-
MrsNikoleTTa - Spamerův sluha
Žádal jsem o popis jak si postupoval před banem. Hráč ti řekl blbe a ty si ho upozornil aby toho nechal? Nebo si ho kickl? Nebo si ho upozornil a kickl?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Admin chybu přiznal. Po vzájemné domluvě byl dočasně zrušen.
Omlouváme se ti za problémy, avšak příště dávej na své chování trochu větší pozor.
Ban vypršel.
Omlouváme se ti za problémy, avšak příště dávej na své chování trochu větší pozor.
Ban vypršel.
-
• Stránka 1 z 1