Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené] GS.cz # Jephi Jabodai - Provokacia/FK

Příspěvekod Doctor1999 » 17 kvě 2016, 16:14

Jméno: GS.cz # Jephi Jabodai
SteamID: STEAM_0:0:137193220
Datum: 17.5.2016 15:50
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=792
Demo: Bohužial nemam ale on ma a určite ho sem da
Popis: Vyprovokoval ma vysmievanim sa mi natolko že som mu potom ked zapol mik povedal že by som ho zbil. Situacia bola taka že simon povedal že po otvoreni ciel pojdeme na jailovu plošinu ale neisiel som lebo pokial viem tak ziadna jailova plosina alebo hlalvna jailova plošina neexistuje, začo mi dal simon kill tak som poziadal o mik to uz bol simon jephi, povedal som ze som dostal freekill vysvetlil som mu prečo a on ma hned nato zabil a povedal mi že si nemam vymyslat nové pravidla... Nemal ma zato vobec zabit ked uz ale mal som pokračovat dalej v hre..Potom sa mi vkuse vysmieval... Bude to nedostatočne kvoli tomu ze namam demo ale ked tak aspon poprosim o vysvetlenie pravdivosti tej veci z plosinov. Lebo pokial viem tak plati len plosina/čiara pred vasimi celami.
Doctor1999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] GS.cz # Jephi Jabodai - Provokacia/FK

od Rumcajz » 17 kvě 2016, 16:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GS.cz # Jephi Jabodai - Provokacia/FK

Příspěvekod nYcko » 17 kvě 2016, 16:41

Keď ste v celách a hráč povie že máte ísť na hlavnú jailovú plošinu (ak je na mape), tak znamená to, že plošina pred celami je najbližšia a na ňu máte ísť. Snažíme sa hráčov odnaučiť aby nepoužívali tento príkaz, nakoľko ak sa hráči nachádzajú napr po HVD na outside a tam sa nachádzajú plošiny / prípadne čiary, tak často používaný príkaz "chodte na hl. jailovu čiaru/plošinu" je nezmyselný, keďže každý hráč môže ísť na tú najbližšiu čiaru, ktorú má pred sebou. Hlavná J. čiara/plošina nie je určená, no ak ste v cele tak máte ísť na tú najbližšiu, čo je pred celami. Ak ste inde, vzniká problém.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: GS.cz # Jephi Jabodai - Provokacia/FK

Příspěvekod Doctor1999 » 17 kvě 2016, 17:04

Dakujem za vysvetlenie.
Doctor1999
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery